Eu am terminat Fac de Horticultura. Voiam la chimie dar se dadea examen si exact ca un idiot m-am luat dupa parerea celor din jur. Contrar oricaror asteptari personale a ajuns sa-mi placa... chiar foarte mult. Acum sunt la master tot pe domeniu horticol dar slabe sanse sa profesez deoarece SEO si programarea web sunt mult prea adictive.
Ma gandesc serios la un master pe info undeva la o fac de bascalie ( gen: Universitatea Spiru Haret :: USH ) deoarece incet incet singurul lucru care o sa ma limiteze in obtinerea unui job de programator bine platit vor fi studiile. Mai sunt si alte idei, in loc de studii in bataie de joc mi-ar placea o facultate seriosa in Irlanda-Dublin ( chiar 2 ) dar momentan pot doar sa vizez la asta... si o sa mai vizez cel putin 1.5 ani timp in care imi termin masterul si sper sa obtin niste surse de venit pasive din online. ( N-am cum sa fac 2 fac grele altfel... ).
Mi se pare foarte placuta ideea de a ne cunoste mai bine, o sa incerc sa speculez asta:
1. Ce ar fi sa extindem discutia si pe ce ati vrea sa faceti?!?
2. Presupun ca nu toti oamenii de pe siteul asta au facut sau fac o facultate ( vezi cazul lui Kleampa ). Daca nu te deranjeaza Prometeu mi s-ar parea frumos sa ii invitam si pe ei sa-si dea cu parerea. Vor sa faca o facultate sau nici nu vor sa auda de asa ceva??? ( indiferent de raspuns... de ce? ).