Pentru cei care au probleme cu vanzarile in magazinele online (cataloage online), va propun sa invatati astazi cum se prezinta un produs, pe strategia : " CEEE? "

Decathlon - ASICS - GEL-KAYANO 18 ASICS - practicarea alergării în siguranță pe orice tip de distanță (amortizare maximă și*stabilitate excelentă indiferent de greutate).

Detalii produs:
-Imagine : SUPERB! CE se vinde?
- stele : inutile si nefuntionale, dar daca nu ai content, bagi stele. CE inseamna "Adaptabilitate morfologică" de 5 stele?
- detalii (gen: Restricții de utilizare: Nu este recomandată pentru sporturile cu racheta și de echipă ). CE sport mai ramane? .............., sau: Conceptul Stability I.G.S susține mersul corect;pentru fuleu normal și pronator, si normal vine intrebarea: CE e feleu si pronator?
- sales bullets: GEl la călcâi și la vârf. Normal te intrebi: CE e GEI?
- garantie: 2 ani. La CE?
- marimile: nu sunt importante, asa ca le afisezi cat mai jos posibil. CE marime sunt?
- unitate de masura KGM. CE?
- concepte folosite: bagi cateva logo. CE sunt astea?

La final adaugi explicatiile pretului : * Prețul afișat este prețul de vânzare recomandat din ziua precedentă. Fotografiile nu creează obligații contractuale. Informații valabile pentru data de 28/01/113. CE?

Acum, eu (userul sau loserul) ma uit, si ma intreb: Ma, CE PM e ăsta? Ce cumpar? Ce insemna toate detaliile? CE fac?

Aici e toata "strategia" de vanzare. Forteaza vizitatorul sa sune, sa intrebe, sa fie curios: si tu ii dai toate detaliile, ii trimiti poze, ii explici. E vanzare telefonica! Dar nu exista nici un numar.
Pui garantie 2 ani, si daca loserul intreb: la ce e garantia? talpa, sireturi,... gasesti tu ceva interesant. Ideea e sa aibe o garantie! Asa ca si ciorapii au garantie!

Cum am ajuns la acest produs? Cautand PRODUSUL pe google! Deci stiam ce vreau sa caut, dar am gasit CE?

PS. Inrebarea zilei: Ce sporturi incep cu ĂÂ, WXYZ, Î, Q?