Rezultate 1 la 10 din 52

Subiect: Neintelegere cu un user de pe seopedia

Vizualizare arbore

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Deja dam in alte discutii, legate de drepturile de folosire ale unui script. Tu daca ai cumparat Windowsul sau ai cumparat alt script, crezi ca il poti revinde mai departe ca si cum ar fi facut de tine? nu poti. Primesti drepturile de a utiliz softul sau poti sa transferi dreptul de folosire. Intr-adeva, nu am discutat despre drepturile de folosire ale scriptului, dar nici nu am zis ca il poate revinde de mai multe ori.Oricum, nu asta e ideea topicului.

Nu are decat sa il revanda, pe mine altceva m-a deranjat, si anume acuzatiile nefondate precum i-am folosit structura.
    Pai cum naiba poti sa zici ca am refolosit structura, daca ea era facuta de dinainte si clientul a zis ca vrea ceva la fel, plus cateva modificari? Modificari pe care nu le-am mai folosit in alta parte (desi o zona de admin de gestionare a continutului e ceva firesc la un script si nici macar asa nu poate fi considerat ceva custom, pt clientul respectiv)

1. Dragos a stiut (inainte sa ii termin lui scriptul) ca voi face si eu subtitrari, i-am zis ca o sa aiba concurenta. Vroiam sa fac de mult un site de subtitrari, am facut si pt portal, am facut si pt cinemagic
    2. Scriptul exista deja in mare parte (partea de subtitrari pt cinemagic). Asa a dorit Dragos. Sa folosesc baza de la Cinemagic.
    3. La scriptul existent, facut de mine, i-am adaugat functoinalitati custom, special pt Dragos: zona de administrare si upload subtitrari de catre orice vizitator.
    4. Pe eSubtitrari NU exista acele facilitati pe care i le-am facut doar lui Dragos, ci dimpotriva exista altele in plus, bazate pe preluarea de date de la Cinemagic. Nici macar nu am zona de administrare unde adaug filme / subtitrari pt ca isi face import de date de la Cinemagic.
    Ultima modificare făcută de Netul; 5th December 2010 la 16:55.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. User titles
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 18th August 2006, 17:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •