Rezultate 1 la 10 din 32

Subiect: Box Gin - Emil

Afișare hibrid

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

asta cu "omule" mai merge, e ok. Stiu ca esti editor batran pe dmoz, dasta sunt surpins ca esti la categoria adult, unde culmea in 6 ani este listat un singur site de gay, ca sa fi editor, sa aprobi, trebuie sa ai habar de domeniul respectiv, n-am zis si nici nu zic nimic!

ma repet, am simt pacalit pentru ca totul a fost pe incredere! dasta l-am acuzat ca e hot! NU am hartii sau altceva!

am spus ca accept penalizare daca e cazul, dar nicidecum sa fiu exclus, sunt user aici de 5 ani, nu am parasit niciodata comunitatea (in schimb tu da, nu uita ca eram user activ si pe tentativa ta de forum, placerea a fost a mea)

eu tot ce mi-am dorit a fost ca lumea sa stie ca am fost pacalit, poate fi de folos userilor de aici pe viitor, doar sa fie mai atenti atat!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@ Cristi Ursut eu inteleg ca sunteti amici ca sunteti toti de acceasi culoare in forum, dar nimeni nu vede ca am fost pacalit? chiar crezi ca inventez, imi pierd timpul aiurea? pai in ce realtii eram cu Emil pana al faza asta? am motiv, si unul bun, am pierdut un domeniu prin el!

luati in calcul si asta!
    Ultima modificare făcută de Gin; 12th April 2011 la 11:59.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post
    @ Cristi Ursut eu inteleg ca sunteti amici ca sunteti toti de acceasi culoare in forum, dar nimeni nu vede ca am fost pacalit? chiar crezi ca inventez, imi pierd timpul aiurea? pai in ce realtii eram cu Emil pana al faza asta? am motiv, si unul bun, am pierdut un domeniu prin el!

luati in calcul si asta!
    Nu vad, pentru ca nu aduci dovezi!! Asta ti se cere de cand a inceput disputa.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Gin Vezi Post
    si cum ai vrea sa dovedesc, ca am avut incredere in el si dupa ce s-a vazut cu treaba facuta, s-a dat lovit?
    Daca nu poti dovedi, nu ai ce face. Asa functioneaza orice intr-un stat normal. Mai exista un principiu: "decat un nevinovat in puscarie, mai bine 10 vinovati lasati afara". De asta ti se cere dovezi si nu esti crezut pe cuvant, pentru ca fara dovezi e cuvantul tau impotriva cuvantului tau. Tu trebuie sa iti probezi acuzatiile, nu el nevinovatia, iar daca nu le ai... e nevinovat pana la proba contrarie. Sunt niste chestii de bun simt, care functioneaza in lumea civilizata
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Culmea e ca nu am nici o vina. Dimpotriva, i-am lasat sa ia domeniul pe gratis, deci aveam dreptul legitim/legal sa licitez si eu ca doar era licitatie publica.
    nu vorbesc despre domeniul .net unde ai facut ambitii si razbunari, chiar daca zici ca te-ai retras

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Nu vad, pentru ca nu aduci dovezi!! Asta ti se cere de cand a inceput disputa

ok citeste fraza asta de la Emil

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Nu punem banalitati (gen intarzaiat la o intalnire, amanat o discutie, anulat un posibil parteneriat inainte de semnarea contractului etc). Astea sunt lucruri inerente si se mai intampla. Si nu constituie inselaciune.
    dc a dat`o asa si tot cere "dovezi" ?

cel care a cedat domeniu mi-a comfirmat telefonic ca noul propietar este Emil, cum pot dovedi ca Emil este propietar? public nu pot ! datele la domeniile .ro sunt private!
    coincidenta sau nu ns-urile sunt ale lui Emil (il rog sa comfirme)

nu e vorba de nervi sau ca moare cineva de foame, gestul in sine!!!

sincer ma opresc aici! eu stiu ce a fost, cum a jucat Emil

@ Maldinii ms de parere

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •