Am venit pe forumul asta pentru a ma informa, mai rar am cumparat servicii, n-am vandut niciodata. Am ajutat totusi cand am avut ocazia si am putut, cu precadere utilizatorii care am considerat ca merita (chiar daca in unele cazuri m-am mai inselat).
In cazul asta nu imi voi face profil de trader si cred ca din cauza asta pot fi oarecum mai obiectiv decat cei care vand si cumpara servicii frecvent.
M-am gandit mai bine si cred ca daca sectiunea prezentare forumisti isi are rostul ei, mult mai utila ar fi o sectiune pentru traderi - pentru feedback si informare...
Nu am inteles totusi, cum va fi structurata? Toate profilele la gramada, in ordinea in care au fost create? Sau invers? Vor fi create profile pe diferite tipuri de servicii (SEO, design, programare, content, etc) structurate pe categorii?
Pot fi sortate dupa voturi? Va avea functie de cautare profil in sectiune? Vor fi obligati traderii sa-si puna la semnatura link spre profilul de trader (va fi pus automat?!)? Altfel spus, cum va putea fi gasit un profil?
Indiferent de aceste detalii, votez si eu da, si asta nu pentru a ma pune bine cu Dan.
Apreciez ca vrea sa faca ceva si cauta solutii, cred ca ideea e buna, sa vedem ce iese!

Răspunde cu citat