Te rog sa imi demonstrezi ca sunt hot. Cu dovezi. Adica ca am furat vreodata ceva sau ca am obtinut vreodata ceva ce nu mi se cuvenea. Atasat print-screenul care dovedeste ca v-am lasat invitatii.net desi nu aveam o obligatie in a face asta. Pana la urma e o licitatie.
Vi l-am lasat pentru ca am vrut sa terminam o data cu discutia asta.
Un simplu mail la Namejet confirma veridicitatea printului.

PS. Nu uita ca esti intr-o sectiune publica, accesibila fara logare, si ca imi rezerv dreptul legal de a te chema in instanta pentru calomnie. Eu unul, fara sa te amenint, iti spun ca mi-as alege cuvintele cu foarte mare grija, pentru ca acuzatia de inselaciune este una grava, care atunci cand este nefondata, poate prejudicia imaginea unei persoane.
FYI: CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.
PS. Avem definitii diferite de domenii premium. In lista mea eafaceri nu e premium. Nici turbine.ro. Nici motoare.ro. Nici elice.ro.
PSS. Topicul sters de mine a fost sters la cererea userului, care nu era sigur de legalitatea sa sau de posibilitatea de realizare. Inainte sa il sterg, pentru cultura ta generala, m-am consultat cu 2 moderatori de pe forum. Si s-a dovedit cateva luni mai tarziu, ca topicul era incert (nu spun ca userul e vinovat de nimic, dimpotriva, habar nu am, si nu sunt eu in masura sa judec asa ceva). Spun doar ca si Cristi Mezei , care e un tip cu super experienta a avut suspiciuni ulterior cu privire la un post de acel gen. Nu il cunosc pe Alex personal insa el mi-a cerut un lucru absolut decent (sa sterg un post care poate da idei cu privire la securitatea sistemului ROTLD), si dupa sfatuirea cu alti moderatori, l-am sters. Ti-am explicat chestia asta deja intr-un post dedicat, iar Alex, a dat dovada (cred eu) de foarte multa maturitate cand a cerut stergerea postului.
In alta ordine de idei, nu am 3 ani sa imi pese de cate bulinute am. Sincer. Uite hai sa facem lucrurile mai interesante. Ofer o recompensa (o pun si in escrow daca vrei) oricarui user care poate dovedi ca a fost inselat de mine in ultimii sa zicem 10 ani. Nu punem banalitati (gen intarzaiat la o intalnire, amanat o discutie, anulat un posibil parteneriat inainte de semnarea contractului etc). Astea sunt lucruri inerente si se mai intampla. Si nu constituie inselaciune.
Ultima modificare făcută de Emil; 12th April 2011 la 03:19.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein