Pagina 4 din 12 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 120

Subiect: Ce metoda de protectie/atac impotriva cainilor propuneti

alarma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th August 2011
    Locaţie
    Tg Mures
    Posturi
    180
    Putere Rep
    29

Implicit

Ca si posesor de caine, pe care o plimb in fiecare zi cu lesa in locurile locuite (caci imi trebe 10 min sa ajung la malul raului unde o las liber) il inteleleg pedeplin pe RoManiac, si cainele meu e atacat de maidanezi; dupa parerea mea spray-ul e cea mai buna varianta.
    Si eu ma gandeam sa iau electrosoc, insa e prea periculos pentru om, pentru ca tre sa-l atingi cu varful dispozitivului cainele care ataca - deci tre sa ai un reflex de Bruce Lee ca tu sa fii primul care da, ba mai mult cu o mana tii copilul langa tine sau in brate, poate electrocutezi copilul ....
    Baston telescopic - e bun dar iarasi tre sa fie foarte aproape.
    Daca mai cumperi spray- ma gandesc ca cele 4 iti ajung un timp uitata in descriere la : Eficienta Maxima - sau ceva de genul- sa fie 4-5 metrii nu 1-1,5 metrii.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Eu nu am zis ca nu sunt de acord cu eutanasia. Unii caini sunt agresivi, iti dau dreptate. Sar la biciclete, sar la copii (mai rar), sar pana si in fata masinilor, dovada ca nu sunt chiar atat de destepti. Ce vreau eu sa ilustrez e faptul ca punand sticla pisata in mancare sau otravind cainii, nu numai ca este un act de cruzime, ci si o coborare a nivelului intelectual la nivelul unui caine.

Ok, te-a muscat un caine? Cheama hingherii si cel mai probabil, respectivul caine/caini va fi eutanasiat. E ok si esti total indreptatit sa faci asta. Dar sa provoci o moarte lenta si dureroasa unor fiinte care nu ti-au facut tie neaparat - poate nu cainii vizati de tine (cand spun asta, nu ma refer la 1nesco, ci asa in general) ajung la respectiva "capcana" - ceva e o cruzime fara margini. Cu ce esti mai presus decat cainele in acest caz? Cu nimic, ci chiar din contra.

Personal, abia astept sa-l vad pe primul om care incearca sa dea sticla pisata la caini, ca in secunda doi sar pe el cu toate cele 110 kg ale mele.
    Sa lasam cuvintele nobile si sa ramanem la facturi O fosta iubita se ocupa de chirurgie estetica si stiu sute de cazuri.
    In mod normal, persoana muscata ajunge la chirurgie generala sau la orto, unde te coase cum te coase. Ca sa scapi de cicatrici, next level e chirugia estetica, cheltuieli care nu mai sunt decontate de casa de asigurari si nu sunt scoruri mici nici pe departe.

Trecand peste astea, avem si cazuri de decese provocate de caini.

Apreciind bunele tale intentii, pe care vrei sa-i ajuti mai intai?

Ca mi-am amintit intre timp, problema asemanatoare la o colega de pe forum.
    In final, solutia gasita era sa mearga pe strada cu o coada de matura + mop. In caz ca o intreba politia de sanatate, sa spuna ca merge la parinti sa le faca ordine si curatenie.
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 22nd February 2013 la 08:35.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

desi e mic spray-ul cu piper nu se da ca deodorantul pe axile la tara. 2 jeturi imprastiate ajung sa fugaresti o haita intreaga, iar la mirosul fin pe care-l au o intind rapid si ma indoiesc ca o sa-ti mai faca probleme.

aia cu sticla e nasoala rau si sunt impotriva acestor chestii urate. as rupe si eu un cap de om sa stiu ca face asa ceva. sincer! inteleg frica si pericolul haitelor de maidanezi dar e o solutie mai mult decat tampita. nici n-are efect imediat, chinui si animalul groaznic. sa umbli cu carnea in geanta cand iesi la o plimbare intr-un parc...?

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Nu, in mod normal se numeste deratizare.
    Tot ce e periculos pentru om trebuie distrus dinainte, cazuri concrete fiind capusele, tantarii, sobolanii.
    Daca vrei si tu sa ajuti, iti dau oameni ucisi sau cu rani grave, multi care au nevoie de proteze. Cine crezi ca se chinuie mai rau?
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Nu, in mod normal se numeste deratizare.
    Tot ce e periculos pentru om trebuie distrus dinainte, cazuri concrete fiind capusele, tantarii, sobolanii.
    Daca vrei si tu sa ajuti, iti dau oameni ucisi sau cu rani grave, multi care au nevoie de proteze. Cine crezi ca se chinuie mai rau?
    Dupa tine ar trebui sa ne formam un trib si sa plecam la vanatoare de caini cum mergeau preistoricii la vanatoare de mistreti sau ceva. Normal ca sunt si au fost cazuri grave dar esti om si gandesti, te protejezi dinainte, cauti solutii. Asta cu "deratizarea" e penibila. Parca am fi ceva salbatici. Mai cauta...

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Uite ca uniii nu au stiut. Cine ii ajuta acum? Sunt oameni care sufera, nu animale.
    Mi se spunea 1nesco

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Spray cu piper + baston telescopic cred ca e suficient.

P.S. Se gasesc bastoane telescopice cu electrosoc daca vrei ceva mai "hardcore"

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Asta cu "deratizarea" e penibila. Parca am fi ceva salbatici. Mai cauta...
    De alte animale de ce nu va pasa? De ce numa caini?
    Astept sa te vad cu o pancarta in fata fiecarui supermarket care, la raionul "animalute", vinde otrava pentru sobolani.

Sunt chiar curios daca atunci cand ai luat spray de gandaci de la magazin, ai intrebat cum moare gandacul. Adoarme linistit si nu simte nimic, sau se zbate juma de ora cu picioarele in sus?

Omul, asa inteligent cum e el, nu a gasit alta solutie impotriva tantarilor de exemplu. Ii omoara. Nu a gasit nici o solutie pentru a manca carne de pui fara sa omoare puiul. Asa ca sa lasam falsa "iubire de animale".

Sau s ale tratam in mod egal. Data viitoare cand te bazaie o musca, n-o omori, ca e cruzime impotriva animalelor.

PS: n-am nimic cu cainii sau cu animalele, nu-mi place sa le vad moarte, dar am o problema cu dublul standard.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    De alte animale de ce nu va pasa? De ce numa caini?
    Astept sa te vad cu o pancarta in fata fiecarui supermarket care, la raionul "animalute", vinde otrava pentru sobolani.

Sunt chiar curios daca atunci cand ai luat spray de gandaci de la magazin, ai intrebat cum moare gandacul. Adoarme linistit si nu simte nimic, sau se zbate juma de ora cu picioarele in sus?

Omul, asa inteligent cum e el, nu a gasit alta solutie impotriva tantarilor de exemplu. Ii omoara. Nu a gasit nici o solutie pentru a manca carne de pui fara sa omoare puiul. Asa ca sa lasam falsa "iubire de animale".

Sau s ale tratam in mod egal. Data viitoare cand te bazaie o musca, n-o omori, ca e cruzime impotriva animalelor.

PS: n-am nimic cu cainii sau cu animalele, nu-mi place sa le vad moarte, dar am o problema cu dublul standard.
    spirala asta logica in care intri tu e foarte interesanta si da intr-un final ai dreptate din pct asta de vedere. totusi nu operezi ca individ doar dupa logica si stii despre ce vorbesc. poti sa simti mult mai usor suferinta unui caine ca cea a unui gandac, ca vrei ca nu vrei. sunt animale de companie si legatura cu ei e mai puternica. de aici si "dublu-standardul" asta pe care vrei sa-l evidentiezi.

e o discutie lunga si fiecare functioneaza dupa modelele lui emotionale. eu nu pot face asa ceva decat poate intr-un context cu adevarat grav, cand alta solutie nu ar mai fi. sper totusi sa nu fie cazul vreodata.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Eu nu iti doresc sa functionezi pur emotional cand un caine ti-a avariat un prieten/ruda.
    Conform "standardelor" o sa intri la abuzuri grave impotriva cainilor.

Acum serios, si cainii (maidanezi) si sobolanii sunt "pest". Ambele specii sunt mamifere, au blanita, ambele specii au reprezentanti ca "pet" in casele noastre.
    De ce ai voie sa omori cu cruzime sobolani si nimanui nu-i pasa CUM mor, in schimb sa omori un caine prin orice metoda e ilegal, imoral etc?
    Trust, but verify.

Pagina 4 din 12 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  2. Protectie Adsense, vizite invalide
    De Seinfeld în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th April 2010, 00:52
  3. Propuneti va rog :)
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th June 2009, 00:21
  4. Protectie copiere linkuri site
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th June 2008, 23:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •