Dane, ma faci sa te provoc...![]()
Am eu cateva solutii
1. Maine il contactam pe Guta si Minune si ii puneam sa fac fiecare cateva manele cu versuri de genul "Numai smecherii cauta pe yahoo, si fraierii pe google" in 48 ore yahoo capata o cota de piata de 10% (20% din manelisti) iar in 3 luni ajunge la 30%
2. Spunem ca google este omul lui Basescu si slujeste PDL, iar yahoo este cinstit si curat si gata aia spalati pe creier de antene vor folosi doar yahoo, si mai castiga yahoo 20%
3. Lansam zvonul ca google ascunde in logo 666 si este unealta satanei, iar yahoo este raiul pe pamant si mai castiga yahoo 20%
...................
Mai vin si altii cu cateva idei bune si yahoo va ajunge la o cota de piata de 102% in 3 luni
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Caterinca maxima, dar stii ce? S-ar putea ca actiuni de tipul asta sa prinda mult mai repede si bine in ro decat "sa construim un motor"
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Tocmai ca stiu ca este un sambure de adevar in "ideile" de mai sus, stiu ca multi nu sunt in stare sa gandeasca, vezi acele email-uri in care spune ca daca nu trimiti emailul la x prieteni o sa cada cerul pe tine, si care sunt trimise in bucle infinite.
Incultura si prostia trebuiesc exploatate, de fapt companiile de marketing o fac deja
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Daca bagam si cipuri implantate de google si mesaje subliminale si conspiratii mondiale, avem repede o piata de 10% (clientii de pe site-urile cu minuni de slabit + cocalarii care dau share la toate prostiile pe FB)
Problema e ca ar trebui sa fie ceva constructiv si util. O alternativa utila, nu ne putem bate joc de oameni. Daca yahoo nu e bun, tre sa gasim o alternativa decenta.
Trust, but verify.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Daca facem un motor de cautare crestin ortodox si il si sfintim batem orice concurenta.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)