Si in privinta fac dar si in afara ei Cristi daca esti o fire ambitioasa cele mai mari satisfactii posibile le ai atunci cand te descurci intr-o situatie pe care nu o cunosteai absolut deloc inainte. ( caz personal SEO si programare web - nu aveam nici cea mai vaga idee ce inseamna una sau cealalta dar in loc sa ma las pagubas ca nu-mi iese x chestie eu am investit din ce in ce mai mult timp pana mi-a iesit... pentru ca starea de spirit pe care o am pe urma este absolut dementiala; nici substantele ilicite nu sunt in stare sa faca asa ceva! ).
Cam asa ne decurcam toti non-tocilarii. Ironia maxima este cand dai peste profesori care se prind si... apreciaza! Nu ma refer la copiat ci la schimbarea subiectului de discutie ca sa spui ceva... orice! ( m-a uns pe suflet de n ori sa vad cum pe tocilar il freaca cu 1001 intrebari iar pe mine ma lasa in pace dupa doar cateva ).
Hai sa fim seriosi: si un imbecil ( prost lemn ) este in stare sa memoreze pe dinafara cursuri si deci sa ia o diploma ( personal daca as vrea asa ceva n-as sta de vorba cu oameni, se gasesc papagali la petshop ). Dar vezi u, elevii astia slabi poate ca n-au invatat ca ceilalti pentru ca au avut si alte experiente de viata in afara cartii ( si mai ales alte interese ). Si... daia unii dintre ei ajung sa se descurce ( si chiar sa angajeze emeritii ). Pur si simplu au trecut prin lucruri mai diverse care i-au invatat sa gandeasca mai "wide" - viata nu se poate rezuma doar la carte si toceala ( sau se poate rezuma daca vrem sa ajungem niste incuiati cat mai inchisi la minte posibil ).
Revenind cumva la subiectul de discutie, am constatat facultati foarte diferite de la un membru la celalat. Da: SEO este pentru toata lumea careia ii place cum suna si cred ca http://forum.seopedia.ro/ este locul potrivit!!!

Răspunde cu citat