Pagina 11 din 12 PrimulPrimul ... 9101112 UltimulUltimul
Rezultate 101 la 110 din 120

Subiect: Ce metoda de protectie/atac impotriva cainilor propuneti

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Guys, locul cainilor nu e pe strada. Nu imi spuneti ca si printre seopedisti se gasesc cretinei care cresc javre la coltul blocului si sar de fund in sus ca nu sunt cei mai cuminti caini din lume.

Ontopic: telescopica da rezultate bune chiar si atunci cand ataca in haita.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Poate ca sunt naiv dar as vrea aceeasi vehementa si fata de cei platiti sa rezolve problemele societatii, autoritati nationale, locale. Si cainii vagabonzi sunt in unele cazuri ca talharii, bande de talhari pe strazi, e treaba noastra sa vanam talharii sau a statului, eu asta zic.
    Asa lumea isi urmeaza cursul, oamenii isi varsa amarul pe forumuri, pe caini si in alcool, statul n-are rezolvare la nimic, impune doar taxe si creste preturile. De aia e ocupat ca are nu stiu ce prioritati, tot timpul exista alte prioritati dar niciodata nu rezolva nimic, de aia n-are bani etc

Ce sa zic, luata haita si eliberata in curtea primariei, la Parlament, acasa la Ponta, poate asa isi fac timp.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Ce sa zic, luata haita si eliberata in curtea primariei, la Parlament, acasa la Ponta, poate asa isi fac timp.
    Sustin initiativa!
    O alta idee ar fi pusul armatei la treaba, nu cu focuri de arma, ci soldatii care stau de geaba trimis in numar mare sa puricheze oras cu oras si sa adune toti patrupezii.
    In 2006 cand am facut armata, 1000 de soldati am haituit toti cainii cazarmii din Caracal in 2 minute.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

ONG sa intervina? Asta cred ca este un banc, Romania are oameni pe strada parasiti de familii, stat, omg si clasa politica. Cine mai are timp sa bage in seama bietele animale?
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Poate ca sunt naiv dar as vrea aceeasi vehementa si fata de cei platiti sa rezolve problemele societatii, autoritati nationale, locale.
    Ai fi naiv daca ai crede ca nu am aceeasi vehementa.
    Stii in schimb cine "sta in banca lui"? Ala care e obisnuit sa dea spaga, sa "rezolve" pe la primarie etc.

Nu, unii dintre noi nu suntem d'aia care dau spaga si care asteapta sa ne faca cineva dreptate din senin.
    E treaba TA sa faci ceva. E ilegal chiar sa observi o infractiune si sa n-o raportezi.

Comunismul a inabusit spiritul civic si ne-a facut pe toti lenesi. Lasa ca se ocupa altcineva de problemele pe care le avem, asa-i?
    Trust, but verify.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu pot sa nu observ cum majoritatea va comparati cu un caine. Adevarata inteligenta, ce sa zic.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Vad niste pareri pe aici care ma fac sa ma intreb daca nu cumva am nimerit pe arenaweb.
    Spunea cineva de "patrule cu torte", facand referire cel mai probabil la vestitul neighborhood watch. Ori in cazul cainilor nu se poate pune problema de asa ceva. Eu am mai zis: solutia simpla si ea consta in eutanasie asistata. E o cale legala, relativ ok, insa o alternativa mult mai buna decat sticla pisata sau otrava.
    Revening la "neighborhood watch", iata ce spune un site dedicat acestui tip de comunitate:
    Emphasize that Watch groups are not vigilantes and should not assume the role of the police. Their duty is to ask neighbors to be alert, observant, and caring—and to report suspicious activity or crimes immediately to the police.
    Inca ceva de pe acelasi site:
    Sponsored by the National Sheriffs’ Association (NSA), Neighborhood Watch can trace its roots back to the days of colonial settlements, when night watchmen patrolled the streets
    . Cu alte cuvinte, e o idee ce s-ar putea aplica pentru perioada Americii coloniale... adica pentru perioada 1565-1820.

Sa nu fiu inteles gresit: Neighborhood Watch e o chestie extrem de buna in comunitatile unite, ori asta in Romania nu se poate intampla. Majoritatea isi vad de interesul propriu si ii doare undeva de binele celorlalti, asta ca sa nu mai amintim de transformarea pe care o au unii ratati cand se vad intr-o postura in care, in anumite conditii, pot folosi forta. Ah, si sa nu uit, exista abuzuri/greseli si la case mai mari (1, 2).

Si inca ceva: toate comunitatile si organizatiile de tip Neighborhood Watch respecta legea, indiferent ca se numesc Shomrim, Sencom Mitra Polri, Druzhina sau mai stiu eu cum. Din cate stiu, plantarea otravei/sticlei pisate pe domeniile publice se constituie infractiune si bine-ar fi sa fie pedepsita ca atare. Personal, i-as arunca in Bistrita pe toti cei care fac asta.

Oare nu mai bine s-ar trata cauza si abia mai apoi problema? De unde apar acesti caini? Multi sunt sterilizati, insa cu toate acestea, numarul lor creste. Cum? Sunt adusi din alte parti? App, ce ne facem cu pensionarii care cresc caini comunitari agresivi si ori de cate ori cainii sunt luati de hingheri ei se duc la centrele de ecarisaj si ii scot? Nu au si ei o parte din vina?

Putem sa dam vina pe comunim, pe spiritul civic, pe cine mai vreti voi. Realitatea e ca solutia mai usoara, totodata cea mai grobiana, e mai la indemana, desi solutii alternative mai civilitate si mai etice exista.

Din pacate, pana nu o sa schimbam mentalitatile astea de capsunar, Romania nu se va schimba prea mult. Putem noi sa avem pretentii sa traim ca-n Anglia sau ca mai stiu eu unde, dar atat timp cat avem aceleasi idei, Romania o sa ramana la stadiul de acum. Sau mai rau.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Am zis parerea mea, nu stiu cat e vorba aici de spiritul nostru civic si cat de nepasarea si poate si neputinta autoritatilor. In special a primariilor din localitate daca de ani buni nu rezolva problema, nu se implica in rezolvarea ei.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Problema haitelor nu se va rezolva niciodata, fiind o sursa permanenta de finantare.

De pe haite traieste comisia din primarie desemnata sa ii numere si scarpine, nu stiu cate ong-uri, adaposturile, personalul care le deserveste, firmele specializate cu aprovizionare cu mancare, cabinete veterinare care asista haitele, farmaciile veretinare, hingherii, cabinetele de chirugie plastica, importatorii de proteze, birourile de avocati specializate in apararea drepturilor persoanelor atacate, inclusiv presa care are obtine noi materiale incendiare si nu rezolva nimic...

Solutia e in alta parte.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Nu pot sa nu observ cum majoritatea va comparati cu un caine. Adevarata inteligenta, ce sa zic.
    Esti pro maidanezi? Adopta 5 bucati si ai drept la replica.
    PS. Pentru multi oameni "a se comporta ca un caine" ar fi o calitate.

Pagina 11 din 12 PrimulPrimul ... 9101112 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  2. Protectie Adsense, vizite invalide
    De Seinfeld în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th April 2010, 00:52
  3. Propuneti va rog :)
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th June 2009, 00:21
  4. Protectie copiere linkuri site
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th June 2008, 23:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •