Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
attagency ai ajuns la o concluzie buna: garantiile le pot oferi cei care au o reputatie, rezultate. Nu te folosesti de garantii ca sa atragi clienti, ci te folosesti de ele ca sa castigi mai multi bani pe merit, pe rezultate. Ma intreb din cei 16 cati pot face asta...

Dan, nu ar fi suficient, dar ar ajuta ...tot timpul am zis ca directoarele inca isi au efect pe .ro ...dar nu faci link building doar din directoare, ci mix cum zice Mar.

Iar pe nise medii si mici directoarele au efect destul de bun, ceea ce e ok ptr ca nu treubie sa depui efort mare ptr rezultate. .com e alta treaba.

A fost o discutie buna, va multumesc ca ati pastrat discutia in limintele bunului simt.
Eu nu va cunosc personal, doar pe 2-3 dintre voi, dar in momentaul cand am cerut oferte, n-am primit nimic serios.
O sa mai fac o serie de oferte dupa 23 dec, cand ar trebui sa am 2 poriecte gata, si atunci iti dau raspunsul la intrebarea cu cei 16.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Mar Vezi Post
vezi dan, aici gresesti: in .ro este mai usor sa obtii linkuri din directoare (majoritatea sunt free) si directoarele nu sunt asa neglijate, implicit sunt vazute mai bine de google (in afara sunt foarte multe directoare de care nu se mai ocupa nimeni).

am explicat intr-un post anterior de ce este asa: timpul romanilor inca nu costa foarte multi bani si isi permit sa se ocupe de astfel de proiecte
Eu cred ca timpul romanilor costa foarte mult, banii care ii dai, si ii consideri ca sunt pt timpul muncit, sunt defapt pt 8h de prezenta, nu de munca. Rar gasesti oameni sa-ti munceasca 8h. Ca sa nu mai zic oamnei sa-ti munceasca peste 8h. trust me.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
Subscriu la ce a spus Mar si Krumel.

Totusi:
Cate nise puternic competitive sunt pe .ro?
Cati potentiali clienti inteleg faptul ca SEO este o investitie pe termen lung?
Cati potentiali clienti ar fi dispusi sa plateasca sume de 4 cifre in euro unui SEOist care nu are reputatie mare in domeniu? ( ma refer in continuare la nisele puternic competitive ).
Cred ca este evident ca daca nu se cultiva clientela neplacerile bilaterale vor persista si de asemenea mi se pare evidenta necesitatea reputatiei pentru proiectele mari.
5% cred eu. Dar in crestere. Cred ca in 2 ani se schimba situatia. Dar vor disparea si cei fara reputatie, portofoliu si referal, pentru ca genul de clienti cu chioscuri de bloc, vor disparea si ei usor, usor.