SAIZEN MEDIA STUDIOS | All Rights Reserved | Saizen Media Studios - 2008
Un site de prezentare extrem de frumos! Muzica placuta, grafica pe masura...
SAIZEN MEDIA STUDIOS | All Rights Reserved | Saizen Media Studios - 2008
Un site de prezentare extrem de frumos! Muzica placuta, grafica pe masura...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Super...dar uita-te ce clienti au aia...20th century fox? omg.
Uite unul de la noi care arata destul de bine:
Advergames, Advergame Development
Imi place ft mult si ce jocuri fac, extrem de talentati.
Un prieten de-al meu (webdesigner de meserie) mi le tot trimite. Daca nu va suparati, le voi posta aici...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Daca tot vorbim de lucruri frumoase, 2Advanced v5 - Attractor completeaza lista.
Probabil ca foarte multi dintre voi stiti despre ei, dar chiar si asa trebuie mentionati pentru ca de fiecare data cand intru pe site-ul lor, vad cate ceva nou.
PLAT4M - The Official Blog of 2Advanced Studios este blog-ul oficial al 2advanced. [pentru cei pasionati de flash]
Excelent.
La linku asta puteti sa vedeti cele mai bune situri in flash The FWA: Favourite Website Awards - Web awards at the cutting edge si dupa parerea mea asa va arata viitorul pe web("nu imi dati in cap e doar parerea mea
")
I love flash!!! http://www.webdesign-flash.ro
Tudi, pe cei de la witchut nu poti sa ii bagi in acceasi categorie cu celelalte websituri prezentate. Adica arata situl lor dragut, dar la portofoliu nu au decat 3 websituri, dintre care 2 arata aproape identic (doar limba difera intre ele).
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Ei fac jocuri in flash...in ce limba sa mai scriu?
Edit: Papu mersi! Exact site-ul asta vroiam sa il caut si am uitat cum se chema. Gasesti acolo niste site-uri incredibile....De exemplu asta: Assassin's Creed | Experience Site | Ubisoft
Ultima modificare făcută de Tudi; 30th January 2008 la 04:06.
Hai sa zic si eu de o firma care-mi place< nu am nici o tangenta cu ei, dar imi plac site-urile din partofoliu, inclusiv textul de prezntare firma, servicii, etc.
Solutii Web Development si Web Design in Bucuresti, Romania - TreeWorks
Vreau sa zic, ca cei de la Saizen Media, mentionat in primul post, mananca, dimineata, prinz, si seara Flash pe maine si apa plata :-o
Cum reusesc? E simplu... Link
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)