@croco
Da, teorie e. La practica ma refeream.
Asa e si anpc, nu stiu ce asociatii pt siguranta alimentara...
Practic unde pot verifica daca un produs are sau nu chimicale in el? Stampile/certificari se pot cumpara de oriunde.
@croco
Da, teorie e. La practica ma refeream.
Asa e si anpc, nu stiu ce asociatii pt siguranta alimentara...
Practic unde pot verifica daca un produs are sau nu chimicale in el? Stampile/certificari se pot cumpara de oriunde.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Daca pui asa problema... atunci singura metoda prin care poti tu sa fi sigur ca un produs e ecologic sau nu... e sa ii faci singur analizele. O alta ar fi sa mergi si sa stai langa producator sau langa lanul de grau si sa te asiguri ca nu pune nimeni chimicale
Eu stiu cum functioneaza treburile in tribul romanica... stiu ca painea nu se poate face doar cu faina apa si sare asa cum apare pe multe etichete... dar din nou, asta e o cu totul alta problema![]()
Ba painea daDe asta cautam faina fara ierbicid. Pm si iti dau si drojdie de casa. Miere in loc de zahar si ai scapat de problema asta
Din pacate cam asta e cu certificarea. Cat timp nu poti verifica, nu vad cati ar avea incredere in stampila/atestarea organismului.
Banuiesc ca se va merge pe produse nemtesti/din afara mergand pe ideea ca daca e de la nemti e si verificat (mai bine).
Mi se spunea 1nesco
Ideea era ca in paine mai intra cel putin drojdie pe langa faina apa si sare, dar pe mult eetichete nu apare
Legea spune ca daca ai un ingredient care este maxim 1% din compozitia produsului nu esti obligat sa il treci pe eticheta.
As putea sa iti povestesc 2 saptamani fara sa ma opresc... dar sunt convins ca suntem demult offtopic![]()
Scuze de offtopic: la paine de casa ma refeream. Inca nu e eco din cauza fainii. Dar poate apare vreun magazin certificat sau gasesc vreun taran de taran![]()
Mi se spunea 1nesco
Serios acum, deja e prea off-topic
Ati cumparat vreodata asa-zise produse eco? De unde? Multumiti?
Scuze de offtopic: sti ca mierea de albine contine in fiecare an cantitati tot mai mari de metale grele? Da... mierea facuta de albinele care zboara din floare in floare prin poienite pe care care toata lumea le considera curate si nepoluate, nu e eco![]()
Nu stiam, dar banuiam ca eco ramane inca la stadiu de vis. De asta nici nu ma las de fumatMacar sa-l ajut pe don' doctor la diagnostic.
Mi se spunea 1nesco
Astea sunt ale unei prietene ale mele.
Are deja profit frumos si 2 angajati. Problema e ca a inceput cu ceva mai multi bani afacerea.
Organic in Romania
Olivo - Cosmetice bio - cosmetice naturale - cosmetice organice cu ulei de masline
Produse bio, alimente sanatoase, cosmetice bio, produse romanesti - BioBunatati
Tot ce are ea este bio. Este fanatica BIO. Cred ca daca o minte cineva musca din el
Sper sa te inspiri din produsele ei.
Nu fac reclama celor de mai sus.
Multa bafta
Multumesc fixbrain. Par interesante, o sa ma uit putin peste ele
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)