Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Participati la asemenea workshop-uri?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

...doar niste agentii/regii si ce or mai fi ele, care ruleaza niste bani..si niste vorbitori.... nimic deosebit. Tura asta a fost vorba de social, in alte dati au vorbit despre ... subiectul ala care ne face pe noi destepti si pe altul prost.

Heh, sintem niste "ignoranti" ca nu intelegem social shit.. oricum avem dreptul sa ne exprimam opiniile.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Heh, sintem niste "ignoranti" ca nu intelegem social shit..
    dar avem pretentia ca altii sa inteleaga ce facem noi.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

"Noi" nu stiu daca e un termen care sa includa "pretentia" de care vorbesti.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

ai dreptate. si nici ochelari de cal nu avem.

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    45
    Posturi
    214
    Putere Rep
    35

Implicit

zoso, sa-ti mai explic odata procesul tehnologic:

firma isi face website: plateste pe el 100 de zibari si dupa aia 10 zibari lunar pentru suport tehnic si hosting. dupa vre-o sase luni, domnu farmacist descopera awstat (prin absurd, nu pentru ca e prost, pentru ca "he don't give a shit" ce inseamna awstat) si vede ca nu prea are vizite. Suna pe jorj de la firma care i-a facut websiteul:
    - jorje, stau cam prost cu traficul organic si nici refereri din social media nu prea am, nu rezolvi tu asta?
    - ba da domn' doctor, da va costa 15 zibari in plus si incepem o campanie in haifaiv - SMM. (intentionat baga si prescurtarea ca sa creada domn' farmacist ca stie despre ce este vorba si ii spune domn doctor pentru ca nu poate face diferenta dintre un doctor si un farmacist cum nici domnul farmacist nu poate face diferenta dintre un SEO-ist si un designer)

* ma rog, dialogul meu e cam idilic dar cine vrea sa inteleaga intelege.

Chiar daca firma lui jorj nu are resurse SEO si social media marketing, ii spune domnului farmacist ca se poate si in functie de bugetul pe care il are la dispozitie angajeaza un freelancer sau ii face treaba de mantuiala.

voilŕ, cam asa stau treburile intr-o lume civilizata. Era individului omni-potent si atoatestiutor a trecut de mult (oficial de vreo 20 de ani).

Daca stiu sa plantez morcovi ma asigur ca o pot face FOARTE bine... nu imi fac taraba in piata, de asta se ocupa jorj.
    Cam asa stau lucrurile in economia reala care nu include multinationalele si statul.
    Tu te-ai duce la un seminar despre hemoroizii interni? eu (cu ochelarii mei de cal) NU.
    Comprendes?
    Ultima modificare făcută de ibaldazar; 14th June 2010 la 12:11.
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

seminarul, afaik, nu e pentru cocoşeii care fac seo and stuff. scrie pe acolo pentru cine e. in mod sigur aia n-au 170€ de dat pe un seminar, de banii aia cumpara 100 linkuri.

Citat Postat în original de ibaldazar Vezi Post
    Era individului omni-potent si atoatestiutor a trecut de mult (oficial de vreo 20 de ani).
    ai dreptate. unii au ramas webdesigneri, altii, mai putin priceputi, s-au facut seoişti.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    45
    Posturi
    214
    Putere Rep
    35

Implicit

Primul semn ca discutia numai are sens e faptul ca unul dintre interlocutori incearca (in disperararea lui sa fie bagat in seama) sa jigneasca la mishto cum a vazut el la teve. Nu mai are sens sa continuam. Nu mai ai argumente.
    As putea desigur sa-ti raspund cu aceeasi moneda ca: unii apar la tv si altii se zbat pe blogul personal sa para amuzanti (doar prin vulgaritate). Dar nu o fac. (sau am facut-o deja... ups)

Daca vreau sa vad flame ma uit la antena 3 ca este unu' acolo se pricepe mult mai bine ca tine. Dar nu ma uit.

Tot ce am vrut eu sa-ti explic este conceptul de diviziune sociala a muncii (vezi: E. Durkheim ~De la division du travail social, 1893 ~ da, am cautat pe net ca sa par deshtept , ai vrea sa cumpar cartea?) dar din pacate nu ai inteles nimic.

PS: Sa nu uiti sa ma iei la (stii tu ce) pe blogul tau personal ca sa te racoresti un pic. Sunt sigur ca se vor gasi cativa sociopati mioritici sa te aprobe si sa-ti sufle in borsh. Vei folosi probabil termeni precum "cocoshel", "ciobanash" sau "priceput" pentru ca tu le consideri amuzante. Sa-ti spun ceva: nu sunt

E patetic si trist ca in romania cineva se afirma prin jigniri de clasa a X-a.
    Partea buna e ca in mintea lui mica si lumea lui intunecata se simte si bine. Noi sa fim sanatosi zoso ca de webdizain se ocupa webdezainerii, de seo se ocupa ratatii si de bloguri se ocupa zoso care mai nou stie la ce seminarii ar trebui sa ne ducem si in curand va lansa un blog de nutritie, medicina naturista si ghiceala de vise care este fara numar fara numar fara numaaaar.
    Ultima modificare făcută de ibaldazar; 14th June 2010 la 13:32.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Sper ca "tonul si punctuatiile" sa se linisteasca intre voi...nu de alta, dar chiar nu ne intereseaza boxul online indiferent de cine e facut.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    45
    Posturi
    214
    Putere Rep
    35

Implicit

scuze Krum dar am descoperit si motivul inversunarii lui zoso.
    Imagini atașate Imagini atașate
    Ultima modificare făcută de ibaldazar; 14th June 2010 la 14:04.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    34

Implicit

ok, daca tu vrei sa duci discutia in zona asta, pot juca si eu.

"(in disperararea lui sa fie bagat in seama)"
    esti prost. de ce as avea nevoie sa ma bag in seama aici? de curiozitate, crezi ca oamenii care stau pe net n-au auzit de bloguri? cat de prost sa fii?

"Nu mai are sens sa continuam. Nu mai ai argumente. "
    ai dreptate. ti-am explicat ca workshopul ala nu e pentru rupti in cur care iar 50€ pentru servicii seo de la un medic. de fapt, scrie si acolo pentru cine e. e greu cu cititul, e mai usor cu datul din gura.

"unii apar la tv si altii se zbat pe blogul personal sa para amuzanti"
    ce treaba are una cu alta? ah, w8, eu am intrat aici sa imi fac reclama, am uitat.

"Tot ce am vrut eu sa-ti explic este conceptul de diviziune sociala a muncii"
    nu imi poti explica ceva ce tu nu intelegi.

"E patetic si trist ca in romania cineva se afirma prin jigniri de clasa a X-a."
    ai dreptate. zici ca ai aparut la tv?
    sau, zici ca daca cineva incearca sa explice o chestie pe care altii nu o inteleg si e jignit inseamna ca se baga in seama? nici de data asta n-ai fost prost.

"care mai nou stie la ce seminarii ar trebui sa ne ducem"
    cireasa de pe tort. ai incercat sa fii amuzant. nu ti-a iesit. ai reusit sa fii, pentru a treia oara in mai putin de 5 paragrafe, prost. si cocalar cu vrajeala ieftina si cu glumiţe de ferentari.
    ce zici, poti sa intelegi ce se discuta pe aici sau revii cu glume si mai proaste? poti sa intelegi ca nu e pentru tine?

referitor la atasamente, daca nu erai prost, dadeai link la asta si urlai in gura mare ca m-au pus aia de la evensys sa ii apar. dar cum esti, ai facut ce ai putut sau ce te-a dus mintea, atat cat e ea. asocieri de doi bani, ba ca ma bag in seama,ba ca ii apar pe aia...

krumel, my bad, unii dintre voi incepeti sa imi pareti mai destepti decat fauna de retarzi de pe aici. infine, fire away...

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Workshop Monetizare Site
    De c_n_m în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th April 2010, 00:07
  2. Scoala de Afaceri ePayment: Marketing IDEA Workshop
    De wrc în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th October 2008, 16:16
  3. participati la World Record Firefox 3 ?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 22nd June 2008, 01:03
  4. As vrea sa vad mai multe asemenea portofolii in Romania!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th January 2008, 09:11
  5. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th October 2007, 21:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •