Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 32

Subiect: Box Gin - Emil

Afișare hibrid

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit Box Gin - Emil

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Bai baieti, uite cam cum sta treaba. In vecii vecilor, nici macar unul dintre noi nu va prinde in drop un domeniu bun, .ro.
    eu am prins 3 deja pe corect si cu multa rabdare (mai e un user aici in pe topic care la fel a prins pe corect)

ps: cu ceva zile in urma ai promis ca renunti la comunitate (neserios cum te stiam, zici ceva faci altceva)
    ps 2: te rog sa nu te mai adresezi cu bai, pe mine unul ma deranjeaza

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Vrem sa stim si noi restul care-s firmele alea pe care "oricine le stie" si care invart domeniile pe degete

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

1. Gin dupa ce ca ti-am dat invitatii.net ca pomana vad ca tot ai ceva impotriva mea.
    2. Cand ma adresez, nu ma adresez oricum catre tine. Mi-ai demonstrat ca dincolo de faptul ca nu ai coloana vertebrala, nu meriti sa discuti cu mine.

Uite cum sta treaba. M-ai acuzat de ceva ireal si desigur m-am simtit ofensat. Ai mers pana la amenintari subtile (pe care puteam sa ti le intorc in orice moment inzecit, insa am abordat situatia cu calm si buna crestere). Pana la urma, ca sa iti arat cat de elegant sunt, ti-am refuzat banii, si ti-am servit/oferit domeniul in cauza pe gratis (puteam sa iti ridic domeniul ala la cat vroiam eu). Am vrut sa iti arat ca nu am nevoie de banii tai, dar mai ales ca nu am chef/dispozitia necesara sa ne certam. Tu insa continui in linia de pana acum. Continui sa fi nesimtit si nu in sensul peiorativ (ci in sensul din dictionar si anume: lipsit de bun-simț, de bună creștere, de cuviință, de delicatețe). Nu inteleg sincer ce vrei tu de fapt. Ti-am spus cred deja extrem de clar ca nu avem ce vorbi. Ca nu am si ca nu vreau sa am nici o relatie cu ATT, si mai ales ca vreau sa ma lasi in pace. Crezi ca poti sa respecti chestia asta? Tine de respect. In primul rand fata de tine insuti, in al doilea rand fata de mine.

PS. cartivizita.ro nu e domeniu premium. In schimb carti.ro, este.
    PPS. singurul domeniu bun care a trecut vreodata prin lista de pending delete de pe sitemap.ro a fost turism.ro. Insa a disparut la un moment dat din lista.
    Ultima modificare făcută de Emil; 12th April 2011 la 00:08.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Gin
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

1. fabulezi
    2. esti hot, o sa se demonstreze cum ai prostit si inselat userii de aici. o sa iti dedicam niste topicuri, cu rabdare

ps: eafaceri.ro iti place?
    uite ca inca sunt libere :
    Domeniul turbine.ro nu este inregistrat.

mai zic 2 premium cuv cheie, nu exagerat de cautate, dar inca libere? libere ca au picat la vodafone... nu mai vorbi Emile tampenii, nu mai iti pune ideile tale gresite aici, ai prins un grad pe care nu-l meriti si lumea te crede, NU UITAT CA AI STERS UN TOPIC CARE ERA UTIL COMUNITATII!

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Te rog sa imi demonstrezi ca sunt hot. Cu dovezi. Adica ca am furat vreodata ceva sau ca am obtinut vreodata ceva ce nu mi se cuvenea. Atasat print-screenul care dovedeste ca v-am lasat invitatii.net desi nu aveam o obligatie in a face asta. Pana la urma e o licitatie.
    Vi l-am lasat pentru ca am vrut sa terminam o data cu discutia asta.

Un simplu mail la Namejet confirma veridicitatea printului.

PS. Nu uita ca esti intr-o sectiune publica, accesibila fara logare, si ca imi rezerv dreptul legal de a te chema in instanta pentru calomnie. Eu unul, fara sa te amenint, iti spun ca mi-as alege cuvintele cu foarte mare grija, pentru ca acuzatia de inselaciune este una grava, care atunci cand este nefondata, poate prejudicia imaginea unei persoane.

FYI: CALOMNÍE, calomnii, s. f. Afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva; defăimare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.

PS. Avem definitii diferite de domenii premium. In lista mea eafaceri nu e premium. Nici turbine.ro. Nici motoare.ro. Nici elice.ro.
    PSS. Topicul sters de mine a fost sters la cererea userului, care nu era sigur de legalitatea sa sau de posibilitatea de realizare. Inainte sa il sterg, pentru cultura ta generala, m-am consultat cu 2 moderatori de pe forum. Si s-a dovedit cateva luni mai tarziu, ca topicul era incert (nu spun ca userul e vinovat de nimic, dimpotriva, habar nu am, si nu sunt eu in masura sa judec asa ceva). Spun doar ca si Cristi Mezei , care e un tip cu super experienta a avut suspiciuni ulterior cu privire la un post de acel gen. Nu il cunosc pe Alex personal insa el mi-a cerut un lucru absolut decent (sa sterg un post care poate da idei cu privire la securitatea sistemului ROTLD), si dupa sfatuirea cu alti moderatori, l-am sters. Ti-am explicat chestia asta deja intr-un post dedicat, iar Alex, a dat dovada (cred eu) de foarte multa maturitate cand a cerut stergerea postului.

In alta ordine de idei, nu am 3 ani sa imi pese de cate bulinute am. Sincer. Uite hai sa facem lucrurile mai interesante. Ofer o recompensa (o pun si in escrow daca vrei) oricarui user care poate dovedi ca a fost inselat de mine in ultimii sa zicem 10 ani. Nu punem banalitati (gen intarzaiat la o intalnire, amanat o discutie, anulat un posibil parteneriat inainte de semnarea contractului etc). Astea sunt lucruri inerente si se mai intampla. Si nu constituie inselaciune.
    Ultima modificare făcută de Emil; 12th April 2011 la 03:19.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Gin
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

. Nu punem banalitati (gen intarzaiat la o intalnire, amanat o discutie, anulat un posibil parteneriat inainte de semnarea contractului etc). Astea sunt lucruri inerente si se mai intampla. Si nu constituie inselaciune.
    NU TE-AM FACUT HOT ptr ca am semnat hartii, ci pentru ca ne-ai jucat ca sa sa pui tu mana pe domeniul ala si nu noi, urmand ca dupa sa ajunga la noi, in ultima fraza se vede ca recunosti. SA fi sanatos cu el si cu restul si astept invitatia in instanta (amenintarea asta tampita si lipsita de sens este ca sa nu vada comuniattea ca nu esti de incredere, mai bine recunosti ca ai mers pe "scopul scuza mijloacele" si terminaim tot)

cam atat, legat de tine, orice mai bagi legat de altceva eu NU mai raspund, facem separat cand e cazul !

Gin
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

PS. Avem definitii diferite de domenii premium. In lista mea eafaceri nu e premium. Nici turbine.ro. Nici motoare.ro. Nici elice.ro.
    nu exista cuvant cheie in pendingdelete, sunt doar cateva care au fost la vodafone (de fapt sunt mii, dar multe nu au treba cu cuv cheie) vrei sa fie auto.ro sau masini.ro?
    eu le numesc premium acum pe cele de genul e+cuvant cheie.ro sau cuvant cheie + online.ro

chiar daca sunt bune sau foarte bune ele tot devin libere fara manevre (nu stiu cazul lui Alex, nici nu-mi dau cu parerea)

si ca sa mai fiu si pe subiect (este vb de domenii pendingdelete de la vodafone) uite o lista cu unele pe care le consider cat de cat premium, iar mie nu mi-au placut asa de mult incat sa le iau

dreptpenal.ro
    otelulgalati.ro (vedeti cine este primul in Liga 1)
    faranumar.ro (hauz, ptr manelisti sau un blog ceva)
    fiiasigurat.ro
    ciorba.ro (gen carti.ro de zicea Emilu)
    e-tuning.ro
    xtuning.ro
    piata-muncii.ro (care`l ia sa aiba parte de el )

ps: poate primesc si un + ceva

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Atasat ai dovada dintr-o sursa neutra si nemanipulabila semnata de directorul general al Oficiului Registrului Comertului.
    imi place primul print! cine te-a invatat? SINCER?

a fost al astralului si acum e la UPC, oricum in link-ul unde zici tu ca era la pending nu a fost vreodata, discutia legata de turism.ro nu isi are rostul

Gin
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

nu te fac HOT, ptr domeniul ala "invitatii, la celalat ma refer, ai rabdare ca suntem pe tine

apropo domeniile alea de 2 carcatere litere, cum se face ca la toate toti fostii propietarii sunt straini? facem un topic separat?

vezi ca inca nu te-am jignit public, dar o sa o faca comunitatea curand

PS. Nu uita ca esti intr-o sectiune publica, accesibila fara logare, si ca imi rezerv dreptul legal de a te chema in instanta pentru calomnie.
    OPA, in instanta? vrei sa ma opresc? poate poate am sperii putin? hai fi serios esti extrem de limitat

chiar daca o sa parasesti comunitatea (Insa din nefericire, ma dezgusta comportamentul de haita, si tocmai din rationamentul asta, din acest moment, am decis sa nu mai fiu membru al comunitatii. ) sau nu, noi tot o sa facem public cum "joci" si FURI

PPS. singurul domeniu bun care a trecut vreodata prin lista de pending delete de pe sitemap.ro a fost turism.ro. Insa a disparut la un moment dat din lista.
    n-a fost niciodata acolo este si a fost alor celor de la UPC de ani

ai editat postul de l-ai zapacit, ma opresc aici, facem topic serparat unde vedem daca esti hot sau nu

ps: turbine nu-ti place?
    Ultima modificare făcută de Gin; 12th April 2011 la 00:25.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Interesant, nu stiam de disputa Gin vs Emil, ar trebui facut un topic separat sa aflam cum de s-a ajuns aici.
    As vrea sa ramaneti totusi membri activi pe seopedia pentru ca aduceti fiecare cate ceva acestei comunitati, asa mica sau mare, hoata sau nepriceputa.
    Eu am ajuns la concluzia ca nu trebuie sa acuzi pe cineva dinainte de a avea dovezile, pentru ca isi poate ascunde urmele. Asadar, Gin, daca ai dovezi, prezinta-le cat mai rapid ca sa ne demonstrezi ca nu aduci acuzatii nefondate.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu cred ca acest conflict aduce ceva bun, amandoi sunte-ti membri valorosi pentru aceasta comunitate
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •