Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 31

Subiect: Marea Neagra

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    34

Implicit

Romania sucks pe parte de turism...degeaba zic toti ca avem lucruri atat de frumoase in tara asta,dar n-ai cum sa ajungi la ele,si si daca ajungi ai sa dai peste servici mizerabile la hoteluri & restaurante,preturi exagerat de scumpe in comparatie cu calitatea oferita...si in principal mult stress acumulat intre timp in asa zisa "vacanta"...
    Eu pur si simplu nu inteleg de ce se mai duce lumea la mare sau la munte in Romania...probabil multi inca cred ca granitele sunt inchise si presedinte e inca Ceausescu...
    Bai...este mult mai ieftin in afara tarii,si ai parte intradevar de o vacanta frumoasa pe care chiar sa ti-o amintesti si pe care se vrei sa o repeti.
    Oriunde in Europa(inafara de cele 3 tari din peninsula scandinava si Danemarca),sud-vestul Asiei si nordul Africii,poti sa iti faci o vacanta de 7-8 zile incepand de la 250-350 de euro...ceea ce nu este mult si chiar vezi ceva frumos, ti se deschid orizonturile ,poti sa faci si shopping la preturi rezonabile...
    Eu aleg strainatatea decat rahatu' care se deverseaza la marea noastra...PUNCT!!!
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Uite eu tocmai ce am venit de la Neptun/Jupiter si mi s-a parut ok, mult mai ok decat anii trecuti in Costinesti. Big, sa stii ca aici nu sunt chiar numai pensionari. Majoritatea erau familii de tineri cu copii mici care veneau la mare sa se relaxeze. Prea putini pensionari sa dea impresie de statiune batraneasca.

Cred ca problema cand mergi la mare se pune in urmatorul fel:

1. Mergi la distractie sau la relaxare? Daca mergi la distractie/scandal Costinestiul e bun. Daca mergi la relaxare, nu e.

2. Poti trece peste mici amanunte de genul goanga in pat, apa care curge non-stop? Atunci poti sa stai si la un "doua stele" mai ieftin. Daca nu, ai optiuni mai scumpe si mai curate.

3. Poti trece peste nesimtirea oamenilor de la mare? Majoritatea aici sunt bisnitari de 2 lei. Taximetristul cu care m-am dus de la gara la hotel a incercat tot drumul sa ne vanda o camera digitala uitata de un alt client. Instalatorul care repara ceva in camera cand am ajuns numa nu se facea plecat, in speranta ca o sa ii dam o mica atentie. Trebuie insa avut in vedere ca oamenii astia traiesc din 4-5 luni de turism, deci incearca sa bage in sac cat pot lunile astea.

Si chiar daca subiectul nu are legatura cu SEO, are legatura cu marketingul turistic din Romania. Cred ca se pot trage niste concluzii utile dintr-un thread de genul asta

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Ieri m-am intors si eu din neptun... Si vreau sa spun ca nu a exagerat cu nimic omu'... E JALE mare pe litoral, indiferent ca se numeste costinesti, neptun, eforie sau mai stiu eu cum. E vai si amar la toate domeniile: servicii, cazare, mancare, divertisment. A, Si multi, multi, multi, multi TARANI. Cei mai multi tarani din lume. Si nu ma refer la cei nascuti la tara, ma refer la dobitocii de oras...

Recomand oricui o iesire oricat de mica in afara, de preferat vest. Nici bulgaria nu e rau, insa cred ca e o chestie de gust. Mie nu mi-a placut nici bulgaria.

De la unguri in vest se vede clar diferenta. In zona asta mioritica este vai si amar, pentru ca oamenii sunt in asa fel... Sunt total dezamagit... si nu ma poate convinge nimeni ca e "din ce in ce mai bine". Dimpotriva.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Apropo de ce zice Toto si de "conflictul" ardeleni vs moldoveni vs sudisti. Tarani vin la mare din toate partile tarii, nu cred ca ii putem delimita foarte clar pe criterii geografice.

La Euro 2008, o televiziune din Anglia prezenta Romania cu o imagine cu niste tigani burtosi cu lanturi de aur pe plaja. Si mie mi s-a parut revoltator, toata presa a sarit in sus ca nu ne reprezinta, ca e umilitor. Eh, acuma pe plaja, imi pare rau ca nu am dus un aparat foto cu mine. Cred ca 1 la 3-4 barbati purtau un ditamai lantoc de aur la gat. Si culmea, ziceau si "no ma" si "frate, intelegi?" si "fusai acolo".

timius este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th October 2007
    Posturi
    26
    Putere Rep
    35

Implicit

am vazut la stiri c-au fost calcate 2 persoane cu x5 in costinesti... pe plaja

CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    33

Implicit

Pai da de ce sa nu se plimbe si ei cu gipu pe plaja? Ce are? Doar e gip.. nu?
    E o tara in care libertatea de exprimare este mai importanta ca orice...chiar si decat regulile de circulatie si bun simt!
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de CrazyDogster Vezi Post
    Pai da de ce sa nu se plimbe si ei cu gipu pe plaja? Ce are? Doar e gip.. nu?
    E o tara in care libertatea de exprimare este mai importanta ca orice...chiar si decat regulile de circulatie si bun simt!
    Apropo de Jeep, am auzit de unu care a trecut cu jeepu peste o familie pe plaja in Constanta. E reala treaba?
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

rnicolescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th October 2005
    Posturi
    110
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Aurel Dragut Vezi Post
    Apropo de Jeep, am auzit de unu care a trecut cu jeepu peste o familie pe plaja in Constanta. E reala treaba?
    Din pacate, Da ...

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Aurel Dragut Vezi Post
    Eu auzisem ca nu era nimeni la volan cand a fost calcat tipul cu masina. A fost ceva de genul a parcat masina aproape de plaja, fara frana de mana si a luat-o masina la vale...

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Toto, la ce am auzit eu era vorba de o familie intreaga
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Screenshoturi la un video - imi apare poza neagra
    De evolution în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th December 2008, 00:19
  2. O Zi neagra
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th February 2007, 21:54
  3. Lista Neagra A Siteurilor
    De Netul în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th June 2006, 12:15
  4. Lista Neagra Google!!!
    De Cata. în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 21st December 2005, 08:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •