Pagina 5 din 12 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 120

Subiect: Ce metoda de protectie/atac impotriva cainilor propuneti

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    48

Implicit

eu cred ca deja dam intr-o discutie de gadilat ego-ul fiecaruia si nu mai reprezinta de mult o solutie la problema lui RoManiac, asa ca eu ma retrag.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Nu e de gadilat ego-ul.
    E o clarificare - de ce nu ar trebui sa te simti vinovat ca rezolvi o problema.
    Oricat ne-am dori sa nu fie asa, este o problema morala sa omori un caine.

Daca n-ar fi discutii principiale nici pe forumuri, ar fi suficient sa dam drumul la TV pe AcasaTv sau pe kanalD si am avea o viata implinita.
    Trust, but verify.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca tot a degenerat discutia de la principalul subiect, va intreb un lucru:

Stiti cat se cheltuie (vorbesc de banii primiti de la stat prin diferite programe, etc...) cu, cainii maidanezi care sunt tinuti in diferite adaposturi?

Stiti cat primeste un copil alocatie pe luna de la stat?

Nu am nimic cu animalele, chiar si eu am un caine in apartament, dar inebunesc cand vad ca statul, cheltuie o oarecare suma de bani pt adapostirea / ingrijirea / hranirea / etc... unor caini maidanezi prin diferite adaposturi, iar la un copil, ii ofera 40 lei pe luna (daca mai e alocatia atat).

Atunci intreb: e mai bine sa cresti niste caini fara stapan, etc.. sau sa ii oferi unui copil o suma mai mare de bani?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Mai oameni buni, solutia e simpla: EUTANASIE. E o diferenta intre o hemoragie interna (moarte lenta, dureroasa) si o eutanasie. Ce e atat de greu de inteles?
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Cainelui care te sfasie crezi ca ii pasa ca nu ti-ai facut anestezia sau vaccinul antirabic? Te intreaba daca ai asigurari medicale si bani pentru alte cheltuieli?
    ONG-urile sustin financiar familiile persoanelor ucise de caini?
    Prin analogie: nu toti sobolanii sunt infectati. Reprezentand insa un pericol... putin probabil sa ajunga vedete de desene animate.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Cainelui care te sfasie crezi ca ii pasa ca nu ti-ai facut anestezia sau vaccinul antirabic?
    Eu stiam ca moralitatea se aplica la oameni. Cand o sa aiba cainii sau sobolanii moralitate, atunci probabil o sa fie "corect" sa beneficieze de altfel de tratament.

Dar daca unui caine nu ii pasa daca eu sunt vaccinat sau daca o sa mor incet si dureros dupa ce ma musca, eu de ca sa aplic alte norme morale cu el?

Cu ce e mai "moral" sa omori un caine prinre-o metoda mai putin dureroasa decat sa omori un sobolan dandu-i otrava si omorandu-l in chinuri groaznice?
    Hai sa fim falsi, hai sa fim hipsteri pentru ca na, e la moda.

Spunea cineva ca ne punem la mintea unui caine daca facem asta. Asa, si ce e gresit in asta?
    Trust, but verify.

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Intr-o tara civilizata nu e normal sa fim mancati de caini pe strada.
    Pana institutiile autorizate ii numara, clasifica, apeleaza la firme cu diplome si specializari in eutanasiere... fiecare se descurca cum poate.
    Mi se spunea 1nesco

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    38

Implicit

E fortata analaogia intre caine si sobolan, cu logica asta punem pune egal atunci si intre om si caine.
    Si legat de caini rai, sunt si oameni cel putin la fel de a dracului ca ei desi orice om, spre deosebire de caine, e inzestrat de natura cu un creier performat, o constiinta, asta este intradevar o rusine si decadere, sa fi un om mai rau ca un caine. In schimb animalele sunt fiinte care doar isi urmeaza instinctul, functioneaza asa cum sunt programate de natura sa functioneze, noi oamenii dca ne consideram intradevar superior acestui nivel de constiinta ar trebuii sa ne comportam ca atare si sa putem rezolva aceasta problema civilizat.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Eradu Vezi Post
    E fortata analaogia intre caine si sobolan, cu logica asta punem pune egal atunci si intre om si caine.

noi oamenii dca ne consideram intradevar superior acestui nivel de constiinta ar trebuii sa ne comportam ca atare si sa putem rezolva aceasta problema civilizat.
    1. explica de ce e fortata. Eu nu o vad fortata, sunt specii diferite, ambele depind de om pentru a supravietui, sunt responsabilitatea omului amandoua.
    Amandoua sunt "probleme" si amandoua au reprezentanti ca "pet" in casele oamenilor.

2. noi, oamenii, suntem o specie diferita si inca mai functionam dupa instincte, chiar daca avem si constiinta. Inca nu s-a demonstrat ca sobolanii nu au constiinta. Daca nu ne intelegem cu ei nu inseamna ca un sobolan oarecare nu e, in sinea lui, un mare filozof, dar datorita limitarilor fizice sau pentru ca asa vrea el, mananca de pe jos in loc sa manance din farfurie.

Cred ca e o mare aroganta sa consideri ca omul este "stapan" peste alte animale. Nu esti stapan pe nimic, esti o specie printre altele. Cu unele specii te intelegi mai bine, cu altele mai rau, de unele fugi ca te mananca, pe altele le mananci tu.

Cand tu devii o problema pentru o alta specie, respectiva specie ori te omoara ori se muta mai incolo. Legile naturii.
    La fel si cu sobolanii sau cainii. Cand esti pus in pericol, omori. In interiorul societatii oamenilor poti impune reguli, dar legile naturii nu le schimbi dupa bunul plac.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

In padure, da.
    Acolo traiesc haitele, e dreptul lor.
    Super legatura cu oamenii, aici haitele iar au avantaje. Daca te ameninta un om sau grup, vine nea politistul si il baga la rece.
    Daca suni la urgente cand te ameninta haita... primesti si amenda ca nu e de viata si de moarte.
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 5 din 12 PrimulPrimul ... 34567 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Protectie impotriva warez
    De danP în forumul Server side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th August 2011, 09:42
  2. Protectie Adsense, vizite invalide
    De Seinfeld în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th April 2010, 00:52
  3. Propuneti va rog :)
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th June 2009, 00:21
  4. Protectie copiere linkuri site
    De Popescu Marian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th June 2008, 23:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •