Citat Postat în original de Dan Vezi Post
Ateii de alta categorie decat "grea" sunt atei doar pentru ca asa e la moda. Ateismul cere o mare doza de curaj. Si o mare responsabilitate, pentru ca trebuie sa iti asumi toate faptele, nu e nimeni "acolo sus" care sa te ierte.
Ce curaj? Nu e nimeni "acolo sus" care sa te pedepseasca... Nimic nu e interzis, nu exista pacat.

Aici e o chestiune foarte interesanta. Eu consider ca luptand (prin mijloacele pe care le am) pentru libertatea de expresie, imi protejez copiii.
Cum solutiile nu sunt mereu alb si negru, o sa gasesc o cale sa-mi protejez familia si sa lupt in continuare pentru libertate.
N-ar fi posibil. Pot crede ca tu nu te dai la o parte din fata nebunului, dar sunt sigur ca ti-ai trage copilul din fata lui. Nu cred ca ai fura libertatea copilului tau (solutiile alea i-ar limita libertatile) pentru a te bucura tu de libertatea ta. Nu cred ca ai putea duce vinovatia mortii copiilor tai, pentru o umbra din libertatea ta de exprimare... Chiar nu cred!

Si fireste, n-o sa scot pistolul sa-l impusc pe ala care nu e de aceeasi parere cu mine.
Ok, n-o sa insist!

Cu scrisul tremurat nu m-am referit la cineva anume. Pur si simplu mi-a placut ideea.