Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Participati la asemenea workshop-uri?

Vizualizare arbore

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    45
    Posturi
    214
    Putere Rep
    35

Implicit

Primul semn ca discutia numai are sens e faptul ca unul dintre interlocutori incearca (in disperararea lui sa fie bagat in seama) sa jigneasca la mishto cum a vazut el la teve. Nu mai are sens sa continuam. Nu mai ai argumente.
    As putea desigur sa-ti raspund cu aceeasi moneda ca: unii apar la tv si altii se zbat pe blogul personal sa para amuzanti (doar prin vulgaritate). Dar nu o fac. (sau am facut-o deja... ups)

Daca vreau sa vad flame ma uit la antena 3 ca este unu' acolo se pricepe mult mai bine ca tine. Dar nu ma uit.

Tot ce am vrut eu sa-ti explic este conceptul de diviziune sociala a muncii (vezi: E. Durkheim ~De la division du travail social, 1893 ~ da, am cautat pe net ca sa par deshtept , ai vrea sa cumpar cartea?) dar din pacate nu ai inteles nimic.

PS: Sa nu uiti sa ma iei la (stii tu ce) pe blogul tau personal ca sa te racoresti un pic. Sunt sigur ca se vor gasi cativa sociopati mioritici sa te aprobe si sa-ti sufle in borsh. Vei folosi probabil termeni precum "cocoshel", "ciobanash" sau "priceput" pentru ca tu le consideri amuzante. Sa-ti spun ceva: nu sunt

E patetic si trist ca in romania cineva se afirma prin jigniri de clasa a X-a.
    Partea buna e ca in mintea lui mica si lumea lui intunecata se simte si bine. Noi sa fim sanatosi zoso ca de webdizain se ocupa webdezainerii, de seo se ocupa ratatii si de bloguri se ocupa zoso care mai nou stie la ce seminarii ar trebui sa ne ducem si in curand va lansa un blog de nutritie, medicina naturista si ghiceala de vise care este fara numar fara numar fara numaaaar.
    Ultima modificare făcută de ibaldazar; 14th June 2010 la 13:32.
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Workshop Monetizare Site
    De c_n_m în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th April 2010, 00:07
  2. Scoala de Afaceri ePayment: Marketing IDEA Workshop
    De wrc în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th October 2008, 16:16
  3. participati la World Record Firefox 3 ?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 22nd June 2008, 01:03
  4. As vrea sa vad mai multe asemenea portofolii in Romania!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th January 2008, 09:11
  5. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th October 2007, 21:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •