Ok. A venit si timpul sa renunt la una din companiile in care aveam foarte mare incredere. Mesajul este lung, cine nu este interesat poate sa il ignore. Acum cativa ani cand am renuntat la Orange pentru simplu motiv ca aveau prea multi abonati, nu stiam ce sa aleg; Cosmote era retea noua, iar Vodafone nu era atat de populara aici in Iasi. Am ales Vodafone pentru ca am crezut ca este un brand puternic, avand clienti selecti (foarte multi doctori, intelectuali, profesori erau abonati Vodafone) si eram foarte mirat cand auzeam sau citeam despre acuzatii grave aduse acestei companii, foarte multi oameni revoltati pe aceasta retea; nu credeam si ziceam ca sunt doar minciuni, inventii din partea concurentei. Saptamanile acestea m-am scarbit de ce servicii poate oferi si felul cum este tratat un client fidel.

Voi rezuma pe scurt ce s-a intamplat apoi voi detalia. Am primit 100 de minute internationale pe mobil UK. Un frate de-al meu si-a sunat un prieten in Londra de pe numarul meu, dupa 22 de minute, convorbirea s-a intrerupt; apelez *123# si aflu cu stupoare ca 11,30 de euro erau disparuti. Deci din cele 100 de minute nu s-a consumat nimic, dar tot creditul meu era disparut. Alt frate de-al meu a sunat aceeasi persoana fiind un prieten comun, dupa cateva minute se intrerupe convorbirea si dispar 7 euro. Deci aceeasi retea, minute internationale UK dar in loc sa se consume minutele se consuma creditul.

A doua zi sun doi operatori si aflu ca de fapt numarul pe care s-a sunat in UK este al unui operator care nu are acord de tarifare cu Vodafone prin urmare in loc sa se consume minute se consuma credit. Ok dar de ce nu am fost notificat ca exista asemenea operatori? Iar ei imi zic ca la sfarsitul fiecarui mesaj primesc aceasta notificare. Le-am explicat ca eu nu primesc aceasta notificare si nu am fost crezut si asa am fost expediat de doi operatori nesimtiti. Nervos ma sui in masina si gonesc la un magazin Vodafone, le explic problema si ei imi spun ca nu trebuie sa primesc aceasta notificare ca eu trebuie sa citesc Termenii si Conditiile cartelei de acum 4,5 ani de cand am cumparat-o. Le-am zis ca si Google cand isi actualizeaza Termenii si Conditiile , ma notifica si ma obliga sa fiu de acord.

Spre seara le trimit urmatorul mesaj:

Buna ziua. Sunt client Vodafone de cativa ani, timp in care nu am avut probleme majore. Am ales Vodafone pentru ca este o retea selecta. Zile trecute mi s-a activat automat Oferta 5 si avand in vedere ca nu doream reinoirea am trimis cuvantul „CREDIT” la 579 si am primit raspuns ca serviciul nu este disponibil pe numarul meu. Ieri o ruda a sunat un prieten din UK pe mobil si dupa 22 de minute convorbirea s-a intrerupt si am aflat cu stupoare ca 11.30 euro au fost consumati macar ca eu aveam bonus 100 minute internationale pe mobil UK. Azi am sunat doi operatori si le-am explicat problema si mi-au zis ca numarul de mobil unde s-a sunat este alocat unui operator britanic care nu are acord cu Vodafone. Problema este ca eu NU am fost notificat prin nici un mesaj, de cand s-a activat extraoptiunea, ca este posibil ca anumite numere de telefon sa excepteze de la oferta pe care o am. Mesajul pe care il primesc cand apelez *123# este urmatorul: „Credit 00.00 Euro expira la 13/11/2016. Din Oferta 5 expira la 27/07/2016 mai ai: Nelimitat min si SMS in retea + 250 min nat si intl fix UE/SMS nat + 250.00 MB internet mobil. Din Bonus 500 MB/min nat si intl fix UE/SMS nat expira la 27/07/2016 mai ai: 500.00 MB/min nat si intl fix UE/sms nat. Din Bonus 2000 MB expira la 27/07/2016 mai ai: 2000.00 MB internet mobil. Din Bonus 100 min intl mobil 4weeks expira la 27/07/2016 mai ai: 100 min intl mobil (IT/SP/GER/UK/FR/PT/Ung). Din Bonus 250 min/sms + 250 MB expira la 27/07/2016 mai ai: 250.00 MB internet mobil+ 233 min/SMS nat.” Se intelege foarte clar ca NU sunt instiintat ca sunt operatori care NU au un acord cu Vodafone.

Vreau sa cred ca este o eroare de server si doresc sa primesc imediat si neconditionat cei 11.30 euro deoarece nu am primit notificari conform carora sa stiu ca cele 100 minute internationale pe mobil nu sunt valabile pentru toti operatorii din UK. Fratele meu a avut aceeasi problema ieri si a platit fara sa vrea 7 euro.

Numerele de pe care s-a sunat in UK sunt : 0730****** si 0720******. Numarul de telefon pe care s-a sunat este : 00447842****** .

In cazul in care nu primesc in cel mai scurt timp posibil creditul pe ambele numere, ma voi adresa OPC, Vodafone UK si voi face public pe internet aceasta problema inclusiv prin paginile de stiri. De asemenea voi solicita portarea numarului in alta retea.

Doresc o solutionare pe cale amiabila deoarece consider ca a fost lipsa de transparenta.

Raspunsul Vodafone venit pe data de 5/07/2016 prin serviciul de e-mail:

Buna ziua,
Referitor la solicitarea dumneavoastra, va mentionam ca toate informatiile cu privire la beneficile alocate in extraoptiuni sunt mentionate accesand https://m.vodafone.ro/promotii/promo...tela/index.htm sau www.vodafone.ro , Servicii si tarife- Cartela Vodafone- Promotii, Bine de stiut.
In acest sens, numarul mentionat anterior, 00447842******, face parte din lista de prefixe mentionate in exceptii (nu se consuma din extraoptiune), motiv pentru care ati fost taxat.
Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii si am convingerea ca impreuna vom rezolva eventualele dificultati in folosirea serviciilor pe care le ofera reteaua noastra.
M-as bucura sa imi spuneti parerea dvs despre modul in care am interactionat completand formularul de aici.
In plus, puteti accesa cele mai frecvente intrebari pe care le primim din partea clientilor nostri pe www.vodafone.ro/intrebari
Multumesc,
Simona Tocanie
Consultant Relatii cu Clientii
www.vodafone.ro
Prezentul mesaj si orice fisier atasat constituie informatie confidentiala si este proprietatea exclusiva a Vodafone S.A
Mesajul se adreseaza numai persoanei fizice sau juridice mentionata ca destinatara autorizata sa-l primeasca.
In cazul in care nu sunteti destinatarul vizat, va aducem la cunostinta ca dezvaluirea, copierea, distribuirea sau initierea unor actiuni pe baza prezentei informatii sunt strict interzise si atrag raspunderea dvs. civila si penala.
Daca ati primit acest mesaj dintr-o eroare, va rugam sa ne anuntati imediat si sa-l stergeti apoi din sistemul dvs. Nu putem garanta ca transmisia acestui mesaj este securizata sau fara erori.

In aceeasi zi depun reclamatia cu numarul de inregistrare 20197 / BUCURESTI din 05.07.2016 la OPC. Reclamatia este urmatoarea : (am eliminat mesajul meu catre Vodafone si raspunsul lor)

In data de 1/07/2016 o ruda de a mea a sunat un prieten in UK si in loc sa mi se consume minutele internationale pe mobil pe care le aveam in extraoptiune mi s-a consumat tot creditul , adica 11.30 euro dupa 22 de minute de convorbire. Nu am inteles de ce si s-a sunat de pe alt numar de vodafone catre acelasi numar de UK. L-a fel s-a intamplat de data aceasta , s-au consumat 7 euro cu toate ca si acel numar beneficia de minute pe mobil in UK. Sambata am luat legatura doi operatori de la Serviciu clienti si mi-au spus ca la sfarsitul fiecarui mesaj sunt notificat ca oferta cu minutele internationale pe mobil nu este valabila pentru toti operatorii telecom. Problema este ca numarul meu si al fratelui meu nu primeste asemenea notificari. Nu am fost notificat nici cand s-a activat extraoptiunea si nici cand imi verificam creditul la *123#

Am incercat sa rezolv problema pe cale amiabila, dar fara succes

Am lansat o petitie la urmatorul link: Vodafone Romania da dovada de lipsa de transparenta - Petitieonline.com

Chiar daca sansele sunt minime sa mi se faca dreptate. Urmeaza reclamatie la Vodafone UK si site-urile de stiri. Cred ca daca aveam un avocat bun puteam sa castig un proces. Mutumesc pentru rabdarea si timpul acordat.