Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Participati la asemenea workshop-uri?

Vizualizare arbore

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    45
    Posturi
    214
    Putere Rep
    36

Implicit

zoso, sa-ti mai explic odata procesul tehnologic:

firma isi face website: plateste pe el 100 de zibari si dupa aia 10 zibari lunar pentru suport tehnic si hosting. dupa vre-o sase luni, domnu farmacist descopera awstat (prin absurd, nu pentru ca e prost, pentru ca "he don't give a shit" ce inseamna awstat) si vede ca nu prea are vizite. Suna pe jorj de la firma care i-a facut websiteul:
    - jorje, stau cam prost cu traficul organic si nici refereri din social media nu prea am, nu rezolvi tu asta?
    - ba da domn' doctor, da va costa 15 zibari in plus si incepem o campanie in haifaiv - SMM. (intentionat baga si prescurtarea ca sa creada domn' farmacist ca stie despre ce este vorba si ii spune domn doctor pentru ca nu poate face diferenta dintre un doctor si un farmacist cum nici domnul farmacist nu poate face diferenta dintre un SEO-ist si un designer)

* ma rog, dialogul meu e cam idilic dar cine vrea sa inteleaga intelege.

Chiar daca firma lui jorj nu are resurse SEO si social media marketing, ii spune domnului farmacist ca se poate si in functie de bugetul pe care il are la dispozitie angajeaza un freelancer sau ii face treaba de mantuiala.

voilà, cam asa stau treburile intr-o lume civilizata. Era individului omni-potent si atoatestiutor a trecut de mult (oficial de vreo 20 de ani).

Daca stiu sa plantez morcovi ma asigur ca o pot face FOARTE bine... nu imi fac taraba in piata, de asta se ocupa jorj.
    Cam asa stau lucrurile in economia reala care nu include multinationalele si statul.
    Tu te-ai duce la un seminar despre hemoroizii interni? eu (cu ochelarii mei de cal) NU.
    Comprendes?
    Ultima modificare făcută de ibaldazar; 14th June 2010 la 12:11.
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Workshop Monetizare Site
    De c_n_m în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th April 2010, 00:07
  2. Scoala de Afaceri ePayment: Marketing IDEA Workshop
    De wrc în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th October 2008, 16:16
  3. participati la World Record Firefox 3 ?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 22nd June 2008, 01:03
  4. As vrea sa vad mai multe asemenea portofolii in Romania!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th January 2008, 09:11
  5. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th October 2007, 21:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •