Eu zic ca astfel de workshop-uri sunt pe la noi un fel de "laba in cerc" (pardon de expresie). Adica o parte din cei prezenti sunt "ei intre ei". Acum face unul, data viitoare altul, alta parte e formata din bloggeri wanna-be (includem aici si pe cei consacrati, care au intrare poate gratis sau redusa ca sa mai ridice popularitatea evenimentului) care merg mai mult sa aiba un subiect pentru blog. Tot in categoria asta mai pot fi considerati oameni de pe la diferite companii care merg mai mult pentru imagine/branding/chestii ce tin de marketing.
O parte mica cred ca sunt oameni intereseti, eventual "pacaliti" de marketingul din spatele workshop-urilor.
Cum n-am participat la nici unul de genul asta (dar am urmarit cateva online), se poate considera o parere subiectiva.
Eu nu cred in workshop-urile astea pentru ca cei din spate au facut o "profesie" din asta, ori ce pot sa iti zica atat de interesant ca sa merite cei 175 Euro? De multe ori cei care tineau speech-ul la un momentdat se opreau si aveau o expresie pe fata in genul "Ce sa va mai zic eu oare?"
As vedea interesant (si eventual util) un workshop in care vine cineva din afara, sau cineva de succes care tace de obicei (fara blog, fara multa iesire in public). Ma rog, cred ca s-a inteles ideea![]()

). Adica o parte din cei prezenti sunt "ei intre ei". Acum face unul, data viitoare altul, alta parte e formata din bloggeri wanna-be (includem aici si pe cei consacrati, care au intrare poate gratis sau redusa ca sa mai ridice popularitatea evenimentului) care merg mai mult sa aiba un subiect pentru blog. Tot in categoria asta mai pot fi considerati oameni de pe la diferite companii care merg mai mult pentru imagine/branding/chestii ce tin de marketing.