Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Visa Electron acoperire pe internet ?

NetraKID este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd November 2006
    Vârstă
    34
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit Visa Electron acoperire pe internet ?

Sunt detinatorul unui card Visa Electron dar am o problema, azi am incercat pentru prima data sa cumpar un joc de pe internet, m-ai detaliat, am incercat sa cumpar counter-strike: source de pe steampowered.com dar dupa ce completez toti pasii imi zice: credit card declined, asta ar putea fi din 2 motive ori nu am bagat bine datele care au trebuit completate ori cardul nu are acoperire web ( asa cum mi-a zis cineva ) dar dupa aceea am incerca sa imi incarc contul de moneybookers dar si acolo imi zice ca nu a putut extrage suma de x.xx de pe card. Care poate fi problema ? cardul este de la Banc Post.

Razvanel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th August 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    122
    Putere Rep
    34

Implicit

Visa Electron nu are acoperire pe net. Incearca sa-ti faci un Mastercard Mondo la BT daca ai 17 ani, eu asa am si e ok. Iar la MoneyBookers aceeasi poveste, trebuie sa-ti verifici contul tot cu cardul care nu merge pe net.

NetraKID este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd November 2006
    Vârstă
    34
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit :)

Multumesc, inseamna ca e adevarata chestia... Un card care sa aiba acoperire pe internet trebuie sa aiba ca optiune Internet Banking ? Ca am vazut ca foarte putine carduri de debit au Internet Banking si Mastercard Mondo nu are asa ceva.

vreaucard.ro/carduri-persoane-fizice/mastercard-mondo-card-debit-mastercard-ron-banca-transilvania-I95S1

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de NetraKID Vezi Post
    Multumesc, inseamna ca e adevarata chestia... Un card care sa aiba acoperire pe internet trebuie sa aiba ca optiune Internet Banking ? Ca am vazut ca foarte putine carduri de debit au Internet Banking si Mastercard Mondo nu are asa ceva.

vreaucard.ro/carduri-persoane-fizice/mastercard-mondo-card-debit-mastercard-ron-banca-transilvania-I95S1
    Internet banking e altceva fata de posibilitatea de a folosi cardul pe internet. Internet banking inseamna control asupra contului bancar prin intermediul internetului. asa cum exista si mobile banking.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

mariush este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    32
    Putere Rep
    32

Implicit

visa electron nu este un card embosat, prin urmare nu poate fi acceptat pentru plati la distanta (online, telefon etc). cardurile embosate permit plati nonelectronice (imprinter), incasarea de pe card putand fi efectuata prin imprimarea unei chitante. cand faci o plata online nu este obligatoriu ca cel care incaseaza sa proceseze plata electronic. poate completa o chitanta WO (without owner) pe care o depunde la banca. in cazul unui card ne-embosat chiar daca detinatorul este prezent, in cazul in care nu am un terminal pentru procesare electronica, nu pot incasa.

bla bla bla... in fine, cardurile care nu sunt embosate nu pot fi utilizate decat pentru plati electronice (atm-uri, in magazine etc) prezenta detinatorului fiind de la sine inteleasa. motiv pentru care nu vor fi acceptate nicodata online.

don_dannielo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th September 2007
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mariush Vezi Post
    visa electron nu este un card embosat, prin urmare nu poate fi acceptat pentru plati la distanta (online, telefon etc). cardurile embosate permit plati nonelectronice (imprinter), incasarea de pe card putand fi efectuata prin imprimarea unei chitante. cand faci o plata online nu este obligatoriu ca cel care incaseaza sa proceseze plata electronic. poate completa o chitanta WO (without owner) pe care o depunde la banca. in cazul unui card ne-embosat chiar daca detinatorul este prezent, in cazul in care nu am un terminal pentru procesare electronica, nu pot incasa.

bla bla bla... in fine, cardurile care nu sunt embosate nu pot fi utilizate decat pentru plati electronice (atm-uri, in magazine etc) prezenta detinatorului fiind de la sine inteleasa. motiv pentru care nu vor fi acceptate nicodata online.
    Hai nu mai zi. Atunci de ce Visa Electron de la ING merge snur?

E cat se poate de neembosat, de fapt mi s-a cam sters numarul de tot.

Mai depinde si de banca, nu doar tipul cardului.

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    47
    Posturi
    413
    Putere Rep
    38

Implicit

visa electron de la bcr, ing si b. transilvania merg sigur. vezi ca erau niste site-uri nocash.ro... ceva de genul asta... acolo aveai detalii despre ce merge si ce nu. ori poti sa dai o cautare dupa "visa electron banc post" in google si vezi ce gasesti...

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu am un Visa Electron cu care pot face plati in valuta atat online cat si offline + am atasat un Visa Virtuon (exclusiv plati online) pe care transfer bani de pe Electron de la bancomat sau banca. Electron-ul il folosesc mai mult offline desi de multe ori cand nu ajung sa transfer banii si am nevoie rapid fac plati cu el. In rest, online folosesc Virtuon-ul. Visa Virtuon nu poate fi folosit independent, trebuie sa ai un card normal pentru a avea un Virtuon.
    Banca folosita: BCR

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    44
    Posturi
    374
    Putere Rep
    37

Implicit

Am folosit Visa Electron de la BCR in ultimii doi ani pentru a cumpara hosting (hostgator), domenii(godaddy), subscribe-uri la jocuri (eve), etc. etc. fara nici o problema macar odata.

BTW, pentru cei care nu au auzit de Ikobo.. uitati-va in coltul din dreapta jos.. guess what.. Visa Electron

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    32

Implicit

Visa Electron de la AlphaBank nu merge online (decat prin Paypal), Taifun Mastercard (BancPost) merge (cam peste tot).

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Visa electron de la BCR
    De NetraKID în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th January 2013, 09:22
  2. transfer visa electron pe paypal
    De giovanni12345 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th August 2009, 09:26
  3. Problema cu cardul Bcr Visa Electron
    De tranceaddict în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th May 2009, 17:31
  4. Card Visa Electron BCR - withdraw
    De xeonet în forumul PayPal
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th June 2008, 03:19
  5. Visa Electron de la ING vs Raiffeisen
    De adamita în forumul PayPal