Vezi Rezultate Sondaj: Ati dori ca intrebarea "Te-a ajutat acest post?" sa fie schimbata?

Alegători
14. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da

4 28,57%
  • Nu

10 71,43%
Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Ar trebui modificata intrebarea: "Te-a ajutat acest post?" cu alta sau nu?

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit Ar trebui modificata intrebarea: "Te-a ajutat acest post?" cu alta sau nu?

Dupa ce am observat ca aici pe forum nu poti sa ai o parere subiectiva despre un serviciu anume pentru ca te trezesti imedita cu cateva BAD-uri cred ca ar fi de bun augur ca sfatul unui alt membru sa fie implementat si anume sa fie modificata intrebarea prin care poti acorda reputatie.
    Stiu ca subiectul reputatie aduce aminte de vechile controverse insa mi se pare ca intrebarea in sine nu reprezinta cea mai fericita alegere.

Acum as vrea vad daca mai sunt si alti membri care sunt de acord cu schimbarea. Daca suntem mai multi care dorim acest lucru poate un admin va tine cont de parerea noastra, in cazul in care sunt singurul care doreste aceasta modificare thread-ul poate fi inchis.

P.S. Daca am postat in aria nepotrivita rog un moderator sa mute acest topic.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Cred ca daca vii si cu o solutie - cu ce sa fie inlocuita intrebarea - ai mai multe sanse de castig.
    Si eu sustin schimbarea, dar pana nu vad o formula acceptabila nu pot sa votez
    Trust, but verify.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Ok, eu ma gandesc la o solutie, dar as vrea sa vad si alti membri care sa vina cu o idee, avand mai multe la dispozitie va fi mai usor de ales. Intrebarea este daca se doreste sau nu aceasta schimbare de catre membrii forumului?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Schimbare schimbare, dar sa stim si noi cu ce. Poate nu e formulat cel mai bine intrebarea, dar cata vreme nu avem o solutie mai buna, nu avem de ce spune ca e o formulare rea Pentru ca-i... cea mai buna

Problemam ea e ca lumea nu isi asuma ca ar putea primi negative pentru ceea ce spun de la te miri cine om neimportant de pe forumul asta si fac o tragedie din asta. Adica imediat vin cu intrebarea: "De ce mi-am luat negativ" plus cine stie ce amenintari dupa. Daca iei negativ aia e. Inseamna ca nu te place comunitatea sau ai spus un adevar care doare. Cata vreme crezi in el, lasa lucrurile asa.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Ok, o sa vin azi cu o solutie. Ideea e ca formularea actuala instiga la acordarea de reputatie negativa. E ceva genul "Te-a ajutat Gheorghe azi?' si cum Gheorghe nu te-a ajutat azi o sa dai NU.
    Eu mi-am luat negativ pentru ca am spus un adevar, pentru ca nu-mi place sa ling dosuri si pentru ca daca ma deranjeaza ceva, spun. Am luat negativ si am sters postul fiindca n-am vrut ca o parere sa-mi afecteze reputatia si o sa mi-o exprim intr-un loc unde nu o sa ma poata taxa astfel nimeni. Adevarul doare.
    Ideea cu schimbarea intrebarii a venit de la altcineva si mi s-a parut buna asa ca am mers mai departe.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Reputatie primesti daca ai scris ceva ok sau nu. Sint pareri ale oamenilor, iar ei si le exprima cum vor. Sint din ei care abuzeaza de optiune, dar daca esti o persoana cu activitate pozitiva, n-ar trebui sa iti faci probleme.

Uite, Dragos.. eu spre exemplu nu apreciez ca nu respecti regulamentul. Ai in semnatura link extern cu 4 cuvinte cheie. Lucrul asta ar putea sa ma faca sa dau rating negativ, raport sau chiar sa te carotez de fiecare data cand postezi. Nu eu Krumel/Adminul, ci eu un alt user ca oricare altul.

Asta e cel putin un motiv de rating negativ.

Altul ar putea fi postarile (frecvente) offtopic (nu neaparat ale tale, dar ca idee). Sint multi care s-au saturat de offtopic. Tot ce pot face e sa dea rating negativ.

Asta sint motive de rating negativ pe care oricare dintre noi le poate controla sau prevede.

Eu personal consider inutile discutiile astea, voturile de cele mai multe ori sint date ca urmare a unui lucru negativ sau pozitiv facut. Evident ca sint oameni care exagereaza, dar ponderea lor e mica ..sau ar trebui sa fie mica daca fiecare dintre noi ar avea o activitate pozitiva.

Iar asta cu adevarul, e cel putin subiectiva. Doar unii stiu adevarul, restul sint fraieri. O atidudine deloc pozitiva.

E posibil sa ai opinii care sa nu fie apreciate, totusi ele sint ale tale. Din moment ce le-ai sters doar pentru reputatie (care oricum ramane), cred ca nu tii la opinia ta....
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

sir_tisma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    113
    Putere Rep
    26

Implicit

Eu unul nu as opta pentru o schimbare "radicala" ci pentru o imbunatatire a intrebarii. De exemplu, cand se acorda reputatie unui user sa fie disponibile urmatoarele optiuni:

- te-a ajutat acest post?
    - ti se pare folositor (obiectiv, scris la subiect, etc) acest post?
    - spam?

Eventual si alte variante sau alte formulari.
    Nu stiu daca se poate implementa d.p.d.v tehnic o astfel de solutie referitor la cum s-ar contoriza respectivele reputatii.
    Director de articole -> articole.pro

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Ok, nu stiam de regula cu 4 cuvinte, am modificat!
    Eu ma refer la faptul ca aceasta intrebare este una nepotrivita, se pune problema intr-un mod personal, ca ex. noi discutam despre mere si citeste cineva care se ocupa de pere, deci nu are nici o treaba cu merele insa vede si el intrebarea cu "Te-a ajutat?" si spune ca Nu, ca doar nu l-a ajuta pe le ce am spus eu acolo, in fine.
    Cat despre parerea mea, am sters-o de aici pentru ca nu mi se pare corect sa fiu taxat pentru o opinie personala prin care nu am atacat pe nimeni ci doar am dat un sfat, parere o voi asterna in alt loc unde nu voi putea fi taxat prin BAD-uri si mai ales ca discutam de un brand care isi face reclama in cel mai pur stil romanesc pe acest forum si nimeni nu ia nici o masura, dar aici devin offtopic asa ca ma opresc.
    Cat priveste adevarul, intr-adevar e subiectiv si asa ar trebui sa fie. N

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Tocmai, daca opinia ta a atras rating negativ, inseamna ca oamenii nu sint de acord cu ea. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa o ai. Prin stergere spui ca tii mai mult la reputatie decat la opinia ta. Nu stiu daca iti dai seama...

Apoi, pana si fraza respectiva e interpretabila, asa e facut sistemul. Ti se pare folositor? Da sau nu. Exista si optiunea de a nu vota, dar e la alegerea fiecaruia.

Dar repet, daca ceea ce ai scris nu a placut unei persoane, ea s-a manifestat. Ar trebui ca acea persoana sa nu se manifeste? Sau tu sa nu iti exprimi parerea?

Undeva cam pe aici se pierd lucrurile ptr ca ratingurile astea n-ar trebui sa judece oameni, ci doar sa exprime multumiri sau nemultumiri.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Nu trebuie sa ne suparam de la un rating, pana la urma la tine Dragos daca scrii OK cele pozitive domina, si cum nimeni nu este perfect, cele negative ne aduc aminte de asta, daca ar fi numai pozitive am putea ajunge sa credem ca suntem perfecti.
    Eu de exemplu am primit multe negative la o afirmatie pe care am facut-o acum multe luni referitor la algoritmii google, si culmea acum acelasi lucru il spune si Matt Cutts si totul este OK, si nu ma suparat reputatia.
    Luna trecuta am scris din greseala de contul unui colaborator de al meu incepator aici care era logat pe seopedia, si din 4 posturi scrise de mine, cu opinii OK, am luat 4-5 negative, pentru ca era vorba de un user cu posturi putine si nu avea cum sa spuna un adevar, nu m-am suparat ci m-am amuzat. Nu trebuie sa ne facem sange rau si sa ne suparam din orice rahat, ne stricam ziua inutil.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 12:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  3. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01
  4. Alta Cerere De "stergere De Cont"
    De andypopa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 21st December 2005, 21:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •