Baeti, am o idee. Nu e singura, dar zic asa, ca asa e expresia.
M-am tot gandit cum sa evitam fraudele si teparii. Si nu-mi iese deloc, adica nu exista un sistem 100% sigur si care sa poata fi implementat usor pe forum.
Dar ce pot face si vreau sa va intreb daca ati fi de acord si daca e util este sa facem o sectiune noua in care sa facem topicuri de genul "Dan - profil trader" In aceste topicuri va exista un poll public (voturi viziile) unde restul oamenilor pot vota daca userul e de incredere sau nu, daca face treaba la timp, daca e onest, daca dispare des etc.
Mai mult, fiecare om care voteaza tre sa lase si un mic review (unde sa spuna ce fel de servicii a cumparat si cand), altfel votul sau va fi sters.
Exemplu de topic:
Ideea este ca cei care doresc sa tranzactioneze servicii pe seopedia vor fi protejati, vor putea cere preturi corecte si vor avea un fel de istoric cat de cat real, exceptand reputatia care poate fi usor manevrata.Dan - profil trader
Poll:
- recomand =======
- nu recomand ==
- seriozitate cu platile (sau serviciile) =====
Continut:
Dan ofera servicii de hosting si content writing. Este membru seopedia din 2008.
Cei care doresc sa aiba un asemena topic pentru a-si imbunatati seriviile oferite si increderea potentialilor clienti trebuie sa isi asume ca pot fi si criticati.
Vor fi luate in considerare doar profielele celor care au un minim de vechime si cel putin o tranzactie incheiata (topic cu servicii, whatever). Topicurile pot fi si de cumparator si de vanzator.
Astea toate sunt propuneri, ce parere aveti? Fac topic nou cu asta sau e o idee copilareasca fara sanse de succes?