Postat în original de
vcristi
Ai luat baterie panasonic 18650 de 3400mah?
Sanyo 3400mAh. (18650B), tine aproape 2 zile, la cum pufai eu, deci pe Dan il tine 1 luna
Am scapat de bataia de cap, se termina bateria, pun alta si-mi vad de treaba, in timp ce bateria consumata se incarca.

Postat în original de
vcristi
Pentru modul asta iti trebuie un aromizor servisabil, iti recomand kayfun lite plus de la nemti pentru ca este si varianta chinezeasca adica clona.nu se face greu rezistenta e greu pana faci una la inceput pe urma e f simplu sunt multe tutoriale pe youtube.Atomizorul asta mi se pare ca vine fest pe modul tau ca sunt de 22mm diametru ambele iar in el iti intra cam 5 mll de lichid deci nu mai ai treaba o zi sa incarci cu lichid sau sa incarci bateria.
O sa iau tot de le ei, modelul nou Delta, ca-l primesc gratis. Ce am acum e ok, fara scurgeri, fara vapat lichid, e beton. Rezistentele le cumpar, nu am rabdare sa le fac, nici talentul necesar

Postat în original de
imagini
Pana la urma am optat pentru Ego W V2 XXL. Am sunat la 3 site-uri, le-am spus ce caut si toti mi-au recomandat acelasi model. Ramane de vazut cat de bine ma inteleg cu noua jucarie

E ok, pentru nivelul tau (incepator), doar ca o sa te duca 3-4h maxim, dupa ce se consuma, astepti (poti sa o "legi" de pc
si te tine mai mult) sau mai cumperi o baterie. Vezi ce atomizor cumperi, si mai ales atentie la lichide, am scris mai devreme parca. Iti dau link sa cumperi ce fumez eu daca vrei.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.