Vezi Rezultate Sondaj: E o idee buna, incercam sa o implementam? (vot public, va rog justificati raspuns)

Alegători
28. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • DA

25 89,29%
  • NU

3 10,71%
Rezultate 1 la 10 din 64

Subiect: Idee - Sectiune Traderi

Afișare hibrid

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Badu Vezi Post
    Eu zic ca ar fi o idee buna dar ce ne facem cu cei care obtin review-uri pozitive, dupa care dau teapa ?
    Corect, aduni 10 reviewuri bune, dupa care dai o teapa buna si te duci.

Pana acum dupa cum ne alegeam clientii? Reputatie, vechime pe forum, review-uri primite deja pe topicuri related din marketplace.

Nu ii vad rostul, pentru ca daca apar persoane care ofera anumite servicii si inca nu au un "profil", inseamna ca sunt de evitat/mai nesiguri?
    Dar care livreaza de mult, dar totusi nu au un profil?
    Daca intre review-uri bune, poate aparea unul posibil negativ? Iti dai seama ce debate de argumente s-ar crea, fie cu argumentele lui, cum am mai vazut de multe ori.
    Asa, practic, incurajam doar pe cei care livreaza mult si des, sa creasca pretul, iar potentialilor cumparatori de servicii le spunem avem scump si oarecum sigur (vezi prima propozitie) si in rest totul e riscant?

In cazul in care vezi raspunsuri la aceste cateva intrebari personale si de moment, pot deveni un sustinator al cauzei.
    Beneficiul final ni-l dorim cu totii, dar probabil nu toti prin masura asta care aduce si o serie de dezavantaje, clare, atat pentru marketplace, cat si individual pentru o parte din persoane.
    Fara semnatura.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Claudyou Vezi Post
    Nu ii vad rostul, pentru ca daca apar persoane care ofera anumite servicii si inca nu au un "profil", inseamna ca sunt de evitat/mai nesiguri?
    Dar care livreaza de mult, dar totusi nu au un profil?
    Nu inseamna nimic daca nu ai un asemenea proil. Poti alege sa nu iti trebuiasca, daca ai deja o reputatie buna, nu te obliga nimeni sa ai. Clientii vor decide cu cine vor sa lucreze oricum. Probabil ca daca iti pui un asemenea profil si dai voie sa se faca reviews ca trader si nu punctual, vei avea de castigat. Nu stiu pana nu incercam.

Daca intre review-uri bune, poate aparea unul posibil negativ? Iti dai seama ce debate de argumente s-ar crea, fie cu argumentele lui, cum am mai vazut de multe ori.
    La orice review, proprietarul poate raspunde. Dezbaterile nu isi au locul. Regulile trebuie sa fie stricte in sensul asta. Lasi review, proprietarul raspunde si apoi gata, daca vrei povesti te muti pe alt topic.

Asa, practic, incurajam doar pe cei care livreaza mult si des, sa creasca pretul, iar potentialilor cumparatori de servicii le spunem avem scump si oarecum sigur (vezi prima propozitie) si in rest totul e riscant?
    Pot creste pretul cei care au reviewuri excelente. Nu conteaza ca livreaza des si mult.
    Nu garanteaza nimeni ca un om nu va da o teapa sau ca se va intelege bine cu altcineva. Asa cum am zis, e doar o "prezentare", un profil ceva mai avansat, o unealta in plus dupa care se poate ghida un cumparator.
    Cum am mai zis, avantajul major este ca o persoana care da o teapa nu se poate plange nicaieri ca a fost facut tepar. Reviews sunt perfect legale, morale si nu vor fi sterse la cerere.

Altfel, daca aveti o alta idee, o ascult. Tre sa fie usor de implementat si fara avioane si programare, pentru ca chiar daca Cristian a promis ca va face ceva, e un om ocupat si nu ne putem baza ca sta si rezolva buguri si chichite

PS: este o problema tehnica la propunerea mea. Am spus ca oricine voteaza si nu lasa un review scris va trebui banat. Ca sa eliminam incercarile de fraudare. Doar ca... nu pot sterge dintr-un poll un raspuns anume. Aveti idei de moederare si prevenire a fraudelor in acest sens?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sectiune VIP pe seopedia
    De inSecure în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 19th November 2012, 20:59
  2. Sectiune portofoliu
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th January 2011, 00:47
  3. sectiune CONTACT din site
    De cris în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1