Pagina 24 din 25 PrimulPrimul ... 1422232425 UltimulUltimul
Rezultate 231 la 240 din 245

Subiect: Je ne suis pas Charlie

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    E pur opinia mea, atentatele au legatura cu interventiile europenilor din lumea araba, am dreptul la opinie? Daca nu e ca si a ta, gata sunt greu de cap? Parca era libertate!?
    Adica tu ai voie sa ai opinii, dar cand am si eu iti incalca libertatile? Sensibililor!

Te intrebasem de ce nu o gara, o baza militara, un guvern. De ce caricaturisti? Caricaturistii reprezinta europenii care au invadat lumea araba? Criminalii erau cetateni francezi, nu traiau in "lumea araba".
    Trust, but verify.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Din punctul meu de vedere, libertatea de exprimare nu are limite.
    Daca esti asa de tare, iti recomand sa te duci in Hargita sau Covasna si sa pui la masina la maxim melodia asta! Discutam apoi de libertatea de exprimare si despre arta prin muzica!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Daca esti asa de tare, iti recomand sa te duci in Hargita sau Covasna si sa pui la masina la maxim melodia asta! Discutam apoi de libertatea de exprimare si despre arta prin muzica!
    Melodia exista pe youtube, iar youtube "se prinde" in Harghita si Covasna. Intelegi acum ce inseamna libertate de exprimare?
    Trust, but verify.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Te intrebasem de ce nu o gara, o baza militara, un guvern. De ce caricaturisti? Caricaturistii reprezinta europenii care au invadat lumea araba? Criminalii erau cetateni francezi, nu traiau in "lumea araba".
    A fost si gara si altele! Ideea este ca vestul e de mult in razboi cu lumea araba, numai ca ce ne place si convine justificam imediat. Vestu trimite trupe la ei, ca sa apere pe mama lui stefan cel mare, asa ar putea si ei sa vina prin Europa sa apere libertatea ucrainienilor persecutati de rusi. Simplificam problemele, radem de credinciosi, facem ce vrem noi, apoi ne plangem ca aia reactioneaza. Daca eram noi aia fara pata, aruncam cu draga inima primul piatra, dar uite ca nu e chiar asa de alb si negru totul.

Melodia exista pe youtube, iar youtube "se prinde" in Harghita si Covasna. Intelegi acum ce inseamna libertate de exprimare?
    Tu erai ala curajos si iti sacrificai copii, nu eu. Pe youtube nu da nimeni dovada de curaj, asa ca nu ne mai facem ca nu pricepem!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Tu erai ala curajos si iti sacrificai copii, nu eu. Pe youtube nu da nimeni dovada de curaj, asa ca nu ne mai facem ca nu pricepem!
    Din punctul meu de vedere, ai probleme serioase in a intelege limba romana. Asa ca din nou, n-o sa-ti mai raspund. Fa-ti de cap.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Din punctul meu de vedere, ai probleme serioase in a intelege limba romana. Asa ca din nou, n-o sa-ti mai raspund. Fa-ti de cap.
    Adica tu ai voie sa ai opinii, dar cand am si eu iti incalca libertatile? Sensibililor!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

Sa inteleg ca esti adeptul a tot ce este mitocănesc? asta te face sa te simti bine, in rest nimic? Daca nu gust ceva deșănțat, imoral nu sunt normal la cap?
    Parca ziceai ca ai ceva notiuni de logica. Eu zic "ceva" tu intelegi "tot". Eu nici nu ma refer la altceva decat vulgaritate, tu intelegi ca "in rest nimic". Eu vorbesc de "vulgaritate", tu intelegi "mitocanie, desantat, imoral".
    Acum parca face sens pentru mine ce ai inteles tu din evolutie.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

@ puthre, eu am intrebat nu am afirmat. Am pus definitiile ca sa stim despre ce vorbim. Daca vulgaritatea iti place, e ok, nu comentez. Voiam sa stiu doar daca asta e ceea ce-ti place si numesti tu libertate de exprimare.

Eu zic "ceva" tu intelegi "tot"
    faptul ca am pus ce spune dex despre vulgaritate inseamna ca nu iteleg eu ceva?

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

@Rapsodia, notiunea de vulgaritate este pur subiectiva. Acum 300 de ani era vulgar ca o femeie sa-si arate glezna, astazi nu mai este. Ce a vrut sa spuna puthre este ca suntem conditionati de crestere, de educatie, de societate, sa respingem vulgaritatea, sa o condamnam. Piesa la care ai pus tu link si care zice ca-i o parodie, este defapt, in ochii mei, o mizerie in care vulgaritatea este gratuita si inutila. Exemplul pus de puthre este genial pentru ca Creanga foloseste vulgaritatea ca un mijloc artistic de creare a umorului. Este o diferenta imensa.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Este o diferenta imensa.
    Asta sustin si eu - inca de la prima postare! Asta e si motivul pentru care postez in continuare, pentru ca sustin ca libertatea nu inseamna orice, inseamna cum zici tu Creanga, sau altii - nu inseamna poze de genul celor postate de mine in topic si nici melodia aia. Disputa aici este exact pe acest aspect, eu si parca si tu, si Misu si altii cred ca este o limita a libertati ide exprimare, altii din contra, merg la limita de sus - la infinit. Restul cu partea religioasa nu vreau sa o discut, nu-si are rostul aici. Poate daca vrea cineva, deschideti un topic si vom vedea atunci.

Pagina 24 din 25 PrimulPrimul ... 1422232425 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •