asta cu "omule" mai merge, e ok. Stiu ca esti editor batran pe dmoz, dasta sunt surpins ca esti la categoria adult, unde culmea in 6 ani este listat un singur site de gay, ca sa fi editor, sa aprobi, trebuie sa ai habar de domeniul respectiv, n-am zis si nici nu zic nimic!
ma repet, am simt pacalit pentru ca totul a fost pe incredere! dasta l-am acuzat ca e hot! NU am hartii sau altceva!
am spus ca accept penalizare daca e cazul, dar nicidecum sa fiu exclus, sunt user aici de 5 ani, nu am parasit niciodata comunitatea (in schimb tu da, nu uita ca eram user activ si pe tentativa ta de forum, placerea a fost a mea)
eu tot ce mi-am dorit a fost ca lumea sa stie ca am fost pacalit, poate fi de folos userilor de aici pe viitor, doar sa fie mai atenti atat!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@ Cristi Ursut eu inteleg ca sunteti amici ca sunteti toti de acceasi culoare in forum, dar nimeni nu vede ca am fost pacalit? chiar crezi ca inventez, imi pierd timpul aiurea? pai in ce realtii eram cu Emil pana al faza asta? am motiv, si unul bun, am pierdut un domeniu prin el!
luati in calcul si asta!

Răspunde cu citat