te inseli amarnic
da-mi id-ul tau de mes si discutam
te inseli amarnic
da-mi id-ul tau de mes si discutam
Ultima modificare făcută de Krumel; 23rd May 2007 la 23:59.
too funny!![]()
si ca sa nu raspund la 2 threadu-uri, lucrezi si noaptea? ca asa vrea sefu???
si ca sa promovezi un site, nu il faci prin SPAM!
ci prin optimizarea site-ului, inscriere in directoare, advertising cu plata sau fara.. si alte modalitati.. care nu includ SPAM-ul
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
bravo mai baieti va duce mintea ca pe o randunica.Ce conteaza daca este pe un subdomeniu sau nu sau daca domeniul parinte este facut sau nu.Ca sa va spun si voua celor doi cu initiativa inteligenta.
Am avut anumite intentii ca pe site-ul parinte sa facem un proiect de licitatii in domeniu Asigurarilor dar din pacate nu s-a mai putut.
Dar softul s-a realizat din fericire.Asa ca stati voi cuminti in banca voastra si cautati in alta parte .Oricum ideea era sa aducem la cunostinta populatiei.
Asa ca va doresc noapte buna si sper ca nu v-am jignit.Daca va simtiti lezati ne cerem scuze.
Andra
in primul rand noi nu te-am jignit, si daca ai citi pe aici ai vedea ca, conteaza.bravo mai baieti va duce mintea ca pe o randunica.Ce conteaza daca este pe un subdomeniu sau nu sau daca domeniul parinte este facut sau nu.
am inteles de la inceput intentia, nu ai ales calea cea buna. SPAM-ul nu este o solutie.Dar softul s-a realizat din fericire.Asa ca stati voi cuminti in banca voastra si cautati in alta parte .Oricum ideea era sa aducem la cunostinta populatiei.
succes!
andra, noi astia care ne "duce mintea ca pe o randunica" avem prostul obicei de a exclude userii care nu se conformeaza unei atitudine sau comportament cu care sintem obisnuiti.
Mai ales daca e spam.
Te rog sa tratezi raspunsurile cu respect si sa folosesti un limbaj demn de o "domnisoara".
Daca nu, precum multi altii, ne poti urmari dinafara.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Domnisoara Andra, incet cu randunicele ca nu e loc aici. Noi suntem o comunitate de copii de 10 ani. Suntem aici sa invatam sa ne promovam businesurile. Daca din ce ai citit mai sus nu ai inteles nimic bad.
Primul tau post a fost spam si nici macar nu pus in categoria care trebuie.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
mmariusel nu ai zis-o bine, ori e ironic ori esti obosit ..
cred ca mai degraba obosit tinand seama de ora..
cred ca ai vrut sa spui ca nu suntem de 10 ani![]()
Draga Andra, din sapte (7) posturi cate ai pana acum in Seopedia, DOAR unul este ok, la subiect.. Si ala este la "Prezentare useri" ...
Nu ai venit cu nimic constructiv pana acum, ci doar cu reclama, si aia la un site care practica seo spam... Nu e bine.. e doar un sfat...
Daca tot te-a insarcinat seful... sa ridici site-ul ala, si ai avut norocul sa ajungi pe seopedia, propune siteul la "Studii de caz", aplica sfaturile ce se vor regasi acolo, si la sfarsit poti spune "multumesc" ...
Cu asta te putem ajuta.. dar atat. Nu suntem interesati de siteul tau, ca si beneficiari. Majoritatea (90%+) de aici se descurca, cel putin, sa isi faca proiectele sau chiar lucreaza si pentru clienti. Deci, pe segmentul asta nu ne-ai nimerit.
Depinde doar de tine daca vrei sa ridici un site bazat pe spam, daca vrei sa mai stai pe aici, si daca tu crezi ca esti partea desteapta in acest forum iar restul au minte de randunica... e parerea ta, dar nu ne cere ajutorul.
Numai bine.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Andra, au trecut atatia ca tine prin forumul asta, cu tupeu & atitudine, insa dupa cum vezi, noi suntem inca "in picioare", sau ma rog, zburam inca, ca niste adevarate randunici ce suntem.
Sfatul meu e sa nu mai umbli cu cioara vopsita, apleaca urechea la spusele celorlalti si eventual cere un studiu de caz. Ne plac cei "mari si tari", insa preferam sa ni se demonstreze lucrul asta in timp. Tu deocamdata esti de cateva ore pe forum, si deja esti mai mare/tare ca noi.
Bafta cu stelele. Apropo, numai 10 iti poti seta din consola de administrare![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)