Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
Si care este ideea, ca niste caricaturisti extremisti au fost impuscati de niste fanatici religiosi? Da, extremismul si fanatismul de orice fel sunt foarte periculoase pentru omenire, dar noi nu ajutam cu nimic implicandu-ne in discutii in contradictoriu pentru ca acestea nu aduc nimic constructiv. Daca vrem sa facem ceva, pai atunci chiar trebuie sa FACEM ceva si sa vorbim mai putin. Stiu ca si cuvintele, ideile sunt puternice, dar doar cei care fac (actioneaza) sunt puternici.

Din pacate (sau din fericire) peste tot functioneaza principiul actiunii si reactiunii si se pare ca nu tine cont de bine sau de rau.
Eu cred ca acei caricaturisti nu erau deloc extremisti. Am dat mai devreme in topic ultimul numar, tradus si explicat, al revistei lor.
Extremismul de care vorbesti este doar in capul anumitor persoane religioase. Oamenii faceau caricaturi si ironizau defectele societatii. Ceea ce fac si eu, poate faci si tu, unii mai cu talent, altii fara.

Asa cum am mai spus si ai devreme, punand semnul egal intre o ironie si o crima, sau punandu-le ca una justifica pe cealalta (prin actiune/reactiune), continua sa ma surprinda.

Si da, normal ca orice discutie este constructiva, pentru ca si eu iti citesc parerea si tu imi citesti parerea. Candva vom ajunge sa ne influentam reciproc, sa ajungem la o concluzie, sa intelegem mai ine fenomenul si poate o sa si actionam in consecinta. Sa FACI ceva fara sa vorbesti si sa analizezi inainte iese prost. Pana si teroristii au vorbit inainte sa faca. Daca faceau direct, nu treceau de gardieni.