Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: Ce imi puteti recomanda pe post de "Vitamax"?

Afișare hibrid

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit Ce imi puteti recomanda pe post de "Vitamax"?

Ce solutie eficienta imi puteti recomanda pentru a avea un plus de energie, ma refer la o solutie tot mai eficienta.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Chiar Vitamax, sunt vitamine pe care eu le iau de mai multa vreme si al caror efect il simt mereu, pozitiv fireste. Uneori simt ca nici nu mai am stare pe scaun, si atunci iau o data la 2 zile o pastila. Tot din aceeasi gama as putea recomanda si Supradyn. In ambele cazuri insa nu iau mai mult de 10 pastile pe luna, asta fiind un maxim. Depinde, cu siguranta, de organismul fiecarei persoane, poate la mine are efect 3 zile iar la altcineva deloc
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de valentino Vezi Post
    Chiar Vitamax, sunt vitamine pe care eu le iau de mai multa vreme si al caror efect il simt mereu, pozitiv fireste. Uneori simt ca nici nu mai am stare pe scaun, si atunci iau o data la 2 zile o pastila. Tot din aceeasi gama as putea recomanda si Supradyn. In ambele cazuri insa nu iau mai mult de 10 pastile pe luna, asta fiind un maxim. Depinde, cu siguranta, de organismul fiecarei persoane, poate la mine are efect 3 zile iar la altcineva deloc
    Eu iau zilnic vitamax, insa am si o problema cu stomacul si nu cred ca imi face tocmai bine avand in vedere ca mi-a creat si o stare de greata.

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    29

Implicit

Foarte multe fructe zilnic (cateva mere pe zi mancate in pauze de la lucru). Fresh-ul de portocale este la fel, foarte puternic in vitamine si racoros, mai ales cu temperaturile de acum. Somn odihnitor (culcat la cel mult ora 11 noaptea si dormit minim 7 ore) intr-o camera bine aerisita.
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de mrjohnny Vezi Post
    Foarte multe fructe zilnic (cateva mere pe zi mancate in pauze de la lucru). Fresh-ul de portocale este la fel, foarte puternic in vitamine si racoros, mai ales cu temperaturile de acum. Somn odihnitor (culcat la cel mult ora 11 noaptea si dormit minim 7 ore) intr-o camera bine aerisita.
    Ora 11 mi se pare prea din scurt, fara suparare, in de regula eu ma trezesc dupa ora 9.
    Ma tenteaza ideea sa ma culca devreme si de a ma trezi tot devreme, e si asta o idee,urmatoarele 2 luni o voi face precum un experiment deasta am cerut parerea voastra aici.

Ma gandesc sa tin un regim de cereala, cunoscute si sub numele de Musli, insa mi se pare ca au prea mult zahar.

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    29

Implicit

Cel mai bine este sa nu faci ceva prea "extrem" sau radical, ca sa nu ai parte de vreun dezechilibru brusc. Ora 11 este cam din scurt intr-adevar, mai ales in business-ul online, insa asa este cel mai indicat. Ora 11 de culcat si trezit devreme (ora 6-7), cel mai optim dupa parerea mea.
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de mrjohnny Vezi Post
    Cel mai bine este sa nu faci ceva prea "extrem" sau radical, ca sa nu ai parte de vreun dezechilibru brusc. Ora 11 este cam din scurt intr-adevar, mai ales in business-ul online, insa asa este cel mai indicat. Ora 11 de culcat si trezit devreme (ora 6-7), cel mai optim dupa parerea mea.
    Da, este un experiment, ma gandesc cum ar fi sa ma trezesc orada cu rasaritul soarelui,deci idee de ora 11 nu poate parea fix o ora neplacuta.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Pentru cei care vreti rezultate vizibile si sunteti dispusi sa dati niste bani in plus, Animal Pak e regele acestei game de suplimente.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Pentru cei care vreti rezultate vizibile si sunteti dispusi sa dati niste bani in plus, Animal Pak e regele acestei game de suplimente.
    Ai testat, efectul se vede dupa o doza sau trebuie consumate regulat pentru a se simti efectul?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Ai testat, efectul se vede dupa o doza sau trebuie consumate regulat pentru a se simti efectul?
    In vremurile bune, pe cand faceam powerlifting de performanta, Animal Pak +60 de aminoacizi pe zi +2-3 shake-uri proteice pe zi+ altele faceau parte din meniul meu zilnic.
    Daca te uiti aici, o sa vezi ca e pe pozitia 22 in topul celor mai bine vandute suplimente, lucru care vorbeste de la sine.
    Iata ce gasesti intr-un pliculet:
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ar trebui modificata intrebarea: "Te-a ajutat acest post?" cu alta sau nu?
    De Dragos Bunea în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 12th November 2011, 15:17
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  3. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •