1. Nu zic ca m-am retras de la invitatii.net, ci ti-am demonstrat cu printul namejet. Nu pot cita din pacate din discutia mea privata cu Tom pentru ca ar incalca niste legi chestia asta, dar il poti intreba.
2. Gin, Tom mi-a dat add pe mess in 20 februarie 2011, sau pe 15, ceva la modul. Eu negociasem preluarea siteului respectiv inca din aprilie 2010. Si pot oferi oricui dovezi. Solide. Si mai ales irefutabile.
Pot dovedi si ca nu eu sunt noul proprietar. Si ca nu am fost niciodata. Ba chiar pot dovedi ca proprietarul nu s-a schimbat din 2009. Daca voi erati mai politicosi (Tom a fost foarte ok pana la un punct si chiar mi-a multumit cand v-am dat invitatii.net, lucru care spune ceva), vi-l dadeam si pe ala gratuit, asa cum vi l-am dat pe invitatii.net la care m-am retras. Dar cand ma faci hot, se schimba povestea. Nu mai vezi in veci nimic de la mine.
3. Am dat-o asa (incluzand chestia cu "banalitati") pentru ca singurul om cu care nu am fost corect/sau hai sa zicem nu neaparat corect, ci na, nu a fost sa fie, de pe Seopedia, este Daniel. In sensul ca i-am cerut o cotatie pentru niste domenii (.com si .net), si din nefericire clientul meu s-a razgandit desi initial parea interesat, si nu a acceptat cotatia. Am ramas insa prieteni. Sunt convins ca omul poate confirma. Nu a fost vorba de o teapa, ci nu a fost sa fie. Nu s-au schimbat bani, nu s-au facut promisiuni, nu ne-am amenintat, si nici macar nu ne-am suparat.
PS. Am ales o persoana neutra si i-am aratat dovezi irefutabile, care dovedesc punctul 2 (este vorba de dragos). Sunt dispus sa le arat oricarui moderator. Ele arata ca eu discutam din 2010 despre siteul ala si altele (pe tine te-am cunoscut in februarie 2011, iar membru Seopedia sunt din 15 Octombrie 2010), si ca nici macar acum nu sunt noul proprietar pentru ca hartia aia nu a ajuns.
Ultima modificare făcută de Emil; 12th April 2011 la 16:15.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein