Mie pe mozilla mi le-a inchis la fel, dar a facut-o de fapt antivirusul.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Adevarul e ca si eu m-am gandit o data si eram curios daca se poateN-am insa convins nici macar sa vad daca stiu "rezolva" tehnic asta. D-apoi sa mai si aplic...
Azi am invatat ca sunt aproximativ de 2.7 ori mai multe siteuri PR4 pe .ro fata de numarul siteurilor PR5.
Graficul de mai jos e facut de mine pe un esantion de cateva zeci de mii de siteuri .ro.
![]()
Caut cu jingle.ro.
Am eu o lista de 200K de domenii .ro daca esti interesat. dar este deja destul de relevant graficul tau si folositor!
Azi am invatat ca cea mai intalnita insiruire de 4 litere in domeniile .ro este "cons".
Pareri despre locul 2?
Caut cu jingle.ro.
Azi am invatat (inca o data ) ca spamerii sunt prosti si nu au habar de "net", ca sa nu mai vb de seo.
Sper sa nu fie un coleg de forum, spamerul si proprietarul Reduceri | Site reduceri | Reduceri online | Promotii magazine , ca dpdv seo site-ul e praf.
Iar daca este, vreau sa-i spun ca variantele .com, .net. sunt libere! Asta in caz ca vroia un domeniu bun
Iar optiunea reduceripromotii.com, net, ..... sunt LIBERE, si cum acel "si" e prostesc in domeniu, avea si alte optiuni
Se pare ca spamerii apar din ce in ce mai mult, asa ca e vremea unui script de "linistit spamerii".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Pentru cei care au probleme cu vanzarile in magazinele online (cataloage online), va propun sa invatati astazi cum se prezinta un produs, pe strategia : " CEEE? "
Decathlon - ASICS - GEL-KAYANO 18 ASICS - practicarea alergării în siguranță pe orice tip de distanță (amortizare maximă și*stabilitate excelentă indiferent de greutate).
Detalii produs:
-Imagine : SUPERB! CE se vinde?
- stele : inutile si nefuntionale, dar daca nu ai content, bagi stele. CE inseamna "Adaptabilitate morfologică" de 5 stele?
- detalii (gen: Restricții de utilizare: Nu este recomandată pentru sporturile cu racheta și de echipă ). CE sport mai ramane? .............., sau: Conceptul Stability I.G.S susține mersul corect;pentru fuleu normal și pronator, si normal vine intrebarea: CE e feleu si pronator?
- sales bullets: GEl la călcâi și la vârf. Normal te intrebi: CE e GEI?
- garantie: 2 ani. La CE?
- marimile: nu sunt importante, asa ca le afisezi cat mai jos posibil. CE marime sunt?
- unitate de masura KGM. CE?
- concepte folosite: bagi cateva logo. CE sunt astea?
La final adaugi explicatiile pretului : * Prețul afișat este prețul de vânzare recomandat din ziua precedentă. Fotografiile nu creează obligații contractuale. Informații valabile pentru data de 28/01/113. CE?
Acum, eu (userul sau loserul) ma uit, si ma intreb: Ma, CE PM e ăsta? Ce cumpar? Ce insemna toate detaliile? CE fac?
Aici e toata "strategia" de vanzare. Forteaza vizitatorul sa sune, sa intrebe, sa fie curios: si tu ii dai toate detaliile, ii trimiti poze, ii explici. E vanzare telefonica! Dar nu exista nici un numar.
Pui garantie 2 ani, si daca loserul intreb: la ce e garantia? talpa, sireturi,... gasesti tu ceva interesant. Ideea e sa aibe o garantie! Asa ca si ciorapii au garantie!
Cum am ajuns la acest produs? Cautand PRODUSUL pe google! Deci stiam ce vreau sa caut, dar am gasit CE?
PS. Inrebarea zilei: Ce sporturi incep cu ĂÂ, WXYZ, Î, Q?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)