Romania sucks pe parte de turism...degeaba zic toti ca avem lucruri atat de frumoase in tara asta,dar n-ai cum sa ajungi la ele,si si daca ajungi ai sa dai peste servici mizerabile la hoteluri & restaurante,preturi exagerat de scumpe in comparatie cu calitatea oferita...si in principal mult stress acumulat intre timp in asa zisa "vacanta"...
Eu pur si simplu nu inteleg de ce se mai duce lumea la mare sau la munte in Romania...probabil multi inca cred ca granitele sunt inchise si presedinte e inca Ceausescu...
Bai...este mult mai ieftin in afara tarii,si ai parte intradevar de o vacanta frumoasa pe care chiar sa ti-o amintesti si pe care se vrei sa o repeti.
Oriunde in Europa(inafara de cele 3 tari din peninsula scandinava si Danemarca),sud-vestul Asiei si nordul Africii,poti sa iti faci o vacanta de 7-8 zile incepand de la 250-350 de euro...ceea ce nu este mult si chiar vezi ceva frumos, ti se deschid orizonturile ,poti sa faci si shopping la preturi rezonabile...
Eu aleg strainatatea decat rahatu' care se deverseaza la marea noastra...PUNCT!!!

Răspunde cu citat