Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 32

Subiect: Box Gin - Emil

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    PS. Avem definitii diferite de domenii premium. In lista mea eafaceri nu e premium. Nici turbine.ro. Nici motoare.ro. Nici elice.ro.
    nu exista cuvant cheie in pendingdelete, sunt doar cateva care au fost la vodafone (de fapt sunt mii, dar multe nu au treba cu cuv cheie) vrei sa fie auto.ro sau masini.ro?
    eu le numesc premium acum pe cele de genul e+cuvant cheie.ro sau cuvant cheie + online.ro

chiar daca sunt bune sau foarte bune ele tot devin libere fara manevre (nu stiu cazul lui Alex, nici nu-mi dau cu parerea)

si ca sa mai fiu si pe subiect (este vb de domenii pendingdelete de la vodafone) uite o lista cu unele pe care le consider cat de cat premium, iar mie nu mi-au placut asa de mult incat sa le iau

dreptpenal.ro
    otelulgalati.ro (vedeti cine este primul in Liga 1)
    faranumar.ro (hauz, ptr manelisti sau un blog ceva)
    fiiasigurat.ro
    ciorba.ro (gen carti.ro de zicea Emilu)
    e-tuning.ro
    xtuning.ro
    piata-muncii.ro (care`l ia sa aiba parte de el )

ps: poate primesc si un + ceva

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Atasat ai dovada dintr-o sursa neutra si nemanipulabila semnata de directorul general al Oficiului Registrului Comertului.
    imi place primul print! cine te-a invatat? SINCER?

a fost al astralului si acum e la UPC, oricum in link-ul unde zici tu ca era la pending nu a fost vreodata, discutia legata de turism.ro nu isi are rostul

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Asta iti spuneam si eu mai sus. Niciunul nu e premium. Desi Globehosting are domenii premium la abonati de exemplu ele nu ajung in delete real. Ciorba.ro nu are valoare comerciala. Nu e un query tranzactional. Carti e.

DNT nu e Astral. Acum pe bune... Tu faci misto de mine sau chiar nu ai inteles? TURISM.RO a fost inregistrat pe numele unei firme care NU exista. Acum intelegi? Nu scrie Astral Telecom acolo, ci DNT Turism, care NU exista.

PS. Absolut corect. Tu mi-ai aratat pe mess cum pot sa ma prind de istoricul unui domeniu. Cum si eu ti-am explicat tie alte lucruri. Dar asta nu ma face hot.
    PS. am editat prima poza.
    Ultima modificare făcută de Emil; 12th April 2011 la 01:00.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Fetelor, sa vedem dovezi. Altfel la acuzatii nesustinute cu dovezi va paste banul.

Gin, hai cu dovezile...
    Ps: faci referire in posturile tale la "noi". La cine te referi?
    Ultima modificare făcută de Krumel; 12th April 2011 la 08:32.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Rog sa postati on topic .
    De asemenea rog un administrator sa mute posturile Gin vs Emil intr-un alt thread .
    Consider ca threadul era interesant asa cum incepuse .
    Daca dau rep + in treadurile ( cu chestionar ) initiate de mine , pot sa dau si rep - celor care imi strica threadurile . Asta desigur e o amenintare . ..

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Mutat.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post

dreptpenal.ro
    otelulgalati.ro (vedeti cine este primul in Liga 1)
    faranumar.ro (hauz, ptr manelisti sau un blog ceva)
    fiiasigurat.ro
    ciorba.ro (gen carti.ro de zicea Emilu)
    e-tuning.ro
    xtuning.ro
    piata-muncii.ro (care`l ia sa aiba parte de el )

ps: poate primesc si un + ceva [COLOR="Silver"]
    Tu iti bati joc de "noi"?

Nu mai include comunitatea in reply-urile tale, cel putin eu ma simt deranjat. Pana acum nici o acuzatie de a ta nu o fost fondata cu dovezi, ci doar abureli si vorbe.

vezi ca inca nu te-am jignit public, dar o sa o faca comunitatea curand
    Nu o sa-l jignim pe Emil chiar daca are vreo vina, pentru ca se zice ca suntem oameni civilizati.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Culmea e ca nu am nici o vina. Dimpotriva, i-am lasat sa ia domeniul pe gratis, deci aveam dreptul legitim/legal sa licitez si eu ca doar era licitatie publica.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Gin
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Fetelor, sa vedem dovezi. Altfel la acuzatii nesustinute cu dovezi va paste banul.

Gin, hai cu dovezile...
    Ps: faci referire in posturile tale la "noi". La cine te referi?
    Krumel, te rog sa nu ne iei cu "fetelor" presupun ca esti admin si putin mai atent, cu toate ca lumea vorbeste, ca nu degeaba esti editor la comunitatea gay de pe dmoz, dar prefer sa nu comentez, dar nici sa nu te adresezi asa, ptr ca ne sperii!

dovezile ar fi discutii pe mess, daca le pun aici iar sare Emilu in sus (ca nu-i cer acordul sa le public, sau mai face un procesc cu mine, al 2lea probabil)

apare o a 3a persoana, user de aici, care inca nu vrea sa apara pe topic

era un domeniu .ro bun ptr noi, facusem o oferta buna ptr el, intre timp a aparut Emilu (recomandat de mine, gasit aici pe seopedia) care "stie" sa negocieze, il ia el ptr noi (lua la pachet mai multe), urmand ca noi sa ne retragem oferta, dupa care sa sa ni-l cedeze daca ajunge la el! Dupa ce s-a vazut cu el/ele, s-a dat lovit ca domne domeniile nu au ajuns la el.

Am verificat, mi s-a comfirmat ca domeniile au fost cedate catre domnu Emilu!
    Topicul e bun, poate sunt altii useri care deschid ochii inainte sa faca "tranzactii" pe incredere cu Emil. Legat de domeniu se poate si fara el, nu era aur, nu face nici el si nici noi avere cu el!

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Trec peste opiniile tale la adresa mea, daca nu intelegi o gluma, stai acasa...cam asa se zice.

Astept totusi dovezi, altfel ar trebui sa imi iau rolul de admin care penalizeaza un user ce face acuze fara suport.

Cat despre comunitatea gay de pe dmoz, ai cam spus totul despre potentialul tau...

Gin
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

faci glume cu "fete" la mine? cand eu te vad dmoz.org/Adult/World/Rom%C3%A2n%C4%83/ ? n-am zis nimic dar chiar nu pot sa iti inteleg gluma!

dovezi, am spus mai sus, au fost pe incredere! crezi ca ma trezesc de nebun sa am ceva cu cineva? ok ma poti penaliza, dar am rugamintea sa ramana topicul, acum nu zic ca omul sa faca asa cu toata lumea, dar e bine de stiut ca altul s-a pacalit!

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •