Buna seara,
Am o nelamurire, daca primesc bani din strainainte in dolari, in contul meu din ro la BT care e in lei, se face conversia din dolari in lei sau nu ii pot primii?
Buna seara,
Am o nelamurire, daca primesc bani din strainainte in dolari, in contul meu din ro la BT care e in lei, se face conversia din dolari in lei sau nu ii pot primii?
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
din dolari in lei, la cursul bancii.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Eu pot primi pe acelasi cont BT si lei si euro, dar am specificat acest aspect cand am deschis contul. Cel mai bine da un tel la o filiala BT din zona ta si intreaba, poate intre timp s-au mai schimbat lucrurile.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Nu se percepe vreun comision, iar durata este mare, de exemplu daca primesc de pe odesk dureaza mult?
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Cristi, din cate stiu, cursul valutar perceput de banca cand iti schimba ei automat banii (daca iti vin din alte tari) in lei, este mai mic decat cursul de schimb normal.
Cel mai bine cum zice 2dor, un telefon la banca, nu strica, si poti sa iti deschizi si cont in usd, parca nu costa nimic, mergi la banca, iti ridici suma in valuta, dupa care faci schimbul valutar.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)