Dupa cate am inteles, cu Visa Electron de la BCR se pot face plati online, dar stie cineva, trebuie sa ai 18 ani pentru a face un astfel de card ?
Dupa cate am inteles, cu Visa Electron de la BCR se pot face plati online, dar stie cineva, trebuie sa ai 18 ani pentru a face un astfel de card ?
Plăţi online se pot face cu multe carduri (în general Visa Electron şi Mastercard Mondo). Şi da, pentru cardul respectiv ai nevoie de 18 ani.
Mai sunt oferte şi pentru minori, e la BT Euro 26, dar ei au ceva probleme şi plăţile online sunt oprite acum.
Stiam si eu despre Mastercard mondo de la BT, dar in ultimul timp nu a mai mers si imi este frica sa imi fac de la ei ca poate nu o sa se mai poata efectua plati online cu ea si iara raman pe dinafara. Deci la varsta de 17 ani nu ai alternative mai ales pentru a retrage bani din cont de paypal...
Ultima modificare făcută de NetraKID; 4th November 2007 la 22:04.
Si BCR au carduri euro 26. Sau cel putin aveau, incearca si la ei, plata online nu e o problema
se poate si daca esti minor. insa trebuie sa mergi cu ambi parinti sa semneze pentru tine.trebuie sa ai 18 ani pentru a face un astfel de card ?
m-am interesat si eu la banca BCR cand aveam 17 ani.
off: acum vazui data in care a fost creat topicul..
Ultima modificare făcută de broski; 15th January 2013 la 09:28.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)