Postat în original de
vcristi
Frumos evicul asta nou au mai avansat si ei, nu se compara cu evicul vechi care se curata si vopseaua de pe el. Sa il stapanesti sanatos. Iti recomand ca urmatorul mod pe care il cumperi cand te saturi de evic sa fie Provari. Iti garantez ca nu o sa il mai schimbi niciodata plus ca da curentu altfel masurat pe sursa nu fluctueaza ca altele cati V setezi atata da pana se consuma bateria, poti desface si sticle de bere cu el nu se zgarie niciodata orice iai face

Eu am vrut un model cu baterie (model clasic), sa nu mai stau cu incarcatorul dupa mine, iar de acolo, caut intotdeuna ultimul model. Cel vechi avea reviews bune, asta nou ar trebui sa fie peste cel vechi. Pare o jucarie misto, dar sincer am setat ce aveam nevoie in 2 minute, restul e pentru profesionisti.
Vreau sa ma tina bateria mult, am luat o baterie extra de 3400 mAh, iar acum cu 2 baterii, ar trebuie sa nu mai am probleme cu incarcatul.
Restu se face din setari, sunt obisnuit pentru ca aveam un itaste v3 inainte.
Pare construit solid, dar scap de problema cu baterie noua la 4-5 luni. Acum sper sa duca 1 an
E ok, voluminoasa, dar isi face treaba. Pentru "intalniri" tin itaste-ul, ivic asta e prea mare
comparatie:
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.