Vezi Rezultate Sondaj: Oferiti garantii SEO?

Alegători
56. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da. Mi se cere si sint in stare sa le garantez.

21 37,50%
  • Nu. E o prostie, nu poti oferi asa ceva.

35 62,50%
Pagina 12 din 15 PrimulPrimul ... 21011121314 ... UltimulUltimul
Rezultate 111 la 120 din 148

Subiect: Oferiti garantii SEO?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Pai atunci ce sa garantezi? Locul 20 la o cautare la care clientul are pretentia sa fie locul 1 sau top5 si ptr care plateste? Ce garantii sint alea ptr prima pagina pe un cuvant cheie cu concurenta medie sau mica?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Garantezi doar ce poti garanta, el iti cere oferta si tu ii dai ceva ce poti da. Nu poti garanta in pozitia 1 nici macar la un cuvant usor, dar poti garanta top 5 de exemplu. la un cuvnat mai greuti poti garanta in top 10 s si la jocuri in top 100
    Dacia ofera garantie 2 ani ca atat poate da, Toyota da garantie 5 ani fara probleme pentru ca stie ca atata poate da.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Pai atunci ce sa garantezi? Locul 20 la o cautare la care clientul are pretentia sa fie locul 1 sau top5 si ptr care plateste? Ce garantii sint alea ptr prima pagina pe un cuvant cheie cu concurenta medie sau mica?
    Pai asta e ideea topicului. Cine garanteaza si ce garanteaza?
    Supriza e din cate observi ca nimeni nu garanteaza!!! Pentru ca seo in romania e la nivel de freelancer, iar cei care cred ca au business de seo, tot pe model de freelanceri lucreaza!!!

Am avut un singur caz, bilete.com si m-am convins de firmele de seo. De freelanceri sunt pana peste cap.

Eu pot garanta pozitii la proiectele mele! Cum? facand singur (in firma) seo!!! Asa am garantia ca nu ma "arde" nimeni, ca munca ramane, nu-mi dispar linkurile si ca e facuta cat de cat profi.

In rest, nu garanteaza nimeni serios, doar pe vorbe sa-ti ia banii. Dar daca ceri referal, ups, nu ai decat pe keywords banale!

De asta am zis si sutin ca e cel mai bun topic de pana acum. E un subiect "desosebit" pentru toata lumea

Cristina Andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th April 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    337
    Putere Rep
    38

Implicit

No one can guarantee a #1 ranking on Google.

Beware of SEOs that claim to guarantee rankings, allege a "special relationship" with Google, or advertise a "priority submit" to Google.
    via Google

Din perspectiva clientului, e foarte OK sa aiba pretentia obtinerii de rezultate. Insa trebuie rabdare si pretentie la rezultatele corecte (conversii). In afara o campanie SEO dureaza cel putin 1 an, aici ne grabim foarte mult si fortam lucrurile pentru a obtine rezultate.

De aceea si apar probleme la urmatoarea schimbare de algoritm. Pentru ca se vrea trafic cu orice pret, irelevant, deci se face spam, se forteaza ranking-uri, deci se cumpara link-uri, se uita de vizitatori, deci site-ul nu aduce conversii.

What search engine optimization companies can & should guarantee is that they'll provide the best advice possible to help your site earn more traffic.

They may even guarantee, after reviewing your site, that they can grow your search traffic by at least 10, 20, 30% or more [...]. But, SEOs cannot control the search results [...] the search engines alone are responsible for and privy to the rankings' methodologies.
    via SEOmoz
    Ultima modificare făcută de Cristina Andrei; 2nd December 2010 la 00:05.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Mar Vezi Post
    partea asta cu 'oamenii specializati fiecare pe un singur domeniu' este atat de relativa...
    ideea de baza este sa rezolvi probleme, bine si eficient (ca timp). am avut colaborari cu programatori, trecea prea mult timp pana obtineam de la ei lucrurile de care aveam nevoie (desi avand experienta anterioara in programare dar nu in php imi dadeam seama ca se pot rezolva foarte rapid) asa ca am inceput sa invat php & mysql.

acum lucrez pe o parte din proiecte cu o echipa de programatori foarte specializati si intampin aceleasi greutati: majoritatea modificarilor pe care le trimit li se par absurde si le dau prioritate scazuta... si uite-asa pierd timp, si traficul organic nu prea creste...
    Asta era si ideea celui are e specializat pe un domeniu, sa rezolve bine si la timp problema. Daca te ocupi de optimizare nu stai 3 zile sa cauti informatii, se presupune ca esti informat si capabil.
    Imi pare rau ca programatorii tai nu asculta, eu i-as face cumva sa asculte, sa isi dea seama ca e important ce zic.

GRRR, mi-ati distrus topicul.

Revin cu intrebarea "unui client" si astept un raspuns.
    Raspunsul la intrebare scuteste orice discutie de pana acum... astea sint conditiile unui client, cine poate garanta locul 1?
    Bai, deci scuze ca ti-am distrus topicul, noi incercam sa fim constructivi.

Ok, reformulam... sa vedem cam ce puteti garanta si la ce tip de cuvinte cheie: cine poate garanta top 5 ptr "jocuri" + pastrarea in top 5 ptr cel putin 3-4 luni?
    Si cine imi poate garanta locul 1 ptr "optimizare site"?
    Garantia pt locul 1 se poate da in functie de buget. Cu un buget serios reusesti fara probleme. Problema in general este ca toti seo-istii lucreaza singuri si le ia mult timp sa puna in aplicare toate strategiile necesare (am zis majoritatea, nu sariti). In plus, nu toti au experienta pe piata .ro
    Teoretic ar trebui sa se poata garanta pentru ambele, dar repet, sumele implicate nu cred ca sunt asa de amuzante pentru client
    Trust, but verify.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de attagency Vezi Post
    Am avut un singur caz, bilete.com si m-am convins de firmele de seo. De freelanceri sunt pana peste cap.
    Imi pare bine... chiar ma bucur! ( n-o lua personal te rog ).
    1. Sunt satul de intermediari pana peste cap.
    2. Toata lumea din Romania stie, cunoaste si se pricepe. Ceea ce ai spus u argumenteaza ironia...

Da nu e mai bine domne sa ne luam om sa invete SEO sau sa invatam chiar noi?!? NU! Trebie sa existe intermediari si personaje foarte pricepute, vezi cazul discutat mai sus.
    Parerea mea este ca daca o firma sau intermediar are destui bani poate sa gaseseasca SEOist foarte bun ( sunt cativa aici pe forum, sunt populari in nisa, n-are sens sa mai exemplific ). Problemele poate apar atunci cand se trezeste xulescu sa plateasca cu 500 de lei pe luna 3 luni pt nujtu ce keyword care vrea sa fie #1. Evident un singur cuvant, foarte competitiv. Da nu ma lipsesc mai bine de aia 1500 de lei si cu timpul castigat imi ridic cateva siteuri bine optimizate?!? Daca da, cine ramane sa preia comanda?!? Un personaj rupt de foame care zice ca i-a pus Dzeu mana in cap... si o sa le puna la amandoi Dzeu mana in cap!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

eu cred (nu garantez) ca in 6 luni pot ajunge cu SMI.ro pe locul 1 pentru "optimizare site"
    momentan sunt pe 9 si credeti-ma ca nu prea mi-am dat silinta... m-am jucat putin acum 6 luni si apoi nu am mai avut timp, am observat ca la un moment dat a ajuns #6 , primesc si ceva cereri pentru optimizare - din pacate momentan nu am timp sa ma ocup...

Krumel : daca ajunge #1 si sta 3-4 luni sunt dispus sa-ti vand site-ul si sa-ti cedez domeniul, cat oferi?
    Ultima modificare făcută de Mar; 2nd December 2010 la 03:35.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Stiti cum cred eu ca se rezolva cel mai bine dilema?
    Cu un exemplu concret.
    sa zicem "telefoane dualsim" pe google.ro limba:ro / google.com limba.ro
    Clientul cere pozitia 1,2 maxim 3
    In cat timp ajungeti cu saitul lui pe pozitiile cerute cu site deja existent (kakamakafaralegatura.com)
    in cat timp ajungeti cu un site dezvoltat de voi, cu nume de domeniu la alegere.
    Sunteti dispusi sa garantati pozitia?
    Trust, but verify.

Mar
    Mar este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    318
    Putere Rep
    34

Implicit

Dan cu un nume de domeniu nou mai mult ca sigur va dura peste un an, google caffeine a stabilit reguli noi

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Am domenii cumparate acum o saptamana care sunt deja pe prima pagina in google si pe pozitia 1 in yahoo. (cuvinte cheie ma iputin competitive)
    Avantajul ar fi ca poti sa pui numele domeniului "telefoanedualsim.com" si cu f putine backlinkuri ajungi pe pagina 1 in maxim 2-3 saptamani. Bine, asta e parerea mea si e rezultatul testelor mele, n-am studiat cuvintele cheie respective, e de dragul exemplului.

Cat despre noul algoritm, unii spun ca long-tail sunt cele mai "pe val" si altii spun ca de cand cu google instant, long-tail-urile sunt moarte. Si despre numele domeniilor parerile sunt impartite, dar ce stiu sigur este ca e mai bine sa o iei de la zero decat sa ii schimbi parerea lui google despre un site deja "consacrat"

Deci cu un domeniu nou tu ai garanta primele pozitii intr-un an?
    Trust, but verify.

Pagina 12 din 15 PrimulPrimul ... 21011121314 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •