Nu recomand tigara electronica. Iti recomand sa iti faci singur tigarile din tutun netratat ( gasesti pe okazii adus din ungaria ). Uneori iesi la jumtate de pret ( daca cumperi dp okazii ) si aproximativ la acelasi pret daca cumperi tutunul din magazin, o masina de facut tigari costa intre 10 si 100 ron, foite + filtre sau tuburi costa putin ( recomand tuburi ) . Tigarile ies foarte tari si cu o cantitate de gudron si monoxid de carbon destul de mica, poti spune ca iese o tigara "mai sanatoasa" ( si fumul este mai placut ).

Dupa 20 de ani la 1-2 pachete pe zi este greu sa te lasi, posibil nu este dependenta de nicotina ci obisnuinta de a fuma dar nu este imposibil. Poti incerca cum a zis lovelife, prin hipnoza...sau auto-impunere, sa ii impui sub-constientului tau ca tigara este rea. De ex gaseste un lichid care sa nu iti faca rau si sa nu iti placa, ex otet, si incearca sa fumezi mai rar...cand simti nevoia sa fumezi, bei cateva guri de otet. Eu am folosit apa cu sare si am scapat de dependenta dar nu am scapat de obisnuinta de a fuma iar in maxim 2 luni intr-un moment de slabiciune m-am apucat iar. Totusi, daca vrei sa iti faci vointa fa un control la plamani si dentist si vezi ce iti spune, s-ar putea ca vestile care le primesti sa fie bune ( mama fumeaza ca tine si are plamanii buni ) sau ar putea sa gaseasca ceva mai rau si asta sa te motiveze.

Sper ca te-am ajutat si nu te-am incurcat.