La naiba, ca deja m-am saturat de postat aici, in loc sa fac altceva.
Cum naiba sa fie scriptul UNIC cand tu vii la mine si imi zici ca eu am deja script de subtitrari si vrei si tu unul?
Inteleg, daca eu nu aveam script de acest gen si ti-l faceam special tie de la zero, aveai tot dreptul sa te superi. Dar atat timp cat tie iti dau scriptul meu existent (baza / structura / codare / parte de admin), tu ma acuzi ca ti-am facut o clona? La codarea scriptului tau am adaugat partea de upload subtitrari si aprobarea lor din administrare, lucruri pe care nu le am la eSubtitrari.com, daca tot aduci aminte de el mereu.
Unde era marele "roman", care ne face tara de rahat (ca nu era de ajuns cati ne-au facut de ras prin strainatate):
He's a scammer! i found luvlee's banner used here: http:// dragosnicu.ro - I'm sure it's his website. he used your header and didn't payedhe is from Romania like me... maybe he think nobody will see the header on his personal blog. Because of some stupid guy like this one many people avoid us and our country
i hate him for that. However, thanks God, there only a few people like him.What the -- He announced a fake winner and now he used my design!
I'm going to report this.Sursa: Unique header + character design - 150$ paypal - URGENTPlease don't hate all romanian and do not avoid dealing with us, romanian people, just because of Draqos. We are not all like him!
Eu m-am retras din discutia asta. Am si altceva de facut decat sa ma enervez degeaba. Vina (legat de aspect) am recunoscut-o si am remediat-o. Legat de script, nu ai deloc dreptate. Scriptul (baza, codarea, structura) era deja existent, facut de mine pentru siteurile mele, lucru mentionat si de tine.

I'm done here.