Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 32

Subiect: Box Gin - Emil

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Omule, o iei personal. In DMOZ editez de 6 ani si da editez si zona de Adult. Ai o problema in privinta asta? Ca nu inteleg unde vrei sa ajungi.

Si nu inteleg de ce ajungi de la un subiect la altul...cum iti zice cineva ceva, cum si ala nu e ok.

Astept inca dovezi la cele spuse. Asa cum Emil a adus niste dovezi, le astept si pe alte tale. Topicul ramane, tu e posibil sa nu ramai.

Nu imi raspunde, vendeta nu trebuie sa o ai cu mine...
    Ultima modificare făcută de Krumel; 12th April 2011 la 11:48.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Daca dovezile impotriva lui Emil sunt la fel de solide ca si "dovada" pe care ai afisat-o pentru "acuza" (total gratuita si fara sens...care doar te umple de rahat. sincer) la adresa lui Krumel... atunci mai bine te-ai da lovit. Singura directie in care poti merge e in jos (adica sa intri in pamant de rusine, macar pentru ultimele 2 posturi). Tot urmaream cu interes threadul sa vedem ce dovezi se dezvaluie... fara sa intervin intr-un fel sau altul. Dar cand vad ca, pana acum, cea mai "credibila" e dovada ca cineva ar fi Gay pentru ca administreaza zona respectiva a Dmoz, imi pun serioase indoieli in privinta restului de acuzatii (si in privinta omului care le face).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

asta cu "omule" mai merge, e ok. Stiu ca esti editor batran pe dmoz, dasta sunt surpins ca esti la categoria adult, unde culmea in 6 ani este listat un singur site de gay, ca sa fi editor, sa aprobi, trebuie sa ai habar de domeniul respectiv, n-am zis si nici nu zic nimic!

ma repet, am simt pacalit pentru ca totul a fost pe incredere! dasta l-am acuzat ca e hot! NU am hartii sau altceva!

am spus ca accept penalizare daca e cazul, dar nicidecum sa fiu exclus, sunt user aici de 5 ani, nu am parasit niciodata comunitatea (in schimb tu da, nu uita ca eram user activ si pe tentativa ta de forum, placerea a fost a mea)

eu tot ce mi-am dorit a fost ca lumea sa stie ca am fost pacalit, poate fi de folos userilor de aici pe viitor, doar sa fie mai atenti atat!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@ Cristi Ursut eu inteleg ca sunteti amici ca sunteti toti de acceasi culoare in forum, dar nimeni nu vede ca am fost pacalit? chiar crezi ca inventez, imi pierd timpul aiurea? pai in ce realtii eram cu Emil pana al faza asta? am motiv, si unul bun, am pierdut un domeniu prin el!

luati in calcul si asta!
    Ultima modificare făcută de Gin; 12th April 2011 la 11:59.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

N-ai inteles, nu eu sint subiectul topicului.

Ai facut niste acuzatii la adresa unui om de care acum te cam dezici. Omul a adus dovezi ca nu e asa cum spui..si drept dovada adminul e de vina ptr ca nu iti convine tie o gluma sau faptul ca editez in DMOZ/Adult.

Urmaresti firul? Ai ajuns in alta parte....si eviti dovezile la acuzatiile facute. Nu e ok.

Iar legat de infractiuni sau ban, asta e decizia noastra, nu a ta.

Deci, dovedesti pacaleala sau vorbesti vorbe? Ca momentan doar asta faci. Si apropo, nu incerca sa divulgi discutii private pe formul asta - sigur iti iei ban. Nu sintem mahala.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Gin
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Deci, dovedesti pacaleala sau vorbesti vorbe? Ca momentan doar asta faci. Si apropo, nu incerca sa divulgi discutii private pe formul asta - sigur iti iei ban. Nu sintem mahala.
    si cum ai vrea sa dovedesc, ca am avut incredere in el si dupa ce s-a vazut cu treaba facuta, s-a dat lovit?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post
    @ Cristi Ursut eu inteleg ca sunteti amici ca sunteti toti de acceasi culoare in forum, dar nimeni nu vede ca am fost pacalit? chiar crezi ca inventez, imi pierd timpul aiurea? pai in ce realtii eram cu Emil pana al faza asta? am motiv, si unul bun, am pierdut un domeniu prin el!

luati in calcul si asta!
    Nu vad, pentru ca nu aduci dovezi!! Asta ti se cere de cand a inceput disputa.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

si cum ai vrea sa dovedesc, ca am avut incredere in el si dupa ce s-a vazut cu treaba facuta, s-a dat lovit?
    Daca nu poti dovedi, nu ai ce face. Asa functioneaza orice intr-un stat normal. Mai exista un principiu: "decat un nevinovat in puscarie, mai bine 10 vinovati lasati afara". De asta ti se cere dovezi si nu esti crezut pe cuvant, pentru ca fara dovezi e cuvantul tau impotriva cuvantului tau. Tu trebuie sa iti probezi acuzatiile, nu el nevinovatia, iar daca nu le ai... e nevinovat pana la proba contrarie. Sunt niste chestii de bun simt, care functioneaza in lumea civilizata
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Cred ca era mai usor de inteles daca pur si simplu faceai un threa in care ziceai : "uite am vorbit cu emil pentru domeniul masini.ro si el s-a dat lovit si a luat pe alt nume ( si ce crezi tu ca a mai facut ), nu vreau sa postez discutiile pe ym , asa ca sfatul meu este sa nu colaborati cu el" , si cred ca era destul .

Nu cred ca era nevoie de aluzii, de glumite sau diverse jocuri de cuvinte evitand insa sa zici ceva concret ,pentru ca il felul asta cred ca doar emil si inca 1-2 inteleg ce vrei tu sa zici , pentru restul parerea mea este ca tu te-ai facut singur de kkt nu l-ai facut pe emil, care poate chiar e cel mai nenorocit, cine stie.

Am raspuns la threadul asta, neavand nici cea mai mica treaba cu domeniile voastre sau cu unul din voi , cei participanti la discutie, pentru a-ti arata ce a inteles marea majoritate a forumului din threadul tau .

E de inteles ca esti plin de nervi acum ,dar treaba merge inainte .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Gin
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Culmea e ca nu am nici o vina. Dimpotriva, i-am lasat sa ia domeniul pe gratis, deci aveam dreptul legitim/legal sa licitez si eu ca doar era licitatie publica.
    nu vorbesc despre domeniul .net unde ai facut ambitii si razbunari, chiar daca zici ca te-ai retras

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Nu vad, pentru ca nu aduci dovezi!! Asta ti se cere de cand a inceput disputa

ok citeste fraza asta de la Emil

Citat Postat în original de Emil Vezi Post
    Nu punem banalitati (gen intarzaiat la o intalnire, amanat o discutie, anulat un posibil parteneriat inainte de semnarea contractului etc). Astea sunt lucruri inerente si se mai intampla. Si nu constituie inselaciune.
    dc a dat`o asa si tot cere "dovezi" ?

cel care a cedat domeniu mi-a comfirmat telefonic ca noul propietar este Emil, cum pot dovedi ca Emil este propietar? public nu pot ! datele la domeniile .ro sunt private!
    coincidenta sau nu ns-urile sunt ale lui Emil (il rog sa comfirme)

nu e vorba de nervi sau ca moare cineva de foame, gestul in sine!!!

sincer ma opresc aici! eu stiu ce a fost, cum a jucat Emil

@ Maldinii ms de parere

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Gine/Emil.. care dintre voi doi e Pepe si care e Zavoranca?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

1. Nu zic ca m-am retras de la invitatii.net, ci ti-am demonstrat cu printul namejet. Nu pot cita din pacate din discutia mea privata cu Tom pentru ca ar incalca niste legi chestia asta, dar il poti intreba.

2. Gin, Tom mi-a dat add pe mess in 20 februarie 2011, sau pe 15, ceva la modul. Eu negociasem preluarea siteului respectiv inca din aprilie 2010. Si pot oferi oricui dovezi. Solide. Si mai ales irefutabile.
    Pot dovedi si ca nu eu sunt noul proprietar. Si ca nu am fost niciodata. Ba chiar pot dovedi ca proprietarul nu s-a schimbat din 2009. Daca voi erati mai politicosi (Tom a fost foarte ok pana la un punct si chiar mi-a multumit cand v-am dat invitatii.net, lucru care spune ceva), vi-l dadeam si pe ala gratuit, asa cum vi l-am dat pe invitatii.net la care m-am retras. Dar cand ma faci hot, se schimba povestea. Nu mai vezi in veci nimic de la mine.

3. Am dat-o asa (incluzand chestia cu "banalitati") pentru ca singurul om cu care nu am fost corect/sau hai sa zicem nu neaparat corect, ci na, nu a fost sa fie, de pe Seopedia, este Daniel. In sensul ca i-am cerut o cotatie pentru niste domenii (.com si .net), si din nefericire clientul meu s-a razgandit desi initial parea interesat, si nu a acceptat cotatia. Am ramas insa prieteni. Sunt convins ca omul poate confirma. Nu a fost vorba de o teapa, ci nu a fost sa fie. Nu s-au schimbat bani, nu s-au facut promisiuni, nu ne-am amenintat, si nici macar nu ne-am suparat.

PS. Am ales o persoana neutra si i-am aratat dovezi irefutabile, care dovedesc punctul 2 (este vorba de dragos). Sunt dispus sa le arat oricarui moderator. Ele arata ca eu discutam din 2010 despre siteul ala si altele (pe tine te-am cunoscut in februarie 2011, iar membru Seopedia sunt din 15 Octombrie 2010), si ca nici macar acum nu sunt noul proprietar pentru ca hartia aia nu a ajuns.
    Ultima modificare făcută de Emil; 12th April 2011 la 16:15.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •