Pai o sa fie un iframe, deci n-ar trebui sa iti afecteze in nici un fel timpul de incarcare a paginii tale.
La partea de customizare ma gandesc la posibilitatea de incarcare a unui css si a unui js propriu.
Partea cu codul propriu la X afisari e foarte interesanta, am sa ma gandesc la asta.
Daca exista vreun serviciu ok de web thumbnails, ma gadesc (pe viitor) la posibilitatea de a afisa produse cu culori in ton cu culorile predominante din siteul pe care apar.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
O sa se poatra adauga parametri de filtrare dupa pret , dupa magazin si dupa cuvinte aditionale pe care sa le ia in calcul chiar daca nu apar pe pagina.
NU stiu exact care sunt asteptarile pentru "blenduire", dar incarcarea unui css si a unui js propriu cred ca ar trebui sa rezolve majoritatea problemelor.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Daca produsele sunt din 2p nu trebuie sa le adaugi pentru ca cel mai probabil deja sunt in jingle. va trebui doar ca parametru de filtare a widgetului sa listeze magazinele din care il lasi sa arate produse cu codul tau de afiliat.
Daca produsele nu sunt in 2p ci in magazinul propriu, va trebui sa-ti inscrii magazinul in jingle.

Man, daca nu e un efort foarte mare pt tine, cred ca ca il poti face si sa il arunci in "focul testelor" seopedistilor... Feedbackul va fi atunci pe masura... Acum ce am putea spune?!
Răspunde cu citat