Rezultate 1 la 10 din 245

Subiect: Je ne suis pas Charlie

Afișare hibrid

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Ai idee, statistic, cam cate procente din rugaciuni au efect (Dumnezeu raspunde)?
    Depaseste cu cate procente pura intamplare?

Specific: 1000 de copii bolnavi + 1000 de copii bolnavi.
    La primii 1000 se roaga si ei si niste preoti sa se vindece.
    La urmatorii 1000 nu se roaga nimeni.

Care e rata vindecarilor la unii si la altii?
    Asta imi place la tine, ca esti glumet. Nu stiu statistici, dar ma astept ca la primul lot numarul de vindecari sa fie mai mare, fie si numai prin efectul placebo. Alte curiozitati?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Asta imi place la tine, ca esti glumet. Nu stiu statistici, dar ma astept ca la primul lot numarul de vindecari sa fie mai mare, fie si numai prin efectul placebo. Alte curiozitati?
    Eh, un studiu serios se face (ca la orice metoda de vindecare/medicament) eliminand placebo. Eliminand si celalalt fel de placebo, eliminand frica de dezamagire a medicului, sunt mai multe, probabil le stii ca te vad informat.

Daca functiona, stii foarte bine ca era in fiecare manual medical.
    Asa ca Dumnezeu chiar este pasiv in cazul asta. (imi poti dovedi oricand contrariul, eu abia astept, sincer. Si nu numai eu, sunt convins ca o lumea intreaga asteapta)
    Trust, but verify.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eh, un studiu serios se face (ca la orice metoda de vindecare/medicament) eliminand placebo. Eliminand si celalalt fel de placebo, eliminand frica de dezamagire a medicului, sunt mai multe, probabil le stii ca te vad informat.

Daca functiona, stii foarte bine ca era in fiecare manual medical.
    Asa ca Dumnezeu chiar este pasiv in cazul asta. (imi poti dovedi oricand contrariul, eu abia astept, sincer. Si nu numai eu, sunt convins ca o lumea intreaga asteapta)
    Stii foarte bine ca nu iti pot face o asemenea demonstratie si ma indoiesc ca s-ar fi facut un astfel de studiu. Asa ca eu presupun ceva si tu presupui altceva.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Stii foarte bine ca nu iti pot face o asemenea demonstratie si ma indoiesc ca s-ar fi facut un astfel de studiu. Asa ca eu presupun ceva si tu presupui altceva.
    S-au facut mai multe, nu unul. Chiar si meta, stii tu, studii pe mai multe studii.
    Din pacate niciunul cu rezultate favorabile. Uneori au fost inclinatii, dar dupa cum ai spus, nu s-a luat in calcul mai multi factori si au fost invalidate.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •