Nu de putine ori s-a intamplat sa imi fac treaba si sa nu fiu remunerat pentru efortul depus. Am prins clienti care ma puneau la lucru, ma asteptau, iar dupa ce livram comanda dispareau si ma lasau vorbind singur cand venea vorba de bani. Sincer sa va spun, eu unul m-am saturat, si vin cu ideea de a posta in acest thread toate situatiile de genul.

Chiar daca nu este membru pe Seopedia, poti povesti aici despre intamplarea ta cu clientul rau platnic. Trebuie sa ne dai cateva repere (nume, prenume, nick-uri) si eventual cateva modalitati de contact pentru a sti sa evitam persoana respectiva cand este cazul.

In ceea ce ma priveste, ultima patanie a avut loc in urma cu 3 luni cand am scris la foc automat niste articole si niste descrieri pentru membrul cvlan. Banii nu i-am vazut nici in momentul de fata. Un link spre poveste gasiti aici.

P.S.: Daca acest thread nu isi are locul in aceasta sectiune am sa rog un moderator sa il mute corespunzator.
P.S.2: Daca conducerea forumului considera ca acest gen de demers nu este unul potrivit pentru aceasta comunitate inteleg si accept situatia.