Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 31

Subiect: Ce imi puteti recomanda pe post de "Vitamax"?

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

@matei
    Nu are rost sa ma contrazic cu tine pe tema asta pentru ca este o discutie ce nu va avea final.
    Am crezut ca mai exista discutii libere aici si ca nu este dictatura.
    Negativul nu isi avea loc dar vad ca asa se practica pe aici. Pe principiul acesta ar fi trebuit sa iti dau si eu negativ pentru ca nu sunt de acord cu tine.
    Banuiesc ca ai ceva magazine online de suplimente si de asta ai sarit asa
    Ce pot sa zic decat sanatate multa pentru ca o sa ai nevoie daca mergi pe suplimente!!

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Pentru cei care vreti rezultate vizibile si sunteti dispusi sa dati niste bani in plus, Animal Pak e regele acestei game de suplimente.
    Folosesc Animal Pak, este cel mai complex produs in materie de vitamine nu cred ca este un produs mai bun.

animal-pack.JPG
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Nu are rost sa ma contrazic cu tine pe tema asta pentru ca este o discutie ce nu va avea final.
    Matei are dreptate. Suplimentele nutritive nu au nici o legatura cu ce vorbeai tu in postul ala, iar cat despre urarea ta nu pot decat sa iti spun ca exista suplimente nutritive care sunt de 100 de ori mai sanatoase decat carnea si alimentele care le cumperi din comert.

Animal pak este destinat sportivilor. Nu stiu daca este tocmai potrivit pentru cineva care duce un stil de viata sedentar si pe deasupra nici colgate nu iti alunga din gura gustul oribil de farmacie pe care il ai dupa ce le iei.

Eu iti recomand sa te trezesti dimineata cu 1 ora mai repede si sa bagi 30 de minute de alergare pe racoare.
    Este cel mai bun energizant natural pentru restul zilei. In rest mancare sanatoasa, sucuri naturale si odihna suficienta.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    Folosesc Animal Pak, este cel mai complex produs in materie de vitamine nu cred ca este un produs mai bun.

animal-pack.JPG
    Nu mi se pare sa aiba suficiente beneficii incat sa compenseze obturarea monitorului.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@Analiza
    Daca ai peste 18 ani: cafea amigo si tutun la greu alaturi de somn pe saturate.
    Ca sa compensezi efectele negative, cu incredere iti recomand rete testate in house Sorin Frumuseanu Blog: nutritie
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

animal-pack.JPG
    De la Laci l-ai cumparat, asa-i?

@barzafurioasa Daca tu imi explici mie ce te-am rugat mai sus, anume ce influente negative au asupra hepatocitelor si asupra nefronilor suplimentele amintite de mine, atunci sigur, putem discuta. Dar asa... mai bine mai verific niste articole din directoare
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Ti-am dat un mare negativ pentru ce ai spus mai sus. Pe sistemul acesta, cei N milioane de oameni care au cumparat Animal Pak (iar asta e doar un singur produs) ar trebui sa aiba ciroza hepatica sau mai rau.
    Oare chiar e asa de greu sa trecem peste mentalitatile astea? In ce mod iti distrug ficatul suplimentele? Care sunt substantele active din suplimente care actioneaza in mod negativ asupra hepatocitelor? Chiar sunt curios cum ma poate afecta pe mine negativ l-carnitina, l-glutamina, izolatul proteic din zer, din albus sau din ou, cum ma nenorocesc aminoacizii si condroitina si glucozamina sau complexele de vitamine.

Cred ca voiai sa te referi la steroizii orali gen Metandienona (derivati ai acestei substante in Naposim si Danabol), Anapolon si altele. In acest caz, da, pot exista efecte negative, dar ele nu au nicio legatura cu suplimentele nutritive. In plus, in afara de anabolizantele orale, cele injectabile actioneaza mai repede asupra rinichilor (vezi Trenbolon, care forjeaza la maxim functia renala), decat asupra ficatului, ultimul fiind unul dintre cele mai rezistente organe interne pe care le avem.
    Iau din doua in doua zile vitamina A+D pentru ochi, am observat ca daca iau atunci vad mai bine si ochii sunt mai odihniti. Ultima data cand am cumparat o cutie de vitamina A, farmacista m-a intrebat daca iau fregvent si daca stiu ca daca consumi multe vitamnine, acestia pot dauna sanatatii.

M-am documentat un pic si am gasit un articol interesant despre vitamine. Si eu consider ca este mai bine sa te rezumi la consumul de vitamine naturale primite din salate, sucuri de fructe preparate pe loc etc. si nu din suplimente. Mi-am luat si un storcator de legume si fructe

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    @Analiza
    Daca ai peste 18 ani: cafea amigo si tutun la greu alaturi de somn pe saturate.
    Ca sa compensezi efectele negative, cu incredere iti recomand rete testate in house Sorin Frumuseanu Blog: nutritie
    Orice cafea nu, am peste 18 ani dar cafea chiar nu am consumat nici odata si nici nu am de gand, pur si simplu nu am suportat gustul.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

animal-pack.JPG
    Cate doze iei pe zi, cat ore isi face efectul, spre exemplu cate ore ramai Up si cate dormi?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu am investit intr-un filtru de apa performant ce imi da apa alcalina ionizata imnogatita in oxigen si restructurata, sa sititi ca dupa ce beau o cana cu apa simt ca imi trece oboseala
    Snake oil.

Hexagonal water - Wikipedia, the free encyclopedia
    Water ionizer - Wikipedia, the free encyclopedia
    "Ionized" and alkaline water: snake oil on tap
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ar trebui modificata intrebarea: "Te-a ajutat acest post?" cu alta sau nu?
    De Dragos Bunea în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 12th November 2011, 15:17
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •