din greseala![]()
din greseala![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
cautam ceva pe google..legat de licitatiile online si link-ul m-a directionat catre forumul vostru![]()
pai, am de mai multa vreme, conturi pe forumuri din aceeasi nisa, de prin US & UK, mi-am zis ca ar fi frumos sa fiu prezent si pe un forum romanesc de specialitate.
ei bine, v-am cautat si v-am gasit
se pare ca lumea de aici nu este la fel de prietenoasa (dar sper sa fie doar o impresie gresita)ca cei din afara, dar... ne acomodam, asta e.
Sa auzim numai de bine![]()
[lumpi] nu despre asta era vorba, ci despre atitudinea unora, care comenteaza aiurea la postarile mele, fara sa aiba vreo legatura cu subiectul din post (si crede-ma ca acele comentarii nu sunt de un nivel inalt)
[Bukum] nu este frumos sa dau nume si nu imi sta in caracter; dar consider ca nu e frumos ca atunci cand te vezi "ambasador" sa incepi sa hartuiesti noii veniti fara motiv!
Toate cele bune,
pace!
mi-a spus unchiul meu despre voi...am intentia sa raman mult timp de acum incolo
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Stiam de ceva timp de forum dar am ales sa ma inregistrez dupa ce am vazut un post in blogul lui Sorin Frumuseanu
Pai sa vedem.......participand pe mai multe forumuri am auzit si de forumul acesta. Cu niste recomandari bune si m-am gandit sa intru si eu in comunitate. Despre acest forum am mai auzit si de la prietenul google
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)