Rezultate 1 la 10 din 32

Subiect: Box Gin - Emil

Vizualizare arbore

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Te rog sa imi demonstrezi ca sunt hot. Cu dovezi. Adica ca am furat vreodata ceva sau ca am obtinut vreodata ceva ce nu mi se cuvenea. Atasat print-screenul care dovedeste ca v-am lasat invitatii.net desi nu aveam o obligatie in a face asta. Pana la urma e o licitatie.
    Vi l-am lasat pentru ca am vrut sa terminam o data cu discutia asta.

Un simplu mail la Namejet confirma veridicitatea printului.

PS. Nu uita ca esti intr-o sectiune publica, accesibila fara logare, si ca imi rezerv dreptul legal de a te chema in instanta pentru calomnie. Eu unul, fara sa te amenint, iti spun ca mi-as alege cuvintele cu foarte mare grija, pentru ca acuzatia de inselaciune este una grava, care atunci cand este nefondata, poate prejudicia imaginea unei persoane.

FYI: CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.

PS. Avem definitii diferite de domenii premium. In lista mea eafaceri nu e premium. Nici turbine.ro. Nici motoare.ro. Nici elice.ro.
    PSS. Topicul sters de mine a fost sters la cererea userului, care nu era sigur de legalitatea sa sau de posibilitatea de realizare. Inainte sa il sterg, pentru cultura ta generala, m-am consultat cu 2 moderatori de pe forum. Si s-a dovedit cateva luni mai tarziu, ca topicul era incert (nu spun ca userul e vinovat de nimic, dimpotriva, habar nu am, si nu sunt eu in masura sa judec asa ceva). Spun doar ca si Cristi Mezei , care e un tip cu super experienta a avut suspiciuni ulterior cu privire la un post de acel gen. Nu il cunosc pe Alex personal insa el mi-a cerut un lucru absolut decent (sa sterg un post care poate da idei cu privire la securitatea sistemului ROTLD), si dupa sfatuirea cu alti moderatori, l-am sters. Ti-am explicat chestia asta deja intr-un post dedicat, iar Alex, a dat dovada (cred eu) de foarte multa maturitate cand a cerut stergerea postului.

In alta ordine de idei, nu am 3 ani sa imi pese de cate bulinute am. Sincer. Uite hai sa facem lucrurile mai interesante. Ofer o recompensa (o pun si in escrow daca vrei) oricarui user care poate dovedi ca a fost inselat de mine in ultimii sa zicem 10 ani. Nu punem banalitati (gen intarzaiat la o intalnire, amanat o discutie, anulat un posibil parteneriat inainte de semnarea contractului etc). Astea sunt lucruri inerente si se mai intampla. Si nu constituie inselaciune.
    Ultima modificare făcută de Emil; 12th April 2011 la 03:19.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •