Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 59

Subiect: Recomandari tigara electronica

vcristi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th September 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

Implicit

Tom, vezi ca se gasesc arome pentru tigari electronice (nu lichide gata facute) unele mai bune altele mai slabe noi mai comandam si din Anglia si iti poti face singur lichidul cu aroma+baza. Baza este VG adica glicerina vegetala, uni mai folosesc si glicerina vegetala de la farmacie sau PG adica propilen glicol sau se gaseste si amestec aici este mult de discutat si tot asa sunt baze bune curate si baze de slaba calitate. Baza de amesteca cu aroma de obicei se pune cam 10% aroma dar depinde de gusturi cat de aromat vrei sa faci lichidul si se lasa la macerat cam 2 zile dupa aceea merge vapat. Iti garantez ca nu se compara cu nici un lichid comercial. La fel e si cu atomizoarele, sunt atomizoare servisabile la care va puteti face singuri rezistentele si aici este mult de vorbit, diferenta dintre un cleromizor si atomizor servisabil este ca servisabilul reda mult mai bine aroma decat un cleromizor, nu mai cumparati niciodata rezistente le faceti voi sunt o gramada reviewuri pe youtube in afara de asta multe atomizoare servisabile sunt facute din inox si au rezervor mare intre 3 ml si 6 ml.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de vcristi Vezi Post
    Tom, vezi ca se gasesc arome pentru tigari electronice (nu lichide gata facute) unele mai bune altele mai slabe noi mai comandam si din Anglia si iti poti face singur lichidul cu aroma+baza. Baza este VG adica glicerina vegetala, uni mai folosesc si glicerina vegetala de la farmacie sau PG adica propilen glicol sau se gaseste si amestec aici este mult de discutat si tot asa sunt baze bune curate si baze de slaba calitate. Baza de amesteca cu aroma de obicei se pune cam 10% aroma dar depinde de gusturi cat de aromat vrei sa faci lichidul si se lasa la macerat cam 2 zile dupa aceea merge vapat. Iti garantez ca nu se compara cu nici un lichid comercial. La fel e si cu atomizoarele, sunt atomizoare servisabile la care va puteti face singuri rezistentele si aici este mult de vorbit, diferenta dintre un cleromizor si atomizor servisabil este ca servisabilul reda mult mai bine aroma decat un cleromizor, nu mai cumparati niciodata rezistente le faceti voi sunt o gramada reviewuri pe youtube in afara de asta multe atomizoare servisabile sunt facute din inox si au rezervor mare intre 3 ml si 6 ml.
    Salut Vcristi.

Da, cu siguranta ne putem crea propriul lichi, si da, ne putem face rezistentele. Dar eu nu am timp si nici "pasiune"/talent pentru asta. (aseara am incercat sa lipesc un cablu usb de iphone/tableta, dupa 1 h era bucati la gunoi ).

Eu prefer sa le cumpar si sa-mi vad de pufait/vapat. Tocmai ce mi-am comandat jucarie noua: Joyetech Joye eVic supreme Kit sa vedem ce stie.

Da, se poate face mai bine, normal, dar eu prefer sa le comand si atat. Merci de sfaturi.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Ramonel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    154
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Nichita, eu am cerut sfaturi despre un produs (tigara electronica), nu despre metode de a ma lasa de fumat.
    Daca vrei sfaturi in legatura cu tigara electronica, aici gasesti o multime: Forum Tigara Electronica | forum tigara electronica, despre tigari electronice, despre e-lichide, dekang, sailebao, DSE901, joyetech, vipercig, innokin, ego.

Ramonel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    154
    Putere Rep
    29

Implicit

Sal, eu vapez de aproximativ 2 ani jumate. Nu cumparati cleromizoare, baterii ego etc pentru ca nu o sa va lasati de fumat, majoritatea sunt slabe calitativ si nu functioneaza cum trebuie la fel sunt si lichidele care se gasesc la noi pe piata. Cel mai bine veniti la intrunirea vaperilor care se tine odata la 2 saptamani (vinerea sau sambata) la un restaurant in Bucuresti. Acolo o sa vedeti modele de tigari electronice chiar si pipe electronice din lemn lucrate manual, ce folosim noi, puteti primi multe informatii despre atomizoare, baterii si altele pentru ca de asta ne si intalnim sa socializam sa schimbam pareri sa testam diverse atomizoare. Pentru detalii ma puteti contacta pe privat.
    vcristi@ ce spui tu sunt chestii de vaperi avansati, nu pentru cei incepatori...Nu sunt de acord cu ce spui, tigara electronica ego este cea mai folosita tigara electronica din Romania. Marea majoritatea a celor care s-au lasat de fumat cu acest dispozitiv, au inceput cu acest model si apoi au trecut la chestii mai avansate, precum cele de care spui tu.

Referitor la crearea propriilor e-lichid IN NICIUN CAZ sa nu faceti asta daca sunteti la inceput. Eu persoanal nu incurajez pe nimeni sa isi faca propriile e-lichide din motive de sanatate si de igiena.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@ramonel
    Articole precum "uniti salvam tigara electronica", "cum vanam cel mai mic pret" etc nu ma ajuta cu nimic. Asta ar fi un aspect.
    Un alt aspect este ca am cerut ajutorul membrilor acestui forum din comoditate (nu trebuie sa fac cont pe alt forum, sa acumulez nu stiu cate posturi pana pot pune o intrebare etc). Mai sunt si alte motive pentru care am deranjat lumea cu acest post, dar deja ne indepartam de subiect.

Multumesc pentru ajutor, imi place sa cred ca a fost bine intentionat!

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Salut Vcristi.

Da, cu siguranta ne putem crea propriul lichi, si da, ne putem face rezistentele. Dar eu nu am timp si nici "pasiune"/talent pentru asta. (aseara am incercat sa lipesc un cablu usb de iphone/tableta, dupa 1 h era bucati la gunoi ).

Eu prefer sa le cumpar si sa-mi vad de pufait/vapat. Tocmai ce mi-am comandat jucarie noua: Joyetech Joye eVic supreme Kit sa vedem ce stie.

Da, se poate face mai bine, normal, dar eu prefer sa le comand si atat. Merci de sfaturi.
    A venit si jucaria, arata asa:

E super misto, setezi tot din "ea" si nici macar nu mai trebuie sa-l tin (butonul) apasat, ii spui "sa-l" tina apasat 6 secunde, atat sta. Am 2 baterii, care sper sa ma duca 1 sapt fara sa le mai incarc

E pentru nivel medium, tu poti sa treci pe la mine, sa-ti dau setup-ul vechi, ca sa te joci cu el 1-2 sapt.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Ce tastatura de Dan ai.
    Retired

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

A venit si jucaria, arata asa:

E super misto, setezi tot din "ea" si nici macar nu mai trebuie sa-l tin (butonul) apasat, ii spui "sa-l" tina apasat 6 secunde, atat sta. Am 2 baterii, care sper sa ma duca 1 sapt fara sa le mai incarc

E pentru nivel medium, tu poti sa treci pe la mine, sa-ti dau setup-ul vechi, ca sa te joci cu el 1-2 sapt.
    Asta e oral sau intravenos?
    Caut cu jingle.ro.

vcristi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th September 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

Implicit

Frumos evicul asta nou au mai avansat si ei, nu se compara cu evicul vechi care se curata si vopseaua de pe el. Sa il stapanesti sanatos. Iti recomand ca urmatorul mod pe care il cumperi cand te saturi de evic sa fie Provari. Iti garantez ca nu o sa il mai schimbi niciodata plus ca da curentu altfel masurat pe sursa nu fluctueaza ca altele cati V setezi atata da pana se consuma bateria, poti desface si sticle de bere cu el nu se zgarie niciodata orice iai face

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Frumos evicul asta nou au mai avansat si ei, nu se compara cu evicul vechi care se curata si vopseaua de pe el. Sa il stapanesti sanatos. Iti recomand ca urmatorul mod pe care il cumperi cand te saturi de evic sa fie Provari. Iti garantez ca nu o sa il mai schimbi niciodata plus ca da curentu altfel masurat pe sursa nu fluctueaza ca altele cati V setezi atata da pana se consuma bateria, poti desface si sticle de bere cu el nu se zgarie niciodata orice iai face
    Eu am vrut un model cu baterie (model clasic), sa nu mai stau cu incarcatorul dupa mine, iar de acolo, caut intotdeuna ultimul model. Cel vechi avea reviews bune, asta nou ar trebui sa fie peste cel vechi. Pare o jucarie misto, dar sincer am setat ce aveam nevoie in 2 minute, restul e pentru profesionisti.

Vreau sa ma tina bateria mult, am luat o baterie extra de 3400 mAh, iar acum cu 2 baterii, ar trebuie sa nu mai am probleme cu incarcatul.
    Restu se face din setari, sunt obisnuit pentru ca aveam un itaste v3 inainte.

Pare construit solid, dar scap de problema cu baterie noua la 4-5 luni. Acum sper sa duca 1 an

E ok, voluminoasa, dar isi face treaba. Pentru "intalniri" tin itaste-ul, ivic asta e prea mare

comparatie:

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand (sau schimb) link/ baner site tigara electronica
    De Mihai_Is în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th March 2014, 19:09
  2. [Vand] tigara-electronica,info
    De tymbark în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st July 2013, 17:42
  3. Putina electronica
    De impelo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9