Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 31

Subiect: Ce imi puteti recomanda pe post de "Vitamax"?

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Daca vreti sa ramaneti fara ficat, rinichi si altele bagati suplimente Eu recomand o salata de fructe (banane, kiwi, mere, pere,portocale si niste miere). Puteti sa bagati si niste smantana si capsuni ca vine sezonul lor. Oricum puteti sa bagati toate fructele pe care le gasiti ca rau nu are cum sa iasa. NU va mai prostiti cu suplimente si mancati cum trebuie.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Daca vreti sa ramaneti fara ficat, rinichi si altele bagati suplimente Eu recomand o salata de fructe (banane, kiwi, mere, pere,portocale si niste miere). Puteti sa bagati si niste smantana si capsuni ca vine sezonul lor. Oricum puteti sa bagati toate fructele pe care le gasiti ca rau nu are cum sa iasa. NU va mai prostiti cu suplimente si mancati cum trebuie.
    Ti-am dat un mare negativ pentru ce ai spus mai sus. Pe sistemul acesta, cei N milioane de oameni care au cumparat Animal Pak (iar asta e doar un singur produs) ar trebui sa aiba ciroza hepatica sau mai rau.
    Oare chiar e asa de greu sa trecem peste mentalitatile astea? In ce mod iti distrug ficatul suplimentele? Care sunt substantele active din suplimente care actioneaza in mod negativ asupra hepatocitelor? Chiar sunt curios cum ma poate afecta pe mine negativ l-carnitina, l-glutamina, izolatul proteic din zer, din albus sau din ou, cum ma nenorocesc aminoacizii si condroitina si glucozamina sau complexele de vitamine.

Cred ca voiai sa te referi la steroizii orali gen Metandienona (derivati ai acestei substante in Naposim si Danabol), Anapolon si altele. In acest caz, da, pot exista efecte negative, dar ele nu au nicio legatura cu suplimentele nutritive. In plus, in afara de anabolizantele orale, cele injectabile actioneaza mai repede asupra rinichilor (vezi Trenbolon, care forjeaza la maxim functia renala), decat asupra ficatului, ultimul fiind unul dintre cele mai rezistente organe interne pe care le avem.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

@Matei eu m-am obisnuit cu chestia asta. Lumea are niste idei preconcepute despre culturisti (mai ales) si suplimente nutritive. Cand spuneam cuiva ca merg la sala si iau suplimente nutritive, imi spuneau sa am grija ca ele creeaza impotenta, dependenta si alte prostii de genul. Sunt asa de incuiati la minte unii oameni, nu pot face diferenta intre steroizi si un concentrat proteic. Ei, cand vad un tip facut pe strada: "uite, astia ia steroizi". Asta m-a deranjat enorm pe vremea cand mergeam la sala si culturismul era marea mea dragoste Ma chinuiam sa le explic colegilor ca "anabolice" si "anabolizante" nu e acelasi lucru. Ca mersul la sala nu inseamna automat culturism de performanta si implicit, nu presupune consumarea de substante anabolizante (steroizi, cum ii stie lumea, popular).

@barzafurioasa nu ti-am dat negativ, dar te rog sa-ti sustii afirmatiile cumva, altfel, nu faci nimic altceva decat sa fii genul de persoana cum mai sunt multi "cunoscatori" care vb despre un subiect fara sa stie despre ce-i vb, sau un mare "medic" care-i spunea lui Arnold ca daca face abdomene ii scade mai rapid grasimea doar din zona abdomenului

@Matei animal pack parca este totusi genul de supliment adresat sportivilor in special, Analiza nu a specificat daca face sau nu vreun sport, dar din moment ce a spus de Vitamax, ma duce cu gandul ca nu-l intereseaza decat un simplu supliment de vitamine si minerale, cred ca pt o persoane obisnuita, investitia in Animal Pack nu se merita
    Signatura lipsa

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Avand nici mai mult nici mai putin de 105 kg, am reinceput treaba cu Herbalife. Ultima data am dat jos 15 kg in 3 luni de munca. Randamentul a crescut lejer cu 20% si eu ma simt plin de energie pe intreg parcursul zilei. Practic, in loc de mancare, dimineata si seara bag shake-uri proteice. La pranz, o masa normala (piept de pui, ciorba si orice altceva, cu conditia sa nu fie gras). Cele doua mese ma costa aproximativ 280 de lei/luna, dar merita din pc meu de vedere

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Pai eu de asta am si spus ca Animal Pack e pentru cei care vor rezultate vizibile. E mai scump, dar este un supliment puternic care regleaza multe, in sensul bun al cuvantului. Uita-te numai ce se afla intr-un pliculet:

Stiti care e chestia? Ca multe dintre suplimentele care se gasesc in farmacii sunt subdozate. Nu am cum sa dovedesc asta, dar oricine care compara efectele unui supliment dintr-o farmacie cu unul din aceeasi gama si aproximativ aceleasi cantitati si substante componente poate simti diferenta. Vitamax e cam frectie la picior de lemn din punctul meu de vedere.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

@relansat.
    Nu e ok ce faci din punctul meu de vedere.
    De ce? Pentru ca te folosesti de suplimente pentru a inlocui 2 mese pe zi, lucru deloc bun. Corpul uman este facut sa digere mancare solida, nu shake-uri, iar in plus, Herbalife parca are multe concentrate proteice din plante. Daca e asa, dar eu sper sa ma insel, atunci beneficiezi de proteine cu profil incomplet de aminoacizi. In plus, la cum ai spus tu, daca inlocuiesti 2 mese pe zi, presupunand ca iei concentrate proteice, tind sa cred ca nu-ti asiguri nici minimul necesar de glucide.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

@matei imi dau si eu seama ca nu am parte de tocmai cel mai bun regim din cate exista, insa si cand bagam cate 2 pizze, la fel, nu era bine. tre' sa existe o balanta in toate. oricum as da-o, tot e mai ok decat ceea ce faceam inainte. si, in plus de asta, avand un stil de viata nu tocmai sanatos (stat la calculator foarte mult), tre' sa fac si sacrificii (foame)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu am investit intr-un filtru de apa performant ce imi da apa alcalina ionizata imnogatita in oxigen si restructurata, sa sititi ca dupa ce beau o cana cu apa simt ca imi ptrece oboseala
    Si eu mananc prost, neregulat, etc, si am si multe kg

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

@tymbark ai dreptate, nu fac nici un sport , vreau supliment pentru avea mai multe energie nimic super special.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    @tymbark ai dreptate, nu fac nici un sport , vreau supliment pentru avea mai multe energie nimic super special.
    Ginko Biloba atunci, eventual si niste lecitina pentru a putea ramane mai mult timp concentrat.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ar trebui modificata intrebarea: "Te-a ajutat acest post?" cu alta sau nu?
    De Dragos Bunea în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 12th November 2011, 15:17
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •