Rezultate 1 la 10 din 32

Subiect: Box Gin - Emil

Afișare hibrid

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

nu te fac HOT, ptr domeniul ala "invitatii, la celalat ma refer, ai rabdare ca suntem pe tine

apropo domeniile alea de 2 carcatere litere, cum se face ca la toate toti fostii propietarii sunt straini? facem un topic separat?

vezi ca inca nu te-am jignit public, dar o sa o faca comunitatea curand

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    PS. Nu uita ca esti intr-o sectiune publica, accesibila fara logare, si ca imi rezerv dreptul legal de a te chema in instanta pentru calomnie.
    OPA, in instanta? vrei sa ma opresc? poate poate am sperii putin? hai fi serios esti extrem de limitat

chiar daca o sa parasesti comunitatea (Insa din nefericire, ma dezgusta comportamentul de haita, si tocmai din rationamentul asta, din acest moment, am decis sa nu mai fiu membru al comunitatii. ) sau nu, noi tot o sa facem public cum "joci" si FURI

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    PPS. singurul domeniu bun care a trecut vreodata prin lista de pending delete de pe sitemap.ro a fost turism.ro. Insa a disparut la un moment dat din lista.
    n-a fost niciodata acolo este si a fost alor celor de la UPC de ani

ai editat postul de l-ai zapacit, ma opresc aici, facem topic serparat unde vedem daca esti hot sau nu

ps: turbine nu-ti place?
    Ultima modificare făcută de Gin; 12th April 2011 la 00:25.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •