Ai pus punctul pe iAm vazut Seopedia ca pe un site de joburi, pentru ca asta ma durea la momentul respectiv...Intre timp, am aflat ca nu e si ca trebuie sa reconsider tot ce stiu despre redactare articole. M-am adaptat. Si am evoluat colaborand...in masura in care a fost posibil, date fiind regulile noului venit. Si ajung din nou la ce ma supara - numarul de posturi si dificultatea de a gasi o tema legat de care sa simt ca am ceva de spus, fara sa arunce toata comunitatea cu rosii in mine...
Oricum, mersi (din nou) ca m-ai ascultat si mi-ai raspuns pe limba mea (nu ma supara citicile daca sunt constructive). Pot spune ca mi s-au aprins niste beculete...
(mai putin despre cum se posteaza mesajul asta cu citat)

Am vazut Seopedia ca pe un site de joburi, pentru ca asta ma durea la momentul respectiv...Intre timp, am aflat ca nu e si ca trebuie sa reconsider tot ce stiu despre redactare articole. M-am adaptat. Si am evoluat colaborand...in masura in care a fost posibil, date fiind regulile noului venit. Si ajung din nou la ce ma supara - numarul de posturi si dificultatea de a gasi o tema legat de care sa simt ca am ceva de spus, fara sa arunce toata comunitatea cu rosii in mine...
Răspunde cu citat