@acsa: Si eu am activat acum cateva zile o cartela Vodafone pentru a testa maretele promotii.

La activare am primit 2 sms-uri, prin care eram instiintat de termenii si conditiile de utilizare rezonabila a cartelei www.vodafone.ro/TCGcartela si de lista prefixelor exluse la apelurile internationale cuprinse in optiune www.vodafone.ro/prefixeexcluse

Ca la linkurile respective se downloadeaza niste fisiere fara extensia .pdf cum ar trebui, asta e probabil o scapare de natura tehnica. De asemenea explicitarea in cadrul sms-urilor a beneficiilor optiunii este incompleta si defectuoasa, am reusit sa vad exact ceea ce primesc abia in contul online. Abia acolo m-am lamurit ca beneficiile insumate (pentru ca erau impartite pe segmente) corespund cu oferta comerciala, pentru ca din sms nu rezulta.

Daca poti demonstra ca in cazul tau nu ti-au fost aduse la cunostinta prefixele excluse, probabil ca ai putea sa ai castig de cauza, dar trebuie sa te gandesti daca merita sa faci eforturile necesare pentru un asemenea demers. Cel mai bine e sa nu iti mai faci sange rau pentru cei 11.30 euro. Trece-i la capitolul pierderi si gata. Nu are rost sa iti pierzi timpul si sa iti macini nervii pentru o asemenea suma.