Rezultate 1 la 10 din 59

Subiect: Recomandari tigara electronica

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Asa........., e destul de simplu, mai ales dupa 1 an jumatate.

Baterie cu voltaj reglabil(variabil). (vv)
    Clearomizor la alegere.
    Lichid hangsen sau liqua, nimic din magazinele de mall/supermarket (dekang and junk), care vand doar junk.

Bateria se schimba la 4-5 luni (sau mai mult), rezistentele lunar, lichidul depinde de cat de mult pufai.
    Lichidul are nicotina la alegere, eu fumez 0 (fara) sau 6 (cea mai putina), dar ai optiuni pana la 24 sau 28 cred. De nicotina scapi usor, eu nu scap de tic
    "gustul" e complicat, primele 2 luni trebuie sa cumperi toate "aromele" ca sa gasesti ce-ti place. Eu dupa mai multe de un an, fumez doar 3 "arome", restul nu-mi plac. Mai am o "a patra" aroma care o tin pentru zilele cand fumez mult, ca sa ma "opresc". Are un gust "oribil" dar ma ajuta sa fumez mai putin.

Costuri undeva la 2 mil prima data, ulterior cam 1 milion la o luna sau doua, depinde de cat de mult fumezi (eu dau 180 ron pentru 2 luni). Se cumpara lichid si rezistente, dar numarul lor depinde de cat de mult fumezi.

O sa ai problema majora. Scapi de drog (nicotina), de boli (fum) dar primesti un tic, de care o sa fie si mai greu sa scapi. Eu stau la pc 90% din timp, "pufai" intr-o zi cat altii intr-o saptamana. Daca inainte trebuia sa ma duc afara sa fumez, acum e lipita de mana, pufai non-stop.

Intrebari?

-----------

Functionalitatea este simpla: bateria "aprinde" o rezistenta care arde un lichid. Aburul il inhalezi.

Dupa 1 luna, nu mai simti nimic in plamani (cum simti acum cand fumezi), dar nu conteaza.
    Dupa 1 luna o sa scapi de "scuipat", daca aveai acest "tic"
    Dupa 2 luni o sa urasti mirosul de tigara clasica.
    Acum ai alta problema, cum scapi de tic, tic care devine si mai puternic, pentru ca poti sa fumezi oriunde.

--------------

@1nesco, prietenii tai sunt foarte scumpi.
    Ultima modificare făcută de Tom; 5th June 2014 la 22:30.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand (sau schimb) link/ baner site tigara electronica
    De Mihai_Is în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th March 2014, 19:09
  2. [Vand] tigara-electronica,info
    De tymbark în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st July 2013, 17:42
  3. Putina electronica
    De impelo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9